Berlin dag 3

 
 Igår såg vi på den bästa 3D filmen någonsin på ett legoland. Vi satt där med 3 åringar och var helt jätteimponerade av legofilmen där de pratade sims-språk som ingen förstod. De sprutade vatten på oss när det regnade på filmen också, så då kallas det tydligen 4D. 
Idag regnar det och vi har inga regnkläder så jag planerar på att köpa något fräsigt paraply!
Harebest!

Berlin dag 2.

Igår var vi på farande fot hela dagen. Albin tyckte att vi borde ha gått minst 5 mil, men eftersom att vi faktiskt lärde oss att köpa biljetter iförrgår efter att ha ringt tågSOS (en lång historia) så är tunnelbanan nästan våran andra hem här i berlin. Det var fantastiskt otroligt väder och en jättetrevlig dag. Vi såg Branderbuger tor. Sen på kvällen hamnade vi på världens finaste ljusfestival för att fira Berlin 775 år. Jag och Albin var glada även fast vi inte kunde hålla ögonen öppna när komerablixten kom. Nu ska jag äta frukost, ha det bäst!! 

väskan är packad

I morgon bär det av till Berlin där vi ska träffa pappa och se på en massa kultursaker. Det blir trevligt. Det har tydligen just blivit höst där så det är massor av färger och trevligheter över allt. 
Idag var jag tränare och jag blir varje gång förvånad över hur otroligt roliga saker småttingarna säger. Jag funderar på att göra "dagens barn citat". Men det kommer nog säkert skita sig och jag kommer inte komma ihåg något som de har sagt. I måndags berättade en liten tjej på 5 år den fantastiska upptäckten hon hade gjort: att man fyller år VARJE år. Fascinerande. Tänk vad man får lära sig!

reklam pause

USA. Florida. Sola. Bada. Upptäcka. Skratta. Alla dessa roligheter ska två av de bästa mäniskorna i världen få uppleva två veckorframöver. HÄR HÄR och HÄR hittar ni deras reseblogg, där dom uppdaterar dagligen vad som händer under dagarna i 35+. LÄS DEN!

its your birthday

wiaaoo grattis snygging.

Vardagslyx


 
 
Wow galen tjey som dricker te ur honungsburken. 

Bästaste tingen i mitt liv.



Mitt täcke och min myströja är bäst. Älskar dom, jag kan befinna mig i dom alltid ovh förevigt. Mina älsklingar <3

Röda korset


 
Idag köpte jag en stickad tröja som klias och sticks, men det gör inget.


slowmo accion

Vi var ascoola på matten.

Plugg mode: ON


Fina och glada

Man blir ju glad

duktigt amanda

FasteeNÄ

Såhär känner jag för matteprovet idag

Ush. det kommer gå skit. Fast man kanske ska tänka positivt... Jag ska göra mitt bästa, men om inte det räcker så får jag väll lära mig av mina fel. Inte hända läpp för något sånt, DET KOMMER GÅ BRA AMANDA!


 
bullshit. oxskit.

http://thepinkflyingelephant.tumblr.com

JAG HAR TUMBLR NU, så ni kan ju följa mig eller nått. http://thepinkflyingelephant.tumblr.com/

Städa rummet, veckans höjdpunkt.

 
Det vore det iallafall om det städe sjig själv. Men det gör ju inte det...tyvärr. Idag har det varit en behaglig dag, jag har varit på ishallen, gjort lite svenska och sen blev jag efterskotts-firad av mormor+hans och malin. Trevligt! 
HÄRRÅ.
 
Ps.Är det någon som vet hur man gör gifyo gifar stora? För det vet inte jag och det gör mig lite irriterad.
Ps igen. WIHO JAG FIXADE DET!

Aktiv på gifyo.



Titta jag blev lite färgglad ändå




 

Naturen blir färgglad men jag blir grå.

 Jag har typ världens finaste träd utanför mitt fönster och på morgonen är det helt underbart jättefint.  
Jag orkade inte plugga längre så jag utnytjade den (för en gångs skull) laddade kameran. Förutom att vara helt trött på att plugga är jag helt trött på att snora. Ush. Och nysa. På  tal om nysar så kan jag berätta en lite fun-fact om mig själv. Jag har nog aldrig i hela mitt liv nyst en gång utan en till nys kommer tätt inpå. Om ni någonsin är med om mig göra det så är det dags att känna er speciella. För det händer nästa aldrig. Ja, mer än så har jag väll inte att dela med mig om idag. Ha det topp!

Ush och fy och blä

Jag hade tydligen mer kvar av historialäxan än förvändtat och jag är snuvig som en förkyld elefant. Så.Jävla.Drygt

Varför är jag tröttare när det är sovmorgon?


RSS 2.0