ME <3 Testbild!! haha fult ord!

hejsan hoppsansa!  Idag har jag spnderat dagen i örebro centrum. Vi har fikat på café Wasa som vi alltid gör när vi är här! Jag har också gjort några finfina inpuls köp, brukar inte göra det så ofta men det blev bra ändå! Speciellt Nöjd blev jag med min SJuuukt snygga klocka! Det är en testbild som är klockan, om ni inte riktigt vet vad det är så är det en såndär bild som man kan/kunde se på tv ibland på 2:an när det inte är något pogram utan det bara är musik typ? Haha okej dålig förklaring men ändå! När jag kommer hem så ska jag visa alla mina köp! + flera andra bilder! lite solbruna har jag också blivit på köpet här i öret! Nu ska jag och min goa familj och goa kusiner+ moster titta på en film och äta lite b&j! Min kusin (alex) har nämnligen inte smakat det (!!) så det är ju ett måste att bli första gången nu!
Justja, mina två andra köp var två munkisar (kofta med luva) En från Carlings och en från... eh... en annan affär!



DET är en testbild! ...Ungefär, inte riktigt eftersom att det är med pärlor men ni förstår nog?
Huggs and kisses //Wissaelpipan

heloo ÖREBROO

Jaa Om ni inte förstod 1qi det förra ingget så har vi idag badat i en  sjö i garphyttanQ, Kallt från början men man  vändje sig när benen var avdomnade. Hoppas ni har det gött i ume! Huggs and kisses Wisselpipan:)

kusse alex gästar!

haloo!!      alex her                                                 










idag








har 


















vi 









=






wisselpipan '













o





jag 












och 










albin
















badat 











i











lögarn




























garphyttan













soft!










h



e



j







d


å




                                                                                  


mitt senaste inköp från rut... m.f


tjabba! lalalalala....

min älskade lillebror! Ser ni hanns super fina flätor? Jag är självaste frisören till dom!;)
Huggs and kisses//wisselpipan

öret

Hallooo!
Äntligen har solen hittat rätt! Men det innebär ju också bloggen torkar lite på inlägg... jag ber hämskt mkt om förlåt isf.
Nu är jag hemma från stugan men ikv bär det av till örebro med nattåget. Inte mycket hemma tid blir det i sommar:) Jag ska försöka att blogga ändå om jag får tid att låna någons dator. I örebro ska vi hälsa på hela tjocka släkten som nämligen bor där!
Nu ska jag plocka ihop lite saker tandborstar och grejs, hoppas ni får/har det geat!!
Huggs and kisses//wisselpipan
Nu skommer lite bilder första från MIN systemkamera! Det är inte pro fotton, men jag håller på att lära mig den(kameran, som fått namnet nicke-nikon)!
Första bilden som jag tog! Egentligen bara för att se om den funkade, och se det gjorde den ju också!
lite testande med special efekter :O

alone, its so fun that u have so fun.


Hej jag heter amanda och jag är nu ägare av en låda. I den lådan liggen en system. kamera. En nikon d3000. Idag ska jag öppna den lådan. Man fick en badboll med när man köppte den. Kameran. Och man fick också med en ganska ful kameraväska. Som jag ska försöka byta till en finare. Idag.
Snart åkar jag till ett fint land. Ett grek. Land. Grekland. Jag längtar dit. Då ska jag ta mkt kort med min nya. Fina. Egna. Kamera. Hihihi! JAG HAR EN SYSTEMKAMERA!:D:D
//Wisslarn
hoppas ni får en kul dag.

De visste jag icke!

Nu sitter jag här i stugan med en ny köppt klänning brevid mig, och tittar på sommarkrysset där det är lite allsång med många människor som sjunger otroligt härligt och falskt :D imorn ska jag iväg och träna! jobbigt! Fast jag var ju iväg i förgår med pappa och sprang:) haha Där fick jag skryta lite allt ;)



Puss och kram vi synes på stan //wisselpipan :)


of we go!

Nu drar jag iväg till stugan med min kära mormor;) Har inte varit där på hela sommarn så det ska bli härligt! I torsdags sov jag över i agnes stuga, Supérb var det där:) Dock inte trevligt väder, men det ett glatt humör och toppen sälskap gör det inge;] Nu skall jag gå iväg och se så att jag har packat med mig allt!
Justja, jag har varit där i sommar... fast då var det inte riktigt SOMMAR:)
puss och kram vi ses på stan //wisslarn.

pööörls

Hejsan hoppsan! Igår tog jag fram mina gamla pärlor! Och ni skall nu få se det fantastiska reeesultatet av mitt mästervärk!;D
☝Min favorit
Puss och kram vi ses på stan //wisslarn!

förra sommaren

Nu bör det iväg till agnes pagnes stuga där det blir övernattning och skoj:D Så det kanske inte blir något inlägg under helgen:) Och resten av sommaren kommer nog inte heller ha jätte bra uppdatering, men jag ska göra så gott jag kan!:D
Min nya fina ring från Glitter:D Mktmkt bra köp enligt mig :D
//wisslarn

men om...

