fågel

 
Köpte en mysig kofta, den är kortare än jag brukar ha men den var ändå najs. Sen världens finaste strumpor <3 åh så fina. 

fuckapa

 
Min mobil är trasing för att toutchen fungerar inte. Försökte återställa men det gick inte. Försökte rensa via datorn men det hjälpte inte. Gick till mac-affären och betalade 250 kr för att de skulle hitta felet och lösa det, det fungerade inte. 
Jag måste alltså antingen bya ut skärmen och toutchen för 800kr, men det är inte säkert att det löser sig ändå.
Eller så köper jag en ny, eller håller ut till jul och önskar mig en fast då är det inte säkert att jag får en. Medans får jag ha min skit-mobil, men iphone sim-kort funkat inte i andra mobiler så vad gör jag nu??
 
Så. Jävla. Drygt.
 

Ninja och Scary Spice

Lovisas bild
Agnes bild
Det har varit två dygn med mycket roliga saker men också inte så roliga saker. Ni får höra om det roliga, eftersom att det kan vara roligast att berätta om. I förrgår så åkte jag ut till Agnes stuga utklädd som en ninja, fast tillskillnad från mitt fett (o)coola gif så hade jag ingen mask så det var lite lol för det blev otroligt svårt att se vad jag var då, ANY WHO så var det väldigtväldigt trevligt. Vi åkte hem dagen efter och jag fick rocka stan med selli och mina fruktansvärt (o)coola byxor. På schtan köpte jag ett par zebrabyxor för den kvällen, igår, skulle jag nämligen vara scaryspice med mina andra Spice Girls. Hann fan inte ta ett kort men mitt hår var fett tuperat och igår när jag skulle kamma det kände jag bara denna smily-   :-(
Det har varit fett trevligt men nu är jag trött och min kropp är slut så idag ska jag bara chilla, åh <3
 
Åh kul, jag kör på en avslutande fråga:
 
Vad skulle DU helst vara utklädd till om du fick och hade alla möjligheter i världen??

Amanda Anna Wisselgren

Idag har jag, vaknat, tittat på how i met your mother, ätit frunch, tittat på how i met your mother, lagt mig i soffan, tittat på how i met your mother, städat mitt rum,sett how i met your mother, ritat, tittat how i met your mother, bloggar, ser how i met your mother. MEN vi ska inte prata om min jätteroliga och väldigt händelsefulla dag utan istället, hipphurra på min namnsdag, hoppas det hade en bra dag. 

Nike Air max

Var sugen på att rita så jag gav mig på dessa snyggingar som jag också beställt från Runa som är i USA och lever loppan just nu.
 
Imorgon är det lov och igår och idag har två väldigt bra människor gått från 16 år till 17 år, GRATTIS TILL LOV OCH JESSICA OCH JOHAN! Heja! Nu ska jagtill skolan, herrå

Äntligen hittat en fin jacka

Självaste eutopia öppnade i Umeå idag och efter skolan så åkte vi nästan direkt dit för att titta hurdan det var. Det var väldigt stort, flashigt, mordernt- inte umeå alltså. Men det var lite kul att få uppdaterade affärer, blandannat bikbok där jag hittade denna fina kappa! 30% off pga något jag inte vet men ändå najs och värt! ÄNTLIGEN alltså, ush vad jag blev less på att leta. Föräldrarna mina tyckte den var fin, men ej praktisk och jag kan väll hålla med, inte till för att åka skrana i eller snöänglar. MEN jag bryr mig inte för jag känner mig fin i den och det är ju nästan huvusaken. Nu måste jag sova även fast jag inte kan. Lycka till Amanda, tack! NATTI kompisar <3

frågor del 2

11. Hur skulle du hantera det om du vann typ 108 560 000 euro?

 hehehhe vad menas med euro. Äh jag säger att det är typ en miljon. Tror jag skulle hantera det bra! Skulle bjussa massa kompisar på fika och gosaker och sen skänka en massa till brabrabra saker och sen spara! Lät väll bra??

 

12. Vad tycker du om ordet hen?

 Tycker det är asnajs! Jag gillade det inte förut, tyckte det var töntigt och onödigt, men nu tycker jag att det ska bli ett riktigt ord! Eller är det redan det? Hur som hellst vet jag inte hur man ska säga annars om man inte säger denna/denne/den vilket låter taskigt. JÄTTEBRA om man ska fråga vad en bebis heter, då tror föräldern att man ser vilket kön den har och att man har supersyn men den bara hörde vad den ville höra. NAJS:

13. Vilket är ditt bästa recept och varför, får vara mat eller bak?

 Koka upp vatten.

