Tusen nålar

Fick plötsligt efter skolan en fruktansvärd huvudverk. Kände först efter lunchen och sedan blev den bara värre och värre. Får väll bara hoppas att det inte leder till sjukan, jag vill ju inte vara sjuk på sportlovet! Nu ska jag göra engelska och sedan är jag nog klar med läxor för dagen. Lite i taget funkar bäst för min del.

sleeping beauty


Det snurrar i min skalle.

Hemkommen från tävling i Ö-vik. Det gick väll sådär kan man väll säga. Jag fick blackout i början av mitt pogram och yrade runt på isen som en snurrig höna. Var riktigt deppig efteråt, men det är ju som tur vad inte hela världen. Man har ju som ett pogran som man visar för några dommare. Nu hade jag desutom just flyttat upp i en grupp från C-åkare till B-åkare, vilket är riktigt kul. Men jag var sjukt nervös.
3a kom jag i alla fall!... av fyra åkare ;)

Det blåser en storm över jorm...

Kvaliten var sämst och händerna blev missbildade, men annars en härlig bild.


Turkisk kebab.

Snyggingar där, som gjorde fantastiskt goda kladdkaks muffins. Nu ska jag söka upp henne på internettet och diskutera hur dåligt melodifestivalen har blivit.

ett syfte av våren

Sjukt härligt väder idag! Våren är äntligen här! Nu får man bara hoppas att den stannar också. Jag sitter i mitt rum och ritar en tjej på en sommaräng och har det bara allmänt skönt. Tvätt-läxan är äntligen gjord, ska bara vika ihop kläderna när dom snart har torkat. Ha en underbar dag!
Jag taggar sommaren sjukt mycket och har massor av planer. Bla att jag ska ta en jogging tur varje morgon på denna mysiga väg. Fast det är väll lätt att säga nu.

Mysigt värre!

Har just ätit riktigt mumsig sushi och ska nu ta en snabb dusch, sen lägga mig och titta på harry potter 5! Myspys!

You are the one!

Pratade förut om vattenfärgerna jag hade hittat och att jag skulle lägga upp vad jag hade gjort. Och här är resultatet! Så vad tycks? blev lite små charmig enligt mig.

...im a londoner in new york

Mycket fina runa, med mitt hemmagjorda fjäderörhänge. Vad är då grejen med masken? Nej, har verkligen ingen aning.
-
Ny kategori har uppfunnits! Den heter "hemmagjort" där jag lägger ut saker som jag har gjort hemma helt enkelt. Fast det kunde ni säkert lista ut själva, får jag hoppas.
Idag har det varit en vanlig dag, inte så mycket att berätta egentligen. Eller det var några som började att dansa helt plötsligt i vår matsal, vilket var ganska kul! Men annars så, inget ovanligt.
Ni får ha en toppen kväll och sova riktigt gott!

You can hear my accent when I talk

Fin, fina vattenfärger ,penslar och block hittade jag i våran pyssellåda som låg gömd uppe i en hylla. Tänk va, vad man kan hitta i sitt eget hus! Jag började på en gång använda dom flitigt.  Är nu klar med en bild, och jag lägger väll troligtvis ut den senare... vi får se.

Jäkla HK

Har nu haft en hk-läxa i tre veckor som jag aldrig hinner att göra. Vi ska nämligen tvätta, och jag har träningar varenda gång vi har tvättid. Tyvärr kan jag ju inte heller göra det på dagen, eftersom att då befinner jag mig på skolan. Shit pomfrit säger jag bara!


ohyea

På fredag är det friluftsdag med skolan! Ofc har jag valt slalom. Riktigt pepp!

Godnatt käringar!

Nu går jag till kojs med min lilla älskling, harry potter och halvblodsprinsen.

Se oss flyga över scenen i ljusets hastighet!

Dessa roliga män ovanför, vid namn klungan, roade min familj sig framför på saga-teatern i Umeå. Det måste vara det galnaste jag har sett! Helt fantastiskt konstig och rolig teater!

förbjuden kärlek


Besökar rekord!

Jag har en liten blogg, går sällan/typ aldrig runt och skriver ganska meningslösa kommentarer som "hej fin blogg :)", då därför är det otroligt kul att se att hela 38 besökare har hittat hit! Haha, jag vet kan vara riktigt skrattretande för andra som  har så många besäkere dagligen, men för mig är det sjukt mycket!
TILL ER SÄGER JAG VÄLKOMNA!

Finaly!

Äntligen säger jag bara! Fredagen har varit mycket efterlängtad. Jag är äntligen klar med min lååånga redovisning om "Australian food" till engelskan. Skulle själv somna efter första sidan om jag själv läste den, men nu är det iallafall gjord! Jag är sjukt trött efter hela veckan, så jag ska nog snart mysa ner mig i sängen med en Harry Potter bok, härligt.
Bilden som ni ser har jag roat mig själv med att göra under kvällen. Denna lilla tjej har jag döpt till Amanda den lilla. Jag kände verkligen hur kreativ jag var med namnet...
Ha en trevlig kväll ppl!

