det var som ett jävla träningspass.

 Vi satte på låtar och började sjunga och mima och dansa och filma med mobil för det är sånt man kan göra.

beepbeep ditt kort har inga pengar, du är pank.

Det syns inte alls här men jag hittade världens bästa foundation som jag hade längsbak i en åda i en liten tub. Det är som att någon har tagit kort på min hudfärg och sedan gjort detta av det. MEN det är bara typ en kvadrat mm kvar så det kommer ta slut och jag har inga pengar(dåmenarjagingaALLS) så jag kan inte köpa nytt förrän någon gång i mitten av nästa månad och då kommer jag säkert ha massa annat viktigare att köpa. WOW vilket i-lands problem, men ibland får man ta upp sånna också.
 
Uash  jag hatar att inte ha pengar. What to do. Nästa vecka är det iallafall påsklov!! WIHO! och då gör det inget att jag inte har pengar för då är allt bra! NATTI

ye, jag har inget att säga

 
Hej kompisar. Jag har på mig en tröja med kalle på och jag sitter komstigt. Jag försöker också komma på något spannande att prata om som jag kan hålla ett tal om på 10 minuter. Det ska vara klart tills imorgon. Jag borde vara klar, men jag har inte ens ett ämne.
Jag äter banan istället. gott.
Det kommer att sluta med att jag pratar om musikaler som tänkt och alla kommer tycka att jag är töntig. Känns lite synd, men så får det bli.

bappidappidohoho

Här sitter jag och fake ler till kameran. Jag har varit vaken sedan kvart i sju i tro om att den var kvart i åtta. Fick reda på när jag gick till agnes där vi skulle äta frukost att jag var lite tidig. Men nu har jag iallafall fått tid för att fixa mitt hår, vilket jag inte har haft tid för annars, NAJS! Hoppas det inte börjar slitas igen bara. Ush mitt slitna hår, blä. NU Ska jag gå till agnes igen och denna gång rätt tid! Hoppas ni får en bra dag, jag tror nog att jag kommer få det. Jag har däremot lärt mig av en klok kvinna att om man har låga förväntningar ( men inte neggo) så kan det antigen bli så som man har tänkt sig eller bättre, och det blir bättre då. Så jag ska inte ha jätte höga förväntningar. Men jag tror ändå att det kommer bli bra...lagom...ok?
 

Vilken linje går du? och skulle du rekommendera den linjen? om inte, varför?


POSTAT AV: ANONYM

Vilken linje går du? och skulle du rekommendera den linjen? om inte, varför?

2013-03-14 @ 19:52:57
Jag blev nästan lite löjligt glad för denna fråga för att jag har alltid velat svara på detta, inte för att mitt svar vore jättebra kanske, men jag vill inte ta upp det själv eftersom att alla andra verkar få massor av frågor av detta slag. Så TACK Anonyma människa och nu ska jag svara.
 
 
Jag går Sam-/samhälls-/samhällsvetenskapliga linjen på midgård. Jag är väldigt nöjd, speciellt med klassen och de människor som går där. Jag har det oftast väldigt kul i skolan på grund av dem och det gör mig väldigt glad. Jag har däremot alltid tänkt att jag skulle gå något estetiskt, så som bild & form. Jag trivs bäst med estetiska ämnen och det var nästan så jag klarade mig genom högstadiet, att få ha estet ämnena som jag verkligen uppskattade. Jag saknar det verkligen jättemycket nu när jag går sam och jag tycket helt ärligt att själva skolämnena är överlag väldigt tråkiga. Vi har bra lärare, men jag hittar inget intresse helt enkelt. Men vi har just fått välja till individuelt val till tvåan vilket innebär att man kan lägga till två ämnen man saknar och jag har valt keramik och bild&form. Man får också välja till två till och då har jag valt film&media och engelska5. Jag tror att allt kommer bli bättre i tvåan då jag får ha lite andra estetiska ämnen också.
Jag bytte till bild och form efter 3 veckor i samhälls för att jag skulle se om jag trivdes bättre där med ämnena och så. Det var en trevlig klass med snälla människor men jag upplevde att det var lite svårt att komma in i gruppen när alla precis hade hittat sin plats. Jag tyckte också att lärarna var bättre i samhälls och jag saknade mina kompisar väldigt mycket, så jag bytte tillbaka.
 