Lägg i nudlar.

Blanda sedan i nudel-smaken.

lägg i strimlad sallad, köttbullar och ett kläckt ägg.

rör om.

Häll upp i en skål och lägg två ostskivor på.

Det är mitt bästa recept för jag kan inte laga något annat, men det är himla gott!

14. Vad tycker du om köttkonsumtion?

Att äta ekolosiskt och närproducerat har jag verkligen inget emot eftersom att jag har fåll lära mig att det är dåligt mot miljön och att djuren har det för hemskt. Jag skulle verkligen vela vara som några i min klass som går in helhjärtat för det, fast jag tror inte jag skulle klara mig utan kött. Typ på sommaren... åh.

15. Är du beroende av något?

mat.
Tror kanske att få vara ensam någon gång på dagen och bara ta det lugnt. Oj låter fett tråkigt men jag är ju också beroende av att få träffa folk, skulle inte klara mig utan socialagrejer. Annars inget tror jag? näh

 

16. Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför?

 Barnlåtar och intron till barnprogram. Jo det ska jag säga dig varför, för jag var barn när jag hörde det och det är därför. japp.


17. Vad gör dig riktigt förbannad?

hehe krig, rasism osv. men det är sånt klassiskt. När någon lägger onödiga(elaka) kommentarer eller när folk inte alls vill lyssna på andras åsikter. Eller när något inte ALLS går som man tänkt, ALLS menar jag då. 


18. Har du något riktigt bra husmorstips?

 Om du vill få bort en stearin-fläck på en duk så lägger du hushållspapper på och sedan stryker du med ett strykjärn på. heheh eller jag tror det var så.


19. Finns det någon reklam du tycker är riktigt bra?

 Nja. Njä. Näh.


20. Är du lik dig nu, som du var när du var barn?

 Utseende: ja fast ändå nej.

Personlighet: nej fast ändå ja.

Näsa: ja 


Frågor

1. Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?


Jag skulle halvt vela leva i greys Anatomi, men det är så jävla mycket drama så det kanske egentligen är bara roligt att se på. Jo men jag vill nog vara med i GLEE! Ja åh va kul, fast jag har inte sett den... nästa serie på tur kanske!

 

2. Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?

Jag ville som de flesta andra bli polis men sen ville jag jättegärna jobba som konståkare på disney on ice. Fast sen ville jag ju såklart också vara Musikalartist faktiskt, men det vill jag ju fortfarande.


3. Vilken är din favoritdoft?

 Nybakt kladdkaka eller bullar, eller egentligen vilket bakverk som helst och ÅH revbensbjäll när man är RIKTIGT sugen. Hehe förlåt jag har sockerförbud och mat är gott. Men annat än mat så älskar jag doften av tvättstugor och förut älskade jag garage- och soprumsdoften. Och i parfymväg så är jag lycklig ägare av eskadas "cherry in the air" Den luktar himlans gott.

 

4. Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då?

 På ett torg någon stans för då skulle jag kunna se på folk som är roliga hela dagen så det inte blir så himla tråkigt att bara en sten.

 

5. Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du?

 Jag skulle vara med mina kompisar och äta massor och sen vara med min familj och hehe typ säkert gå till kyrkan och be att det inte skulle hända och sen ringa alla släktingar. Sen skulle jag äta lite mer och säkert gråta. Jag skulle nog också gå ut och kanske springa även fast jag hatar det bara för att vara ute i luften.

 

6. Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet?
 
Har faktiskt tänkt mycket på det! För om jag var en kille är jag osäker på vilket kön jag skulle vara intresserad av tex och om jag skulle ha samma intressen(konståkning och dans). Jag hoppas att det inte skulle vara någon skillnad men jag tror tyvärr det. Tror nog inte att jag skulle ändra personlighet, eller det hoppas jag inte.
 
 
 
7. Vilket är ditt favoritverktyg?
 
EN SVART PENNA
 
 
8. Vad gör du om tio år?
 
 HOPPAS att jag har en familj och barn och ett fint hem som jag gillar och att jag har ett jätteroligt arbete. TROR däremot att jag kommer vara singel och vela ha ett barn jättegärna men förhoppningsvis ändå ha ett roligt jobb och massa bra vänner.
 
 
9. Vad är din bästa danslåt?
 
Macklemore & Ryan Lewis – Can't Hold Us - feat. Ray Dalton ÅH JAG BLIR SÅ GLAD AV DENNA LÅT, VI SÅG HAN LIVE!!!!
 
