Mal muy mal

Hela kvällen har jag suttit med biologi, det värsta är att jag inte känner mig så säker. Jag hatar när man inte gör det innan ett prov. Vi får hoppas att Nils har gjort ett lätt prov! Imorgon ska jag iallafall titta på ett par svarta jeans och en tränings kofta till konståkningen. Onödig information, i know.
Nu ska jag göra med biologi och sen lägga mig. Har känt mig sjuk hela dagen, vi får hoppas att det bara är av trötthet.

vadå mindre än tre?!


bilder från igår.


Snygga bilder, snygga tjejer! Idag ska jag ägna all min tid åt biologi! Sorligt, men sant.

Hurra Hurra!

Stort grattis till världens bästa mamma som fyller år idag! Hurra Hurra!

CHARADER

TJENA mittbena. Nu bjuder vi på lite charader som vi fotade nyss. Se om ni kan gissa vad vi är för något! KLurigt hehe..

Sådan syster sådan bror!

Albin tyckte att min mario bild var så cool så att han ville ha en egen! Ofc skulle det vara hans favorit i mario kart!
Söt är han i alla fall! Det går ju i släkten...

Oh Africa!

Foto: Runa (runa) || Sminkning/redigering: Amanda (jag)
-
Jag kommer bara med fina bilder på fina personer hela tiden! Denna bild togs också igår. Afrika inspirerat om man inte ser det! Jag har otroligt många andra fina bilder också på min dator, men man får inte se för mycket av det goda!

Jag vill ha en egen måne...

Foto: Agnes (agnes) || Sminkning/redigering: Amanda (jag)
-
Otroligt fin bild och otroligt fin tjej! Hemma hos henne var jag och Agnes idag. Vi fotade, bakade lite, visade skills att spräcka ett par byxor, tittade på vänner, chillade lite,  och var bara allmänt coola!
-
Ikväll kommer familjen Pierre på besök och jag har gjort en fantastisk efterrätt! Kanske lite överdrivet men det blir gott kan jag lova! Eftersom att vi tog lite kort idag så blir det en outfit-bild senare ikväll också.
PUSS!

Amanda Panda är kär i alla Andra

Ohyea ny lite små kulig header! Själv tycker jag det blev mycket bättre än förut! Men det är ju bara jag. Nu ska jag så och lägga mig efter en rolig kväll med Neely och Pierre! Godnatt!
Nästan så stolt är jag över headern. Fast bara nästan.

varma kläder

Jag är klar med att städa toaletten! Bara två läxor kvar. Biologi prov nästa vecka, känner ingen koll alls! Engelska glosor tills i morgon, jag får väll tävla med mig själv på glosboken. Jag är i nöd av nått roligt. Även fast dagen har varigt väldigt... spännande. Och rolig ofc! Fast när man kommer hem till ett berg (stor överdrift) av läxor är det inte lika roligt längre. Hoppas ni har en rolig läxfri kväll! PUSS


läran om kroppen


Grekland kärlek

Så gudomligt fint! Längtar tillbaka till värmen! Fast det är väll på G här i Sverige kan man säga idag hade vi 13 grader varmare än vad vi brukar ha här! Nämligen 3+, wow lixom. Dock en bit kvar till greklandsvärmen...

Narnia

Igår kväll jag jag och Agnes på bio och såg narnia! Riktigt kul faktiskt, Agnes ringde och frågade om vi skulle gå på bio, och hipp som happ så satt vi där! En inpuls bio blev det!
Även fast jag inte har sett dom andra filmerna så var det riktigt bra och jag förstod handlingen hyfsat ändå! Fast lite läskig var den... haha

Does that make me crazy


Made by Wisselpipan©

Igår hade vi verkligen otroligt fint väder, perfekt för fotografering! Och idag är det lika fint! Jihoo! Jag kanske ska dra mig ut och fota lite? Vi får se.
-
Det mysiga (fast sticksiga) pannbandet har jag nu som reserv efter som att mitt svarta vekar ha sprungit iväg. Fast det är ganska fint det här också!

zebra nails

Cool som jag är har jag förvandlat mina naglar till zebror! Jag har ju fått fantastiska nail art nagellack från usa, då kan man göra mer små smala saker på naglarna. Toppen! Dom var inte så svåra att göra, bara lite dryga.
Idag ska jag sy... nått. Vet inte vad än men jag kommer säkert på nått!
Kram!

ett antydande en order!

