Fan va kawaii.

 
#kawaiii

Nu ska jag säga vad jag tycker att du ska göra

Följ mig på tumblr för jag har en fin sådan som jag gillar, jag är inte super aktiv, men när jag väl är det så är jag det bra! Tryck ba på bilden.

såndärnt



Ta fram intressepennorna och blocken för nu kommer ett såndär inlägg då ni kanske vill ha det: lockade nysshåret och önskar att det håller sig och igår köpte jag vågade, sköna, mönster tights och en kofta och nu ska jag måla naglarna. 
HEJDÅ för jag hade inget mer ointressant att tillägga.

dancing on my own

har hiphop party i mina öron och har ändå lite trevligt, tack intranätet. Chill fredaN.

ALFAPETS-vitamin

 
Mungipor ner, mungipor som man också kan få sprickningar i om man inte får i sig tillräckligt med B vitamin, om du har lite otur kanske du slutar med att se ut som the joker men troligtvis inte.
En av dagens lärdom som du kommer ha lika stor nytta av som den där B-vitaminen är stor, inte så jävla stor alltså.

tre snabba färgade


mmmmbrammmmmorgon



Vaknade av att pappa ringde och frågade vad jag ville ha för subway, nu är den uppäten och mina ögon är fast på Greys. BRA MORGON ♡

allt är bara så bra.

Jag befinner mig just nu på världens bästa ställe och jag är jätte glad hela tiden. Idag så låg jag och Agge på ett moln och låtsades att vi var döda, men inte dåligt döda utan bra döda. Agge och Levvan (aka. Atomic and Protec) har också lärt sig åka snowboard och de är värsta naturliga talangerna så nu glider vi fram på tre brädor som bara den. Det har varit härlig pudersnö hela tiden så allt har varit bäst, även fast det är ganska dåligt pistat, och jag är jätteglad. Nu är mitt ansikte härligt afterski-varmt och jag är trött i kroppen och nu visade sig att jag hade internett också och WOWOWOW jag älskar detta lov. 
 
Hoppas verkligen att ni har det exakt lika bäst. PUSSHEJ <3

RSS 2.0