varför jag fick som jag ville när jag var liten.

JAG VAR BÄST PÅ PUPPY-EYES. Bäst.

Planerar på att testa med denna blick till vem det än är som bestämmer vädret så att det inte regnar under helgen. Varför? Vi ska på klassresa! Jippikajej. Det blir dock ingen jippikajej om det regnar då blir det nog ganska tråkigt kan jag tro.
Detta är iallafall vad som väntas...

Livet som Amanda Wisselgren

Idag tänkte jag springa med det visade sig att vårat gårds-gym var upptaget så jag gick hem och tog mig ett sort glas oboy istället. Helt rätt!

NYA GREJER OCH SÅNT.

Hejsan kära kompisar! Detta inlägg tänkte jag visa lite grejor som har gjorts och inskaffats på senaste tiden. WIHOOOO.

☟detta nedanför är (enligt mig) ett gott tecken på att sommaren är här. älskarälskarälskar vänskapsarmband (även fast det är jag som har gjort det och man egentligen inte kan kalla det för vänskapsarmband då...)(yes I am a stone, a forever alone stone.)

☟Naglar...nada más.

☟HÄR, MINA VÄNNER, ÄR DET FÖRSTA SOMMARPLAGG SOM JAG FAKTISKT TRIVS I. Den är bäst. Och skön.

☟Dessa köppte jag denna dag eftersom att jag behövde ett par sommarskor. Helt enkelt.

☟Denna bikinitopp är bäst. Jag har aldrig ägt en bikini som sitter så bra. Det är som att någon har mätt alla mina mått och sedan gjort denna. it is AMAZING.

☟Läääänge har jag nu tänkt köpa nitar men jag har aldrig dragit min lata rumpa till någon hobby-affär. Men idag gjorde jag det och detta är princip vad jag har gjort under hela eftermiddagen. NÖJD. Det var faktiskt kul och enkelt nå sjuuukt.
-
-
-
ESTOY LISTA!!
Jäkligt glad eftersom att jag sälla hittar vänskapsarmband som jag passar i eller trivs i. TUMMENUPP!

Taggad på livet.

Idag hade vi vårat sista prov för HELA GRUNDSKOLAN!! Hur sjukt? Kom nyss hem från en trevlig brännbollskväll och det har varit fantastist väder idag. LOVE IT.

Tyck synd om mig.

ÄNTLIGEN FÅR JAG TA AV MIG SMINKET!! Detta har jag längtat efter att få göra under hela dagen:
Varför?? Svaret är väldigt simpelt och det är säkert någon av er som har samma bekymmer: POLLEN.
Det har kliat i mina ögon så in i H-vete och näsa har producerat mängder av snor och jag har låtit som en elefant alla lektioner.
Nu ska jag äta glass och plugga med Agnes om varför jag har pappas näsa och mammas ögon, alltså genetik. WISH ME LUCK!
-
Justja jag ramlade med långbrädan idag och skar upp mina fingrar, det gjorde ont och nu är jag rädd för den. Titta, nu är jag helt omplåstrad.

lag har fått en jongbojd

TITTA EN SÅDAN PUDDING! Säg hej till tarzan... eller vattenmelonen. Jag vill döpa den men jag vet inte till vad. Hursomhellst, TITTA JAG HAR EN LONGBOARD.wihioo. Jag kan inte ritkigt åka på den än... men det löser mig säkert.

För pappa är longboard=nytt fordon=ramla=HJÄLM.

Igår när jag skulle inviga denna tvingade pappa på mig hjälmen. Dom coolhets poängen jag tyckes mig själv ha samlat på genom att ha en långbräda rasade genast ner till 0- när hjälmen kom på. När jag hade tagit en tur med Agnes och hjälmen så lyckades jag övertyga pappa att hjälmen inte behövdes så gav han med sig. Ja det var min historia. HA EN BRA DAG!


NU tycker jag det är vår

NU tycket jag att man kan säga att det är vår. Jag har inte riktigt hållt med när folk sa det för typ 3 månader sedan då det var kallare än var det var på självaste julafton. Idag känner jag mig vårig. En mycket trevlig kännsla. Jag tror att det är för att jag har på mig shorts och en vit tröja. Så här ser det ut:
Jag visste inte vad jag skulle göra av armarna på kortet så jag drog upp dom i luften; det är därför som jag inte har några armar på bilden. Om ni kanske undrade vars dom hade tagit vägen.
Idag ska jag ha det trevligt för att det är kulturnatta och då ska tydligen ungdomar vara ute och hoppa till musik.

10000 timmar ska man träna för att bli proffs. Hoppas en några veckor räcker för att bli hyfsad.

Detta med klänning är fortfarande osäkert, jag vet inte om jag vill ha kvar min gröna klänning för att jag känner mig inte nå fin i den. När jag under dagen har funderat på denna klännings fråga så kom jag på att man måste fixa smink också. Blev taggad på min färd hemåt så jag satte mig ner och sminkade mig med ögonskugga och allt.... endast på ett öga för jag orkade inte mer men HÄR FÅR NI SE VAD LILLA JAG ÅSTADKOM!
OBS. (om ni inte ser vilket öga jag har kletat på så är det höger.)
För att vara en person som mycket sällan sminkar sig måste jag säga att jag är stolt över mig själv! BRA GJORT AMANDA! tack.
.
Nu måste jag göra SO. heddååå

en efterlängtad klasströja.

Här sitter jag på mitt rum och försöker lära mig något om världskrigen, som faktiskt egentligen borde vara jäkligt intressant men det är det inte. Jag lär mig inget och nu sitter jag här framför datorn istället. Jag har på mig min fruktansvärt mysiga klasströja. ÄNTLIGEN säger jag bara. Den har varit efterlängtad. Idag har jag varit på stan med mammaa och letat lite fina kläder till avslutning och bal. Istället kom jag hem med en fin kofta. En rosa.
I min familj blir vi väldigt trötta när vi är på stan med massor av folk och kläder och intryck och allt så både jag och mamma var helt slut när vi kom hem.
Nu ska jag fortsätta med mitt försök att plugga. HEJDÅÅ!

in the world of dreams

Nu är jag trött, så jag ska sova. Så här ledsen ser jag ut nä jag sover, även när jag drömmer om något roligt. KNAS.


It´s a keeper.

Två stycken vid namn ebba och Anonym undrade var jag hade köpt den och svaret är från den nya affären Salt.

.

Hejdå.


Följ mig på instagram!

Skaffade instagram i torsdags och nu är jag helt fast.


Balklänningen.

Årkurs 9. Bal. Klänning. Den jobbiga verkligheten att man måste hitta någon fin klänning. Personligen är jag inte ett stort fan av att gå på stan och leta efter kläder för man måste gå så mycket och jag hittar aldrig något, och när jag väl hittar något passar det inte. MEN JAG HITTADE EN ÄNDÅ! woooo
.
Nu hänger den och det blir ju inte samma effekt då men ni får väll föreställa er.
Måste säga att jag verkligen gillar den. Me gusta!


RSS 2.0