Jag skulle rekommendera Samhälls till vem som helst fakitskt, jag tror verkligen att det passar alla människor. Det är plugg, men inte överdrivet mycket. Jag tycker inte att du ska välja det om du vet att du vill gå bild (tex) men faller för att du får bättre utbildning och större chanser i livet om du väljer natur eller samhällsvetenskap. För vilken linje du än väljer som är högskoleförberedande ger dig lika bra chanser för att de ämnen som du saknar för att få den högsta utbildningen kan du bara välja till i tvåan. 
 
Gymnasiet är till för att ha kul, träffa nya människor och få byta lite miljö från högstadiet. Jag gick in med inställningen att jag skulle få det roligt under tiden på gymnasiet och det fungerar väldigt bra. Så välj det du tror att du kommer må bäst av. Om det är att gå med dina kompisar, eller att få utforska nytt folk själv, eller att få inrikta dig på det ämne du gillar mest.
 
Hoppas alla ni 97 väljer rätt, och om ni inte gör det så är det lugnt för att man kan alltid byta på något sätt när man väl har börjat. Hoppas också att de svar på denna fråga ni läser på olika bloggar hjälper!
 
 

vare, vare, vare skuggan, vare, vare, vare skuggan

Jag behöver lov eller helg eller något för snart blir min hjärna överansträngd. Hade vi lov för tre dagar sen? Ojdå, men vet ni, jag bryr mig inte. Ush och fy och blä. Jag vill till fjällen och bara ta det lugnt och kanske bli den lugna avslappnade Amanda som gillar att: Rita, sticka, pyssla, läsa, umgås. DONDE ESTA?! vart finns den amanda? Kom gärna fram när du känner för det. 
Den här amanda gillar inte mycket men hon gör detta: Sover, klagar tyst för sig själv, får inget gjort, försöker göra rätt men det blir fel, stressar, får ångest och dåligt samvete, är jobbig. 
 
Förlåt för ett tråkigt inlägg, det var inte meningen. Imorgon förbättrar jag mig, eller fredag.
Det var en bra dag i skolan iallafall så det får en tummeupp!
Godnatt!
 

Bara för att jag tycker att alla få en bra dag av denna bild.


Holymolycuttihori

Jag fega inte ur, hurrahurra va duktig ja va! Eller rättare sagt mamma, hon var ju den som klippte! Nu är ombre håret borta iallafall, eller det mesta. NAJS. Imorgon börjar skolan igen, jag är ändå taggad för att jag har saknat kompisarna men plugget och ansvar. USH.

Packat och klart!


Imorgon bär det iväg till stockholm. Jag hoppas verkligen på bra väder och lite bekymmer och många äventyr! Yihhikayey kulkulkulkul!! Eller som jessica säger: Jättekuk!
 
 

ska ja säja vaa förken?

 
Idag vaknade jag upp i en säng som inte var min och sen så skyndade jag mig iväg genom ett helvetes snökaos till ishallen och blev glad av alla barnsom berättade intressanta historier och vi lekte och hade trevligt. Sen gång jag hem och såg massor med greys och målade naglarna och nu har jag just kommit hem från biobiobio. Jag skulle så gärna vela säga det engelska korrekta namnet, men jag har glömt så jag måste säga det asfula namnet" Du gör mig galen?!". Den var väldigt bra och väldigt kul! Rekommenderas! 
Nu ska jag sova för vet du vad, jag är trött! Ska nog kanske se en greys, men sen så!
 
Sängen som inte var min säg var alltdå runas säng tillsammans med världens bästa tjejer. Tihi, hoppas någon var nyfiken på vem det var tills ni såg det här. Skulle jag va.
GONAT.

RSS 2.0