IMORGON Ä DÄ JULÅV


WIHO ändå konstigt hur fort det har gått. Men ja jag är taggad, känns skönt med inga läxor alls. Jag tror jag måste lägga till en glad mun!

Jag blir så glad bara!

 
Idag har varit en bra dag. Slutet var bäst. Jag har haft avslutning med de finaste barnen som finns på konståkningen och jag fick två jättefina presenter från dom(jag visar  imorgon) och dom är så fina! Det känns ganska skönt att ta lite lov från det däremot eftersom att det inte finns någon annan än mig själv att hålla koll på då. Najs ego! Nu ska jag sova. SOV JÄTTEGOTT.

5 tjejer är fler än 2 grisfötter.

Igår var det lillajuafton för hela slanten som gällde. Jag lekte julklappsleken för första gången och satan vad stressad man blev, men det var ändå väldigt roligt. Jag kom tillslut hem med tre jättefina trosor och godis, eller egentligen så glömde  jag det hemma hos runa så jag fick inte riktigt hem det, men ni fattar. 
Nu är jag trött och jag tror att jag ska se på någon film ällä serie. Frågan är väll kanske vilken. HM.
 
HA DET BÄST. herråå

Min åsikt på bloggen. ojdå.

 
Hej bloggen. Nu kommer jag säga min åsikt om något för typ första gången på bloggen. Wow vågat.
Flera på fb har länkat denna länk http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article15933831.ab och varit ganska kritiska. Där står det om hur Disney väljer att klippa bort "mama!" dockorna för att det kan uppfattas stötande för mörkhyade och att dessa anses spegla stereotyper på hur mörkhyade/ljushyade ser ut och dess skillnader. Det står också om hur de tar bort den dansande juden, men det har jag inte jättestarka åsikter om. 
Jag reagerade mest på att de helt totalt klippte bort hela scenen. Detta betyder att det inte kommer finnas EN ENDA mörkhyad i hela Kalle Anka. Är det så mycket bättre eller?
Som jag har förstått det så har de klippt bort det eftersom att mörkhyade inte vill identifieras med denna docka som är smal med stor mun som man då jämför den ljushyade som är fint klädd med perfekt hår.
Jag förstår självklart hur de tänker men kan de inte bara byta färg på vardera docka i såfall?
HA EN BRA DAG!

St. Lucia.

Firade att vi inte har nå mer prov på ett tag med en liten teckning igår. GLAD/TREVLIG/ROLIG/MYSIG lucia på er alla! Själv ska jag ta mig lite god fukost och sen åka till skolan där jag ska se ett förhoppningsvis fantastiskt lucia tåg! 

Osäker på varför jag skulle berätta hur många uppgifter jag hade räknat...

Jag: "Idag varjag duktig och räknade 11 uppgifter på matten"
Albin: " Jag med!!"
Jag: "Men se på tusan!
*highfive*
Albin: "...fast jag räknade bara 7."
*
Detta blev ett sådant ögonblick insåg jag då jag tänkte att det skulle vara typ det roligaste någonsin att berätta men som jag inser inte alls är så rolig för er kanske att höra om. Men det var iallafall roligt för mig och då har ju någon roligt iallafall. Jag och lillebror träffades nyss i trappen och dansade en ascool Bamse-dans och det var också ganska roligt.

tolfte i tolfte tvåtusentolv klockan tolv över tolv över tolv.


Fyfan.


Hårig Stil.

KISA ɟi³sa², v.¹, förr äv. KISSAv.¹ -adevbalsbst. -ANDE-NING; jfr KIS sbst.²(ki(j)s- 1620 (: kijsachtige1734 : kisögdt osv.kiss- 1679 (: Kiszögda)– 1852 (: Kissögon))
närma ögonlocken intill varandra så att blott en mer l. mindre smal springa lämnas öppen för blicken. Betrakta (ngn l. ngt) med ögonen halvt tillslutna l. hopknipna; äv.: med halvslutna ögon giva (ngn) en blick l. blickar som uttrycka hemligt samförstånd l. (med halvslutna ögon) 
 
Om du använder detta ord när du tittar på bilden blir den finare. Jag lovar. Speciellt mössan, eller bry er inte om den förresten. 
 
NU SKA JAG SOVA,godnatt!!♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡...♡♡♡..♡

Jag tar det här med Eyeone igen tror jag.


Denna krabat, min kompis aka. min låtsaskopis heter Eyeone. Han ritas lite då och då. Dessa bilder kommer ut på hans( min) tumblr. För att komma dit kan du trycka på något av hans ögon!! 

Hata.

Hata matte som man inte förstår. Speciellt om man har prov imorgon. Nu orkar jag inte ens lära mig för det känns försent. 
Hata elaka buss chaufförer som alltid är elaka mot mig. Hata speciellt buss chafförer som inte stannar när man springer jätte fult och jobbigt brevid. Ni ska stanna era jävlar!
Hata att ha stökigt rum. Jag hade svårt att hitta min kofta imorse och sen så rev jag ut allt. Nu känns det bara jättejobbigt. 
2muchHature4you? men då säger vi hejdå. Ha en bra kväll. Jag kommer hata lite mera tror jag.

Det kliade lite under hakan kanske.


 
Idag när jag kom hem så tänkte jag ta en proffe till ansiktsboken, jag tror inte det blev så lyckat MEN jag lärde mig att min läslampa ger ett fint ljus. Ser nästan profsigt ut ju.
När jag skulle titta igenom bilderna så somnade jag och vaknade med den obehagligaste känslan någonsin. Jag var HELT säger på att det var morgon men sen så insåg jag att jag var helt fulklädd och sminkad. Jag började då fundera på hur detta kunde ha gått till och kom fram till att jag hade vaknat och fixat allt men sen somnat om. Jag var säker i FEM minuter. Jag var typ så förvirrad man kan bli när jag såg att klockan var halv sex. Jag berättade för pappa om min upplevelse och som tur var så fick jag lite medlidande. 
Pappa är förresten hemma från berlin där han var varit i ett halvår och det är verkligen tummeupp, jag har saknat han:))))))
 
Nu BORDE jag pricka för saker på veckans todo-lista men jag orkar inte göra något. Okej nu ska jag ta tag i punkterna. HEJAAA

Rättare sagt.

 
Igår klippte jag mitt hår, eller rättare sagt mamma klippte mitt hår. Toppade* kanske är ännu rättare sagt. 
Idag är jag helt svart, eller rättare sagt nästan helt svart. Svart med en gilmt av rosa* kanske är ännu rättare sagt.
Idag tänkte jag och agnes ta bussen men det gick inte, eller rättare sagt vi hittade inte någon buss som gick. Vi missade helt enkelt bussen och nu måste vi cykla kanske är ännu rättare sagt.
Jag borde borsta tänderna, eller rättare sagt jag ska borsta tänderna. Jag borstar tänderna nu vore kanske inte så rätt sagt. 

ibland tror sengångare att dens arm är en gren och när den tar tag i den så ramlar den ner.

idag såg mina tiniwinifransar långa ut, trevligt va????

RSS 2.0