Stressa

Jag är i panik nu, har just kommit från träning och jag har bara konståknings program i huvudet nu till showen. I morgon har vi matte prov och spanska glosor och just nu känner jag mig som en potatis som försöker tänka. Det står ganska stilla med andra ord. Nu ska jag sova så jag är vaken under provet, vilket kanske kan förbättra det lite i alla fall. Wish me good luck!

Lillebror är inte så liten längre...

Stort grattis till lillebror som fyllde 10 år idag! Är fortfarande fast vi att han är 6 år... Kanske är dags för mig att leva lite i nuet,va?
Annars löste det sig finfint med presenten från mig ändå, han fick ett par snygga adidas skor istället, dock i fel stolek, men det går bara att byta! Jag önskar han ett super år i alla fall!

*close*

Här är den! Den såg inte supreme hut på bilderna, men jag är nöjd med köpet! Bli säkert snyggt på sommarn med shorts och bruna ben.
Det var alltså bloppis i går här på östermalm där alla kända modebloggare var och sålde sina kläder. Sjukt packat med folk var det, och man såg inte ett skit av vilka kläder som fanns. Den här köpte jag av My Blomquist, som enligt mig sålde finast kläder. Nu ska jag krypa till kojs och sova, vilket ska bli rikigt skönt! Imorgon fyller bästa brorsan år! Jag hade köpt den perfekta presenten, men sedan så visade det sig att pappa hade köpt samma sak, så jag får ta och hitta något imorgon istället! Som tur var så är vu skolan granne med stan, så det är smidigt att gå dit! Ha en grym afton!

later babe, later...

Senare lägger jag upp bilder på mitt nya linne som jag hittade på bloppisen här i umeå!
Peace out so long!

Aj löv jo

Jodå, Jag var charmig redan som liten! Här är jag väll ungefär 3 år kan jag tro.
Idag har dagen spenderats med småkusinerna, då jag har lekt tiger, varg, gorilla och sedan fick vi besök en liten apa också.
Runt klockan 15.00 träffade jag två trevliga tjejer på stan och vi tog en fika.
Nu hade jag tänkt lägga mig och se ett avsnitt av O.C och sedan gotta ner mig i harry potter! Mysigt!

Hemskt

Tänk om vädret skulle kunde vara så här fint och soligt? skulle inte vara dumt.
Sitter just nu och tittar på "den perfekta stormen" och håller på att få panik. Ush säger jag bara, vilken hemsk film! Jag kan verkligen inte av filmer som dom här. Det är svårt att förklara vad den handlar om, så ni får själva ta och titta upp det. Ha en bra kväll ppl!

Stå på dig, annars gör någon annan det!

Lite kuliga bilder får ni från när jag testar olika effekter på photoshop. Idag har inget speciellt hänt, jag och Astrid var allmänt coola med gamlingarna. Annars ingen speciellt. Ska dock snart på träning.
Med den ytterst intressanta faktan avslutar jag detta blogginlägg! PUSS!

Kanske´t blev ett inte

Nu bär jag snart iväg till gamlingarna, det var faktiskt ganska mysigt att jobba där. Dock så suger jag på namn, så jag kommer aldrig ihåg vad dom heter, fast det jämnar väll ut sig eftersom att dom glömmer bort mig också.
I kväll ska jag och Agnes ha en photoshoot,  förhoppningsvis, vilket ska bli mkt kul.

jag KANSKE bloggar i kväll... kanske...

KANSKE

Häppilekki!

Mysig och väldigt, väldigt lugn dag. Det händer inte så mycket på ett åldersomshem, man promenerar lite i korridorerna. Men man får träffa många söta och snälla personer. Idag fick jag träffa många trevliga gamlingar, och får säkert träffa fler under veckan. Hemskt nog så var det bortglömt att jag och Astrid skulle komma och praoa, men som tur vad så löste det sig ändå!
Härlig lapp från boendet. Fast delvis sant, vem skulle inte bli rädd?

Twins

I morgon börjar prao veckan, ska bli riktigt kul och intressant. Jag ska nämligen praoa på ett ålderdomshem här i Umeå. Ska bli intressant, men är lite nervös om man ska läsa högt ur en tidning för gamlingarna, för det är väll inte min starkaste sida, att läsa högt. Fast det går nog bra hur som helst! Just nu sitter jag och tittar på Asterix och Obelix, fast snart ska vi gå och lägga oss.
Pussar och kramar.