 
10. Om du var jättebra på att sy, vad skulle du sy då?
 
EN PERFEKT VINTERJACKA! Jag skämtar inte, jag hatar att gå på stan när man behöver något för jag hittar det ALDRIG. Har typ testat 60% av umeås jackor nu och jag orkar fan inte med de sista 40%. Jag skulle sy en perfekt fin jacka som jag kände mig snygg i som satt perfekt!
 
 
Det finns två delar av dessa frågor så resten kommer imorgon. GODNATT kompisar!

Försöker hitta någon blogg-lista för jag vill göra en sån

men jag hittar ingen. Snart kanske.

på sängen

Har haft ett chill dygn. Tillbringade kvällen med familjen, vilket jag inte gjort på evigheter. Vi såg film, drack te och snaxade. Idag vaknade jag av mig själv och gjorde god brunch, tod fram matteboken och begrep lite mer än förut. Vi har prov imorgon och jag har verkligen 0 koll på hur det kommer gå. Det känns ändå som att jag har koll men grejen är den att det göre alltid och det visar sig alltid att det är någon jag inte fattar när man väl sitter där med prov i hand. Efter jag pluggat klart begav jag mig till dansen vilket var kul som vanligt. Stannade och pratade lite med Anton, åkte sen hem för att äta. Maten i magen och pang iväg till ishallen utan att frysa ihjäl som tur var. Nu är jag hemma och ligger och läser, ska väll snart sova. Lol ja då vet ni exakt vad jag gjort idag, hoppas ni antecknade. Sov gott kompisar <3
 
 

Lördag

lol ser inte pigg ut om något, Orkar inte byta och det är så jag ser ut så ni får detta el naturales, gz. 
Idag kan bli jättekul för jag har roliga saker framför mig, men ändå när jag vaknar och vet att det är saker inplanerade så blir jag bara less. Det var hur längesen som hellst jag hade en hel jag då jag verkligen inte hade något alls. MEN det är ju kul, alltså även fast det känns jobbigt i början så blir det ju alltid roligt i slutet. Jag e f1 trött och har egentligen nog inget att bidra med detta inlägg.  Wiho nu ska jag äta. Hoppas ni får en bra dag, hoppas jag får en bra dag! 
 

Greys Anatomi

Så himla glad att det har börjat igen, åh en av mina favvo serier. Det är ju inte helt en feel-good serie men jag blir ändå glad av att se! Så himla spännande hela tiden, vet faktiskt inte vad som kommer att hända. Perfekta blandningen av "JAA!" -och "NEEJ!!!"serien.
 

kläder från stockholm

För två helger sen var jag ju i stockholm som ni vet men jag har inte lagt ut vad jag köpte insåg jag idag. Jag är inte bra på att hitta kläder som jag gillar men dessa, speciellt linnet och jackan, är jag helt komplett nöjd med. Vill ju inte vara den som går för snabbt fram men... jag älskar dem. Den långärmade var bara ett fynd för 65kr så den är jag ändå också nöjd med, den är fett skön men man ser lite ut som en sopsäck i den. Oh well, man får väll ha sånna dagar också va. 
Jackan/koftan/vetintevadjagskakalladet kommer från Gina och kostade 249kr om jag kommer ihåg helt rätt! Jag verkligenverkligenverkligen gillar den och den sitter himla bra. Den är ganska varm ändå så det är najs nu på vintern och på sommaren kan man ha det som en jacka till kvällarna.
Linnet är jag typ lite kär i, på riktigt, den är i jättejätte lätt tyg och lägger sig jättefint. Den kostade 299kr från topshop vilket jag tycker är ganska dyrt ändå, men äh ibland får man unna sig. 
 
 

Idag så...

... hade jag en hemsk skratt-dag, f1 gällt och jobbigt hela tiden.
... var Mika badass och visade hur man var cool.
...drejade jag för första gången, hehe, det gick inte bra men det var kul!
...somnade jag framför tvn och sov i 3 timmar så jag är pigg nu, vet ej om jag kommer kunna sova
...har jag och johan infört ett godisförbud framtill 30 november, du får också vara med! (mamma var astaggad)
hehehe rolig bild faktiskt
 

höger, vänster

Skaffade en affish från Macklemore konserten och har börjat exprementera med oljefärger. Rummet e färglatt både på kvällen och på dagen, känns bra.
Idag har allt varit chill, hade två lektioner, gick hem, somna, åkte till ishallen, jobba, åkte hem, åt, sitter här, ser tv. lol cray life of me.

fyndade på tuben

 
 Hemma från en trevlig och kall helg i övik utan mycket sömn alls. Tänkte lägga mig tidigt men jag fastnade framför youtube som händer lite för ofta. Hittade iallafall dessa två killar för cirkus 5min sen. Ena är gal1 seriös och den andra är raka motsattsen, vet inte om jag tyckte de verkade sköna eller inte men HURSOM så har jag blivit kär i deras röster. Najs talangfynd på en söndagskväll. Känner mig nöjd så jag tror jag ska kojsa faktiskt. Natti kompisar <3

visst kan skolan vara underhållande alltid...