Woho lixom, en outfit bild i det otroligt fina väder som vi hade här i umeå! Mina harems byxor, som blev som kavajbyxor, är på. Jag hade väll inte precis tänkt som så, eftersom att det blev kavajbyxor, men mycket sköna är dom och man kan ju vistas i dom iallafall. Så helt misslyckat var det ju inte. Medans jag tog ut symaskinen igår så ploppade ett otroligt fint sammetstyg fram, så imorgon tänkte jag nog sy mig ett linne/klänning beroende på hur mkt tyg det var! Spännande spännande! Fast vem vet? Det kan ju bli en kavaj, skulle passa bra till byxorna.

Mums!

Nu är det hemmalagad-pizza-time! yay! Extra gott när det är hemlagat! Jag körde på fetaost och salami och (ofc) ost! Mums!

liten.

Ohyea! Äntligen helg! Sjukt soft, eller vad säger ni? Veckan har varit seg men ändå ganska rolig. Inga prov har vi haft än, vilket är mycket skönt! Ikväll ska jag bara ta det lungt! Jag ska sy klart mina haremsbyxor, som jag bara börjat på. SKIT! Jag kom just på att jag inte har nått resår hemma *sadface*. Okej dom kommer inte bli klara idag heller men kanske imorgon?
-
Jag är mycket stolt över mitt lilla bildspel i dagens inlägg! Agnes pagnes visade mig en toppen sida där man kunde göra detta förnuliga bildspel på. Den blev lite liten. Men det var inte det sista bildspelet på bloggen så nästa gång blir den större må jag lova.
PUSS DÅ nu ska jag fiffla lite med photoshop, vilket har blivit min nya hobby.

HEJ MITT VINTERLAND, NU ÄR JAG HÄR

HALLÅ I SJUMILASKOGEN! I don´t know vad jag ska skriva så det får bli om vad jag har gjort i eftermiddag/middag. Jag har gjort min SO läxa som jag har fattar faktiskt ganska bra! Sen har jag också ätit supergoda pannkakor, nu blir ni avensjuka! mmm!

I´M OFF TO MY TRAINING

OOch här får ni två vacka bilder på min vän. Eller typ ,jag kommer nästan få mardrömmar, tyvär!

1 Amanda räcker bra.


Å brorsan och já vi mår ju så brá!

Planer för kvällen:
♬ Ta hand om lillebror och se till så att han inte hittar på några rackartyg!
♬Göra engelska läxan.
♬Göra lite so läxa.
♬Börja lite smått på mina harems som jag har tänkte sy all by my self! Det blir dock lite improviserat eftersom att jag inte har någon beskrivning... ojoj.
♬SOVA

Antikt.

Sjukt fina skyltdockor på lilla affären antikt i stockholm som har jätte fina gamla smycken och säljer.
Jag ska lägga in bilder på två örhängen som jag köpte där senare!
Mkt trevligt! Nu ska jag dra iväg till ishallen för lite träning.
PUSS

Times out. Game over.


Välkommen tillbaka...

ni har varit saknade!

Happy avatar!

Är jag ett avatar fan? nej. Tyckte dock att filmen var mkt bra, när jag såg den... vilket var kanske ett år sedan? Okej jag är lite sen med att lägga upp denna bild men kul var den att göra! (bilden). Random inlägg? JA.

Läskigt!

Finn ett fel!
Mysig bild från sommaren precis innan skolavslutningen!

Alla har någon talang, men mario kart wii är inte en av mina!