Min lyckodag.

Enligt mitt horoskop skulle fredag den 18 mars vara min lyckodag, alltså idag. Jag skulle då ha den bästa dagen på länge. Visst hade jag en riktigt bra och rolig dag, fast inte mer än vanligt. Blev lite besviken, men man kan också de det på ett annat sett. Att alla dagar är lyckodagar på sitt sätt! Haha, kanske inte. Jag har i alla fall bestämt att inte ha för höga förväntningar på horoskop. 

Pennan gör magi!

För någon månad sedan köpte jag och Agnes var sin riktigt billig tröja från monki, endast 20 kronor! Sedan så rotade jag fram några tygpennor, och agnes och jag kluddade och hade kul med våra tröjor och här är då mitt resultat.
Hoppas ni har haft en bra kväll! PUSS
-
Ps. såg just nu att Agnes hade ett typ exakt likadant inlägg ;P

Mini

Gulligt.

Sam I am.

Äntligen!
Spanska provet är avklarat! Jag kan äntligen andas ut, i kväll ska jag till och med lyxa till med att läsa al night long. Hihihihi

Cien

Har just nu kommit hem från träningen, (där vi övar till våran is-show som vi ska ha den 2/4 kl 15.00-17.00, så titta gärna förbi).
Ska nu ta en snabb dusch och sedan göra spanska, eftersom att vi har spanskaprov imorgon! Shit vad jag har panik inför det, tänkte att jag skulle hinna med och träna på allt under veckan, men tydligen inte för jag har skit mycket kvar.
Men jag måste skynda mig så jag inte får sömnbrist, så godnatt! PUSS
Riktigt fin bild på agnes får ni, som antingen jag eller runa tog. Och jag redigerade.

Nu är det nu!

Mina charmiga lovika vantar som har tillverkats på syslöjden, riktigt sköna fast jag har inte orkat fästa trådarna än... hehe. Min syslöjds fröken sa däremot inte så mycket om dom, utan bara att jag jobbade sanbbt. Som nog inte är en bra sak (tydligen) för det stod att jag kunde förbättra det på mina omdömen, att jobba långsammare...
What do you think about them?

Peace, love and understanding.

Jag som posar med mina nya örhängen som jag fick av selin som sen julklapp, riktigt snygga! Pinsamt nog så har jag inte gett henne någon än... fast den är på gång.
Örhängena får ett starkt plus!
TACK SELIN!

gamla godingar

Efter skolan så blev det lite spanska pluggande, lärde mig lite om perfekt och futurum. Sedan kom Agnes och joinade så kom vi på en riktigt cool låt med höger, vänster, upp, ner, fram, bak (osv) text. Fast på spanska dårå.
Sedan drog agnes fram lite gamla godingar till sällskapsspel, bla. "Den försvunna diamanten". Riktigt älskade det spelet som liten! Sedan hittade vi också det spelet ni ser ovan, som jag tyvärr har glömt namnet på. Dom spelen plus lite nötter gjorde eftermiddagen toppen!
Hoppas ni har haft en lika skön eftermiddag som jag! PUSS

posarN

Nu kilar jag iväg till skolan! Och jag vet att jag är coolare än coolast, med tandborste i munnen och allt!

dåliga sidor, gör oss till människor

Amanda has arived home to umeå! Yes, fast jag skulle gärna ha tillbringat en till vecka i Tärnaby. Älskar den veckan man är där. När jag var "liten" såg jag lika mycket fram emot till det som julafton.
Nu har jag mest ritat sedan jag har kommit hem. Försöker komma på vad jag ska ha på mig för kläder imorgon, men det blir väll något vanligt tror jag.
He.He.He jag såg lilla missen jag gjorde i förra inlägget... jullov... jag menade ju sportlov, ofc.
Nu får ni lite bilder från mitt sportlov!
Godis är väll ett måste i backen!

Och sist men inte minst, min älskade bräda.
PUSS

...downloading...