...iallafall folket som finns där.
 
FrökenGunilla tycker inte att vi ska sitta brevid varandra men det tycker jag.

förbereder helgen

Har tvättat av sminket, hatar lite på besöket av finländarna på kinden, lagt fram allt inför helgen och ba chillar. Ska iväg på tävling och dommarutbildning inom konståkning imorgon till övik. Känner mig hyfsat förberedd och hoppas bara på att allt ska gå som tänkt. Måste plugga på lite om lite dommar grejs nu så jag inte sitter som ett frågetecken imorgon när det väl gäller. Får vila nästa helg istället för denna kommer inte innehålla så mycket chill-tid iallafall. Hoppas ni har en bra helg kompisar!
 

- 15 år

Tittade på bäbisbilder med mamma och blir tagen av hur otroligt söta alla var som bäisar. Vill vara liten och söt igen.

MACKLEMORE OCH STOCKHOLM

 




Har haft en asabra lång-helg. Ni kanske, kanske inte, har märkt, har inte hunnit blogga nämligen. HURSOMHELST har jag haft det jävligt bra. 
Torsag kväll anlände jag, Runa och Robin till stockolm. Vi gick runt lite på en promenad och skrattade åt den sämsta extra-sängen någonsin sen så la vi oss.
 
På fredag morgon så gick vi för att äta frukos och sen så åkte jag och runa för att ställa oss i kö till Macklemore. Vi träffade bla. Vanze (som sjunger i thrift shop) och det var helt jävla sjukt, hade itne asbra koll på vem det var, men blev ändå starstrucked. Ord kan inte beskriva hur bra konserten var. Jag är fortfarande helt tagen, han var SÅ. JÄVLA. BRA. 
När vi kom hem till rummet så hade Agnes Cjasa och Lotta kommit till stockholm så vi alla chillade där och pratade. 
 
Lördag så tog vi tag i stockholm och trallade och trippade runt på söder och till drottninggatan, shoppade lite och åt mycket. På kvällen åkte vi till kungsträdgården och åt på TGI Fridays, det var så himla gott och jag blev så himla mätt.Sen så gick vi runt lite där utanför och bara njöt av att vi var i en stad där ingen visste vilka vi var och att man kunde träffa människor man aldrig kommer träffa igen. Riktigt bra kväll!
Söndag så lyxade vi till det med Mackadonken frukost, gick på stan och åkte sen hem på eftermiddan. 
 
Att vara i en annan stad med nära kompisar kan vara det bästa jag vet, men att få se macklemore tror jag inte något kommer vara bättre än på länge faktiskt.

Biljetter till salu

Börjar nästa sommar med att se one direction, WEY. Så himla taggad!! VI fick så jävla bra platser och det kommer bli så himla kul. Töntigt kan man väll få tycka att det är, men då får jag fan vara töntig. Vem orkar bry sig om vad alla tycker hela tiden egentligen.
 
Jag tar upp detta eftersom att vi fick alldeles för många biljetter som nu är till salu. Det är alltså den 13 juni 2013 One Direction och bara ståplatser. Du måste alltså vara över 12 år för att kunna köpa. För att se mer info så trycker ni HÄR. GÖRE VETTJA! Det blir en rolig upplevelse!

kedja

Har velat ha ett kedje-halsband jättegärna jättelänge och har kommit på sig själv att typ en gång i veckan att vela ha en sån men sen inte kunna...för jag har inte haft någon, ganska logiskt faktiskt. MEN NU HAR JAG. det är nått konstigt blingbling som jag gömde på bilden, men det är lugnt. Gillaren ändå! 149 kr från ginas! Jättejättejättemånga äger ett sånthär eller liknande, men jag känner lite att det kanske blir trevligt att vi alla har något gemensamt?... samtalsstartare? äh, vem bryr sig.

cerntralen

Har spenderat kvällen på Centralen med underbara människor och bra samtal av olika slag. Så himla skönt ställe att komma till bara. Nu ska jag låta ögonen vila lite och gå till sömns.Natti kompisar, puss!!

RSS 2.0