Wanna be on top?

Och här är resultatet! Jag ber om ursäkt för att dom hamnade på sniskan, jag hoppas ni klarar er ändå. Riktigt roligt var det, fast vi fick vänta lite väl länge tyckte jag. Däremot var det ett väldigt mysigt väntrum med sköna soffor och godis som man fick ta hur mycket som helst av. Bilderna var rysligt dyra också, men inte så dyra som jag trodde och skrev förut. Min personliga favorit var den svart-vita motljus bilden.

The studio.

Kanske några har hört talas om det, kanske några inte ha det. Det är ett ställe som man blir bjuden till där dom först sminkar en och sedan tar som kort på en i en studio. Själv har jag sett kompisar som har varit där och dom har fått helt otroligt fina bilder! Det är helt gratis att gå dit, men haken är att bilderna är skitdyra. För en bild kostar det 500 kr. Men det är ju kul att ha senare.
Nu kommer det roliga, mamma blev nämligen bjuden dit av hennes kompis och då ska hon ta med mig och mormor. Riktigt kul! Jag ser sjukt mycket fram emot det! Vi ska nämligen göra det om en timme, först ska vi gå och äta på Rost, vilket inte är så dåligt det heller! Bilder kommer i morgon förhoppningsvis!

Amanda tipsar!

Gillar du popcorn på fredags-kvällar men vill ändå ha en lite chokladbit till?
Inte? Okej men du kanske gillar popcorn? och du gillar choklad? Då har jag tipset för dig!
-
Poppa en skål med popcorn, och värm samtidigt upp en bit choklad, efter vad du tycker är lagom.
-
När popcornet är färdigt så häller du i dom i chokladen och rör om.
Obs! Ta först ut kärnorna som är i  botten av påsen. Inte så gott senare.
-
Sprid sedan ut alla popcorn på en plåt så det ser fint ut. Ställ sedan ut plåten i kylan och låt stå tills chokladen har stelnat.
-
Bryt då popcornet i bitar och häll upp på en skål/talrik och Voilá!



I see you


Hjärtlig alla hjärtans dag!


Hoppas alla haft en hjärtlig dag! Otroligt fina (host) bilder bjuder jag också på! Njut av mitt fina dagis leende på andra bilden!

Hur söt får man vara?

Härlig bild på min otroligt söta kusin, vid namn Jonathan, som vi spenderade förra helgen med när vi firade min farmors födelsedag med ett trevligt 80-års kalas nere i Örebro. Mycket mysigt.

Busted!

Hade en otroligt trevlig afton med damerna ovanför! Vi lyxade till det med pizza från björken, och satte oss sedan och tittade på MeanGirls 2, som vi sorgligt nog bara såg hälften av. Sen gick vi ut på ett ytterst spännande promenad och vi förvandlades till spioner! Tack för en rolig kväll tjejor!

beso y abrazo

Ska snart ringa till hanna och meddela att hon kan komma, sen ska vi göra lite spanska power piont, som jag taggar lite faktiskt! Sen får vi väll se vad som händer. Nu ska jag bara borsta tänderna och sen är allt klart!

Jag står i madrid centrum... även fast jag aldrig varit i spanien... kluriiigt


vacancy

Jag undrar varför himlen är blå.
Jag undrar varför evigheten aldrig slutar.
Jag undrar vilka som kom på alla ord.
Jag undrar vilka som bestämde att tjejers standard frisyr ska vara långt hår.
Jag undrar hur många stjärnor det finns.
Jag undrar hur det kan komma sig att våran kropp funkar.
Jag undrar när vi har uppfunnit allt, så att det inte finns nått mer kvar.
Jag undrar när jag slutar undra.
Jag undrar vad jag ska bli när jag blir stor.
Jag undrar vad jag skulle tycka om mig själv om jag var någon annan.
Jag undrar om jag skulle vara gladare om jag blev rik.
Jag undrar om jag skulle ha samma personlighet om jag inte hade varit med samma människor som jag är med.
Jag undrar om någon kan veta allt.
Jag undrar varför killar har högre lön än tjejer.
Jag undrar varför rosa förknippas med tjejer.
Jag undrar vad som händer efter döden.
Jag undrar varför vissa är fattiga och andra är rika.
Det är bra att tänka, men jag tänker kanske lite väl mycket. Eftersom att vi nyss hade prov i ordkunskap så kan jag det perfekta ordet... Tankfull/fundersam, det är vad jag är.
Kramar Amanda

Amelie from Montmartre

Amelie från Montmartre såg jag och mamma nyss på under våran lilla trevliga filmkväll. Den är på franska, men man förstår väldigt bra ändå (textat). Otroligt mysig, rolig och finurlig film! Den är svår att förklara med den var bara allmänt härlig att titta på.
-
Nu ska jag gå och lägga mig annars kommer jag väll aldrig upp imorgon. PUSS

Vad är typiskt mig?