Tänkte ladda ner några bilder från dagen, men det gick otroligt segt. Har i alla fall det grymt skönt här! I morgon åker jag iväg till Hemavan för en dag tror jag. Är lite nyfiken på hur backarna är där, har ju bara åkt i tärnaby. Jag sitter nu på afterskii nu och smaskar på lite chips. Hoppas alla har det bäst under jullovet och hoppas samma sak till er som inte har det också! PUSS

draobwons

Sitter och softar på afterskiin men Hanna och lyssnar på ett grymt band! Åkte snowboard dagen till ära, gick faktiskt förvånansvärt bra. Tyvärr så var inte vädret med oss, det var riktigt fint på morgonen och riktigt soligt. Men sen kom elaka moln och attackerade solen, med molnen kom det snö. Och man kände sig ganska blind. Men sen blev det lite bättre ändå och kul var det ändå!
Peppar imorgon, med en ny dag i backen! PUSS


Just nu...

.. borde jag befinna mig i Tärnaby. Eller kanske jag sitter i bilen... aja, hur som helst så är jag on my way!
Fjällen here i come! ( Jag vet, molnen längst fram är inte att leka med, men tänk på det fina paradiset som skiner ner ist!)

I have lost that feeling...

Riktigt skönt med sportlov nu! Fast "lov-känslan" har inte riktigt kommit än. Imorgon far jag till Piteå kl 8.00 så ingen sovmorgon blir det här inte. Men sedan är det soft på hotellet med konståkning-gänget. På söndag tävlar jag och åker sedan direkt till tärnaby (!). Härligt härligt. Trodde att jag var klar med packningen, men kom på några otroligt viktiga saker att ha med nu! Blir väll ingen sömn alls ikväll. Rummet ser ut som en... jag vet inte vad. Ska väll snabb städa innan jag åker, så jag kommer hem till ett fint rum nästa vecka.
-
Som ni kanske förstår blir det inte jätte mycket uppdatering, men jag har med mig dator så lite blir det väll iallafall... får vi hoppas!
Ha ett grymt lov, det ska jag ha! PUSS//wisselpipan

Runa Mc.tuna

Foto: Agnes (förutom första, med det är väll ganska självklart) Redigering: Jag
Det var dom sista bilderna från våran lilla foto dag. Riktigt snygga blev dom. Vi tar säkert några kort nästa vecka också. Eller nej det går ju inte, då är det ju sportlov och alla vistas i fjällen, men jag lovar i alla fall att det kommer mer! Don´t worry.
-

Oink Oink pigg

Foto: Runa Redigering: Jag
Yes, resultatet av mina bilder, också en liten smygtitt på min kappa som mamma hade i tonåren, som jag nu har fått. Lite stor, men mysig. Det var en militär kappa (eller nått liknande) innan men sen sydde mamma om den så den blev kortare så den kunde användas.
Ikväll kommer Runas bilder!

fotogenic

Foto/redigering: Jag.
Jag, Runa och Agnes hade en foto-tur här i området mitt. Riktigt snygga kort blev det. Här ser ni Agnes som blev skit fin på ALLA kort. Hur lyckas man med det? Jag blir nöjd om jag har EN bra bild.
Vi hade tänkt oss ha olika färger allihopa och Agnes fick färgen blå, jag rosa och Runa röd.
Mina bilder och runas bilder lägger jag upp i morgon, så håll utkik!
Nu ska jag lägga mig och lyssna på lite Brett Dennen.
Natti natti!

you will fall... hard

Ska imorgon hålla i idrotts lektionen i skridaskor, och lära mina kära klasskamrater lite konståkning. Ska bli ganska intressant... och roligt. Har planerat nu, och såg att jag skulle ha lämnat in lappen där jag skulle skriva vad jag skulle göra till min idrottslärare innan. Men det ordnar sig nog ändå...
Kul ska det iallafall bli! Och ni kommer ramla, jag lovar ;)

Trenza

Hårtipps till när man har tröttnat på vanliga håruppsättningar.

Pink is the spring shit

Rosa är tydligen "THE color" för våren. Och nu när hela Umeå börjar fyllas med vår-känsla, så får man väll slå till med snyggt rosa naglar. Hittade ett sjukt snyggt rosa läppstift i mammas hylla, kan alltid vara bra att ha;)
Huvudvärken försvann med en godnatts sömn som tur var. Men känner mig fortfarande lite seg. Så idag blir det mjukisbyx-dag, härligt med sånna dagar också.

RSS 2.0