jhäpl

 
 
 
 
Har kämpat lite med att hålla en jämn upptatering på senaste på bloggen, men mina inlägg är ZZzzz för jag har inga idéer om vad jag kan skriva om. Så plz berätta vad ni vill se/höra/läsa/förstå/lära!
 

cajjan

 
Den 9 augusti 2013 02:04 blev Cajsa 17 år. Vi åkte till frankrike dagen efter så ingen av oss hann fira så igår gjorde vi en tårta och överraskade istället våran bästa cajsa <3
 

smokey eyebrush by h&m

 

tackvarsågodtack

HELÅ PEPÅL. En bra sak med tvåan som jag starkt gillar när man går sam är att man får välja till nya ämnen som uppskattas. De andra uppskattas väll också till kanske 40-70% men eftersom att man har valt helt själv och plockat som när man köper lösgodis så känner man sig lite nöjdare. Form får en tummeupp och lika så skrivande av mina händer. Även fast jag är trött som en sten i slutet av dagen så är det inte fyskam med skola igen. Känns helt ok. Nu ska jag sova min beautysleep som är 100% mer sleep än beauty. natti. 
förlåt att det är lite tråkiga inlägg, vet ej vad jag ska göra åt det. Ska komma på något promizzzz
 

*blink*

Var lite svart och svår idag, men kände mig inte alls det faktiskt. Imorgon har jag min första form lektion och jag är astaggad! Hoppas vi gör nått kul så jag inte taggar upp i onödan.

ska sova men

Pappa sitter på hans kontor och håller på att dö av skratt för han ser på en youtube video. Han är ju härlig.

HA lame inlägg.

Äntligen kommit in från att ha varit utelåst en timme. Tur det inte var längre iallafall.
Igår njöt jag av årets första surströmming med vänner och familj i stugan. Har varit där alldeles för lite i sommar, ska försöka åka dit mer i höst. Det blir mysigt!! Nu ska jag ta mig en billy pizza och sen åka och jobba. Hoppas ni har haft en bra helg!! 
 
 
 
 
 

bästa

 
Idag kom mamma hem och jag har inte sett henne på 3 veckor förutom en enstaka gång. Hon tog med sig lite saker från arlanda också. Vardagslyx!!
 

Ush

Jag drömde att jag skulle klia mig på ryggen och sen så åkte hela min nagel in i huden och jag började blöda, men jag kunde inte se hur det såg ut för det var på ryggen. Ush fyfan har fortfarande kvar känslan. Var tvungen att dela så ni också kunde äcklas med mig.
 
 

norrmjöle

En trio från veckan i norrmjöle nu i sommras. Vi fick hyra universitetets lilla stuga och hade det jätteskönt och trevligt där. Det hände inte så mycket men det behövdes inte för att trivas. Det fanns massor av prästkragar också som är typ världens finaste och sommrigaste blomma och jag bara hjärtar dem så fort de fångar mitt öga.
 

long time no see

Men tjäna. Lyx med icke-webcam bilder för att vara min blogg. Tittade in igår och blev typ lite ledsen över hur oansträngd jag är när det gäller bilder och att uppdatera så NU mina vänner får ni ett inlägg med lite najsare bilder iallafall.
Började ju tvåan idag iallafall, kändes helt fel att säga att jag gick i SA2A istället för SA1A men man vänjer sig. Känns konstigt utan 94 på skolan och känns också konstigt med 97 där men samma sak där att man vänjer sig väll. 
Köpte en jättefin kjol igår som jag är lite halvt kär i, självklart rockade man den såhär första dan i skolan. Saknar ändå när jag var mindre och jag och mamma alltid gick till stan två dagar innan och köpte lite kläder för det nya året. Då kunde man känna sig fin nästan hela veckan som man alltid gör när man har nya kläder, hur fult det än är typ.
 
Nu ska jag redigera lite bilder från sommaren somväll kommer snart!
 
CU
 
 
 

Så här glad gör detta mig

Hemma från norrbyskär i en dag och jag saknar alla redan. Mina småsyskon allihopen! Nu ska jag bara försöka sova så jag inte är för trött där.
 
 
 

RSS 2.0