En sak som folk har ute på sina bloggar är ofta "5 saker ni inte visste om mig". Eftersom att alla har det, så kan jag istället berätta en rolig sak som är typiskt mig, enligt mig.
Det ovanför ska föreställa mig på toaletten. Jag blir väldigt uttråkad och tar gärna alltid en Bamse-tidning och läser, på så sätt är jag väldigt insatt i Bamse och hans vänner. Tyvärr har Albin (min lillebror) slutat prenumerera på Bamse-tidningarna så jag får läsa gamla :(
-
Jag har haft otroligt konstiga/random inlägg på senaste tiden, men ni får helt enkelt stå ut!

Om du har ett äpple vill du dela det med mig?

Jag blev jätte sugen på ett äpple!

Ända nackdelen är att jag inte tål dom, fast det har jag alltid gjort ända sedan förra vintern (tålt dom). Och jag har alltid älska äpplen! Förutom i äppelmos, USH!

På skolan brukar jag lukta på runas äpple, sorgligt men sant. Detta inlägg var endast för att jag inte hade något att skriva förutom om mina tråkiga läxor, som inte är roligt att höra/läsa om. Och kanske lite för att min skulle tycka synd om mig (A)

That mystical girl....


Sovmorgon...

... tackar man aldrig nej till. Idag har vi Svenska prov, vilket jag är lite nervös för för att jag kan allt, så det känns som att jag har glömt att träna på något som jag kommer få reda på när jag är där. Engelska och spanske redovisning har vi också. och två prov imorgon. ojoj.
Mitt inre samvete säger att jag inte borde tänka på detta på en sovmorgon dag. Så jag slutar nu. PUSS

Dörren till friheten...

Sommar bild från Grekland. Om det är något jag saknar nu så är det sommaren, med värme och blått vatten (eller kanske snarare grått, vi bor ju i Sverige). Nu är jag trött på snön, den kan få åka bort i 3 veckor och sen komma tillbaks till när vi ska till fjällen (som jag taggar), sen åker snön bort igen efter det. Skulle vara perfekt!

Jag är skillad, just so you know


Dancing in the moonligt...

Som jag har väntat och längtat! Nu ska jag dra mig i väg till dansen, som har varit efterlängtad under dessa månader. Förut gick jag bara i jazz men nu har jag börjat i modernt också, roligt roligt!

Jag har fastnat i denna fas


Mertiolologi

Vecka 12 har vi prao på skolan och jag har ingen prao plats än! Fast imorgon (eller någon annan dag) jag och Astrid ska fråga på ålderdomshemmet hagaborg, där skulle det vara lite små mysigt att jobba! Ville se om det fanns något café med en plats ledig, men icke sa nicke!
-
Nu ska jag stänga ner locket på datorn och ägna resten av aftonen åt metriologi, som jag tyvärr inte kan ett skit om!

A B C


Amandas tankestund!

Tänk om man kunde flyga. Hur coolt skulle inte det vara? Då skulle man kunna se allt, typ. Och man kunde bara ta fågelvägen (bokstavligt talat) om man ska bort någon stans. Det skulle vara kul fast 0% chans att det skulle hända. tyvärr.
-
Ni fick nu en inblick i mitt vardagliga tänkande. Alltså otroligt randomt, jag tror att det är bra att jag inte berättar alla konstiga tankar jag har. Fast ibland kan bara saker poppa ut. Mina kompisar antyder att jag är taktlös. Och det är jag väll i och för sig, men inte jämfört hur de t skulle vara om jag skulle säga allt jag tänker!
jag vet att kvalitén är på topp!
Varsågod i förtid för ett av bloggens mest random inlägg!

hej jag älskar dig

Sovmorgnar har en plats i mitt hjärta! Älskar det! Nu på morgonen har jag hunnit leka med bilden ovanför och läsa lite Hp, och man behöver inte stressa alls! Nu ska jag lunka iväg till Agnes! Hejsvejs!

härlig tanke franke!

Nu drar jag och min marabo polka iväg till övik! Wish me good luck!

klipp hopp!

Snygg bild från idag, på min och Agnes fotorunda, som inte blev så lång eftersom att vi höll på att frysa fingrarna av oss!
-
Snart bär det iväg på konståkning, i min nya (otroligt sköna) tränings kofta. På onsdag drar jag iväg till Ö-vik för att testa. Vilket betyder att domare bestämmer om man får flytta upp en grupp på tävlingar(kortfattat)
-
Imorgon har vi bad! Egentligen gillar jag bad, men imorgon ska vi ha BADMÖSSA. Eller rättaresagt jag och Runa ska ha det, pga. att vi nyss tog hål i öronen och det är så mycket smuts i allmänna bassänger så för oss är det badmössa som gäller. Jag ser inte fram emot det! Jag kommer troligtvis se ut som en tjock bebis i ansiktet, men vad gör man inte för gott betyg i idrott?
NU ska jag plocka fram lite badkläder och sedan göra lite engelska.
PUSSPUSS

Coola som vi är!


OBS! Titta inte för länge! Kan framkalla huvudvärk!

RSS 2.0