look at that.

Varför bita sig i läppen?  bara konstigt. Jag vet.
Ser ni vad som har hänt?

Glad och övertrött tjej

Har haft den bästa tänkbara början på sommarlovet, vädret kunde ha varit lite bättre visst, men att ha världbästa kompisar gör vädret bara en detalj. Nu sitter jag och äter m&m. Har sammanlagt sovit 6 timmar under dessa två dygn och jag har knappt någon koll på vilken dag det är. Lördag hela veckan, javisst. Imorgon ska jag, föhoppningsvis, få in tandställningen i underkäken klockan 10.30 hur i hela friden ska jag kunna komma upp?
Jag har haft på mig min pyjamas hela dagen och jag har inte borstat tänderna heller... FRESH!

Bra dag.

Dagen började med att upptäcka en sjukt god frukost med Runa. Vi begav oss senare ner till stan för där vi träffade 3 trevliga pojkar. Jag inpuls-shopade två somriga tröjor på sommarrean, sjukt värt. Sedan blev det att se Avengers med annat skojigt folk. BRA BÖRJAN PÅ SOMMARLOVET.

NIGHTTIME


Why woudn´t you like us?

Jag vill pussa dig... snygging

SÅ JÄVLA GOA! (bilder från balen)

Den kvällen kommer inte glömmas bort. Den var helt enkelt bäst!

drömmen som barn blir nu verklig? Idag?

Här sitter jag helt nyvaken på BALDAGEN! Hoppsan vad tiden gick fort. Idag är det tema-vecka så för min del blir det dans dagen långkalsång. TREVLIGT!
Jag är ju just hemkommen från världens trevligaste,roligaste,mysigaste klassresa också. Jag kommer sakna alla i klassen nå jävulskt när vi slutar kan jag bara säga. Nu ska jag göra mig iordning. PUSS HEJ!

RSS 2.0