Om jag gör en lite ljusare blå på baksidan i den andra bloggen, blir det bättre då?

tänk skriv tyck!

Hej gå in på wisselpipanstest.blogg.se där jag har gjort en helt ny header och en helt ny design, och säg vad ni tycker och tänker! Tycker ni att jag ska ha kvar den här gamla eller ska jag ha den andra?? Komentera!!

faiil

En rolig dag på fortet!:D

RUn Forest RUn to the Forest!

Nu ska jag bara äta lite frukost och sen bär det av till gamlia till sommarens första träna-på-egenhand-träning, i mitt nya (home made) träningslinne ;] Trängarna har alltså slutat men man ska tydligen ändå träna mins 4 gånger i veckan! under hela sommaren... ojojoj hur ska detta gå?? ... Men nej! nu ska vi inte tänka sånna tankar inte! nu ska vi va positiva! Det här kommer gå bra amanada! ... får vi hoppas.
Över här ser ni ett sjukt härligt gäng! Nämligen klass 7a/8a OCH min klass!:D Härligt kort det här! Fast... en sak jag inte förstår är... hur kan jimmy ha blivit SÅ lång??
//Wisslarn

hejdå!

HEJDÅ RUna som åker till usa kl 5 på moronen imorn!:D Ha det toppen! Och på tal om resor! SNart bär et iväg till grekland!! HÄRLIGT! jag längtar!

Oj va fint det är! Bild från santorini där vi ska börja våran resa:)
Källa: google http://www.svd.se/multimedia/dynamic/00443/santorini_443047b.jpg

a mess

Helluu Igår gav jag mig på att städa igenom min garderob. Det gick förvissdel bra i början, min taktik var: riv ut alla kläder och lägg alla andvändbara kläder i en hög och alla gamla i den andra. Som gick väldigt bra! jag fick ut alla gamla kläder som jag inte behövde, men sen mitt i allt skulle jag på bio så jag lämnade kvar alla andvändbara kläder över allt i en hel stor röra över hela mitt rum, fast det tänkte jag inte på då för jag hade bråttom! När jag kom hem från en otroligt bra film, fick jag inte ett trevligt välkomnande!
Det var bara överallt...

Kläder...                                                                Kläder...
KLäder!
Jag var bara trött och ville sova för vi hade sett en sen bio (23.oo) Men jag var ju tvungen att ha en säng att sova i ju, Så det var bara att börja och tillslut blev jag klar! Och här är resultatet!(har lagt undan vinterkläder igarderoben)
T-shirts
byxor
Garderoben:D
Och sist men inte minnst! GOlvet!
FÖRE                         EFTER!:D
Jaa som ni förstår blev jag så väldigt nöjd med resultatet som jag jobbat med, att jag var bara tvungen att dela med mig av det till er!:D
//Wisslarn:)

my room is going to be a mess:O

Hellöö Nu ska jag bara göra ett snabbt inlägg innan jag börjar, Mission-städa-igenom-gaderob. Fast först ska ja bara damsuga. Ikväll blir det bio med the girls! Någon dans film var det:) Idag har jag varit på café GÖteborg och har det väldigt kul och flummit, med två härliga tjejer:) Nu ska jag börja städa så jag får något gjort snart:) Baijs <3
Justja, jag har gjort en ny design på min testblogg som heter Wisselpipanstest.blogg.se ni kan gå in där och säga vad ni tycker! jag har inte hunnit göra någon header till den men ni får låtsas att det är en!:)

One word...

Jag säger bara ett ord som låter otroligt bra i mina öron!: SOMMARLOV!!!, ÄNTLIGEN! Gu va härligt!
Mina sommar händelser:
❀Vara med kompisar! (ofc)
❀Åka till örebro/sth och hälsa på släkten
❀Åka till luleå på konståkningsläger med Hedlund:D
❀Grekland!!! =D
❀Sola, bada, ha kul, Ta MKT kort med min (förhoppningsvis) system kamera<3
❀Åka till agnes stuga och bada och utforska alla badstränder i hela norrmjöle;D
❀Agnes åker till min stuga och vi går och bränner bananer med choklad i!
❀Äta glass
❀Agnes Kalas :D(träffa alla bästa kompisar!:D
❀Skolan börjar (som är om flera evigheter)

Fast det kommer säkert in flera andra roligheter också!:D
//wisslarn

piknico

Nu har jag kommit hem från en mktmkt trevlig picknick+brännboll+ö med en awesome klass!:D Efter det så var jag med agnes ett tag då vi "spelade" lite fotboll:) eller kanske mer passade/sköt, hehe :] Trevligttrevligt! Men ser nu att jag glömde ge tillbaka hennes tjocktroja... Hon/du får den imorn! Imorn ska viha brännboll! vo ska först möta alla 7:or som vi (ofc) kommer vinna på;) sen går man vidare till nått annat, and so on. Riktigt kul blir det! Hoppas vi får vädret på vår sida också!
Nu skajag gå och läsa:] Gonatt:)
puss och kram vi ses på stan// WIsslarn