Låt rubriken tala för sig själv!
Jag tycker inte synd om mig utan mina vänner som måste genomlida den tråkiga/sura sidan av Amanda som dyker upp när jag spelar, när jag har HÖGA förväntningar på att jag är bäst. Vilket jag sakta förstår att jag inte är.
Den kanske få en sista  chans imorgon, we´ll see.
-
Idag var det första dagen på skolan! Det var lite kul och spännande att börja för vi är ju i en helt annan byggnad nu! Efter skolan (som slutade efter lunch, sweet!) åkte vi till stan, och  min coola vän köppte ett par coola byxor, som bara helt enkelt var coolt snygga! Själv köpte jag nada för jag har nämligen köp-inga-kläder-månad. Vilket jag har bestämt själv... fast det kan bli lite undantag... hihihi. Fast jag ska försöka hålla det!
Nu ska jag bara softa! PUSS!

Ingen panik... PANIK

Det börjar sakta men säkert klara att skolan börjar imorgon. Är jag taggad? Nej. Jag kanske skulle varit det om det var en vecka mer, men man kan inte få för mycket av det goda, tyvärr. Men jag är glad att det var lov, för annars skulle jag ha gått in i väggen troligtvis!
Nu ska jag iväg på träning och sen ska jag förbereda allt tills imorgon!

Tigah


Why so serious?

Ett älskat pannband jag gjort själv, eller själva pannbandet har faster min gjort men jag gjorde blomman. Haha okej, jag har inte gjort den själv precis. Jag håller dock på att göra en likadan till Runa som tyckte att min var så fin så! Otroligt drygt att göra den var det, eftersom att jag virkade denna gång, vilket jag inte är lika bra på som att sticka, men snart är den klar! Löövly!
Hemmagjort är speciellt! Då är det ingen annan som har exakt samma i hela världen! Jag tänkte göra ett par haremsbyxor i nått skönt tyg, men vi får de hur det blir av det!
Ha en toppen dag! PUSS

Alla har dubbelhaka ibland! Nothing to be ashamed about!

APAN, PANKAKAN, SOTNISSE POLARN, PIRRE, GRANNEN, BÄSTASTE AGNES är hemma!
Välkommen hem mate!!
HAHAHA du har varit saknad!

... somebody to love...

I kväll är det Queen musikal som gäller!

2011, 2011, 2011, 2011, 2011, 2011, 2011...

När man äntligen har lärt sig skriva och komma ihåg vilket år det är, så byter man? Typiskt!


Imorgon: Stockholm!

Imorgon drar jag till Stockholm! Ingen uppdatering på 3 dagar, fast det kanske blir några tidsinställda inlägg... vi får se...
Bild från förra besöket i huvudsta´N

fyra hål i öronen inte dåligt!

Jag sprang inte iväg efter första hålet, och det gjorde inte så fasligt ont, men shit va dyrt det var! Eller kanske inte så dyrt om man jämför med vad det kostar på andra ställen, vad vet jag? Men om man jämför med vad jag trodde så var det mucho expensive!

Assåh in my heart lixom!

Idag har jag suttit och fifflat med photoshop hela dagen, är fortfarande mkt nybörjare med allt, men jag lär mig!
_
I morgon ska jag som sagt ta hål i öronen, vi får se hur det går! Mitt mål är att inte springa iväg efter första hålet, mycket bra mål enligt mig!
Nu ska jag verkligen sova! Godnatt people!
Bild: Gjord av mig och medverkande ritplatta!
Jag gjorde en annan bild också men den kanske jag visar upp, någon annan gång... fast, ne.
pussar och kramar / Amanda!

Photoshop

Hallojsan! Nu sitter jag med mitt älskade photoshop som jag fick igår, och min älskade julklapp, ritplattan!
Idag har jag inget och inget inplanerat. Kommer bli en soft dag i think! Imorgon ska jag och runa ta hår i öronen! Sjukt peppad och sjukt nervös! Men man dör ju inte av det som tur vad!
Tolvslaget! Finaste minen jao. fast... ne

Lets Dance 2

BILDBOMB FRÅN NYÅR!
BILDBOMB FRÅN NYÅR!
BILDBOMB FRÅN NYÅR!

RSS 2.0