eight, great, teen, dont be mean

Under den senaste veckan har jag träffat människor som varit tvungna att skjuta på sina grannar. Blivit hotad med gevär att lämna landet. De som har kompisar i sverige som säljer drogor till svenska kändisar innan hen hamnade i fängelse. De har den sjukaste och ganska mycket olustigaste humorn jag varit med om. De som utbildar sig till läkare och pratar om mödomshinnan. De som har tagit emot en som om man var en i familjen. De som har överflöd av pengar. De  som har för lite pengar. De som ser allt positivt, vad som än händer. 
 
Jag har äventyrat. Upptäckt. Snackat engelska. Underhållit familjen jag fick bo hos genom att snacka knacklig engelska. Snackat ut på svenska. Gått. Åkt. Fygit. Sprungit. Njutit. Lärt mig. Och lol ja så himla mycket mer. 
 
Jag har alltså varit i Bosnien i en vecka som känndes som 3 dagar samtidigt som 3 veckor, och haft det förjävla bra verkligen. 
<3

Konstigaste med korea

Det blev tydligt att man inte hade träffat sin soulmate när alla par matchade sönder i korea, konstigt men kul att räkna hur många man hitta. 28. 
 

RSS 2.0