Brainless

Vi är ju vana vid "vanliga" stolar, dvs med ben och en "platta" att sitta på, Men NU har några hitta på väldens bästa idé! den kallas.... BRAINLESS!
Jepps, du hörde rätt! Brainless heter den!, Det är gjord för att "hålla ihop" benen, Om man tycker att det börjar bli lite jobbigt... Vad tycker ni om den här uppfinningen? skulle ni köpa en sån? eller tycker ni som jag, att den är HELT Brainless! Om ni vill ha den är det inte svårt att göra själv!;] jag ska beskriva om ni vill ;)
//wisslarn

poff sa det!

Hejsan! Idag har det varit en väldigt rolig, men otroligt utmattande dag! med cykling från öst till väst syd till nord, känns det som. Men som sagt kul ändå! och vi avslutade med en tårta, välförtjänt! Vi hade nämligen en tävlig på skolan, 7:orna mötta 7:orna och 8:orna möter 8: orna And so on :) Och den klassen som vann bland (låt oss säga nu 7:orna) fick en tårta!:D Och vi vann!:D sjukt lika  var det dock! det skillde 7 poäng mellan dom som vann (vi) och dom som fick minst. Men är man bästa så är man? ;]
Sen åkte vi till sandra och hade vattenkrig, ett väldigt kort sådant för att de var så kallt men, kuL!
Efter det åkte jag, mamma och albin till stan och fixade lite kläder till albin, Tanken var att jag också skulle hitta nått men jag och mamma går på torsdag ist! Men sen när vi kom hem, satte vi oss framför teven och Poff sa det så somnade jag! Inte vanligt för mig, men det var skönt att sova lite, jag är fortfarande trött, tänkte gå och lägga mig framför tv:n igen nu hehe, jag vet, otroligt lat!, ha de gött alla bästa människor!:D
BARA 3 DAGAR KVAR TILL SOMMAR LOV!!:D jihii, taggad??
//Wisselpipan

Amandas väderprognos!

Hej och välkomna till Amandas Väderprognos!
I denna vecka (måndag) börjar med att kvällen är lite kylig men värmen stiger under dagen, runt nio snåret ( då jag börjar) Är det runt 12 grader men som sagt stiger temperaturen hela tiden, omkring 12 är solen fullt uppe, det varmaste kommer att bli runt 15.00 då det kan bli 15-17 +grader, men dock lite målnigare. Under kvällen kommer solen komma upp igen men temperaturen sjunker. Tack och hej, det var allt för mig!


En trevlig afton med trevligt sällskap

Nu sitter jag här i en hel röra av madrasser där jag har spenderat kvällen, en trevlig tjejkväll. Jag skriver på AGDAS NYA DATOR en mac. Precis lika dan som min :D Nu skall jag gå och borsta tänderna:) Hejs svejs :) kramkram
'

//wisslarn

bubbly


myday

dagen börjde med att åka till gamlia och ta kort på " mästarnas mästare". Fick dock inga bra kort alls, som var lite synd... Vi åt lunch med dom och sen åkte vi till...
...Stan, där vi köpte ett usb minne till mina bilder, som kostade 300 kr(minneskortet), jag kom inte på förens efter att det kanske var lite väl dyrt och att jag inte änns hade tittat på vad dom andra kostade... såååå... när vi hade kommit hem och jag hade tänkt på priset, åkte vi...
...Tillbaka!:D vi (jag och astrid)hade också fått reda på att det var 50% på ALLA VAROR på bikbok! Men innan vi gick dit skulle vi se om det fanns några andra USB minnen, och det fanns det(inte alls lika snygga men) så vi köppte ett med lika mkt GB för 99 kr och drog iväg till bikbok där det var fullproppat. Vi hittade iaf 3 st fynd som jag visar senare!:] Men hörni tänk nu va mkt jag tjänade på att lämna tillbaka det första minneskortet! det blir:
1. coolt minneskort 4GB= ett minneskort 4GB+ en snygg (vad det nu är, som ni får se senare)+ ett coolt(vad det nu är som ni får se senare):D 
Förstår ni vad jag snackade om? :D orkar ni inte anstränga er?, nä fattar inte hur jag orkade heller, jag blev nu väldigt trött... Gonatt!:D Kramkram

opposite of adults

men! vad är det för söt unge? Jo AGNES:D

Hela eftermiddan har man haft trevligt med denna unge, Mycket kul! Imorn ska vi (troligtvis) följa med "Mästarnas mästare" och Ta kort  på när dom... jaa vad dom nu gör:] Nu ska jag gå och läsa:] kramkram:)

tnlkrn

Tema veckan börjad! härlig start! imorn blir det porträtt(:D) och tandläkare!(:[)
//Wisslarn

RSS 2.0