Närmsta sommarlov man kan komma!.. typ

Jag har inte tid att skriva så mkt för jag såg just att klockan var över datatid men jag kan säga att det har varit en väldigt trevlig dag! Med bara 2 lektioner, Och imorgon börjar våran temavecka, då jag har valt "foto":) OCH jag ska köpa en SYSTEMKAMERA, det är obestämt när men jag ska köpa den innan grekland i sommar iallafall! Nu ska jag gå och läsa, kram kram:)
gott!
NU snackar vi puppy eyes i högst grad°! (hannas jätte söta hund)

Azerbadijan, two points

Igår spenderades det mesta med Agnes:D På dansen såg vi Fame, Den var helt okej, jag fattade inte riktigt vad den handlade om men, den va bra. På kvällen såg jag, mamma och agnes melodifestivalen. Det var Väldigt trevligt! Vi satt och kommenterade allt och inget!:) Nu ska jag iväg till mormor och fika mors-dag fika:)
Kram kram:)

sooon

Jag ska snart lägga upp bilder från bränbollen!:)

Brännbolls kuppen!

//wisslarn

ååå ett två tre fyr!, kom igen nu!

En mkt trevlig dag igår med mkt energi, igår sprang jag, agnes, runa, astrid, selina och amandas Vårruset. Och gissa vad jag ser idag i tidningen på första sidan?? Jo 5 st härliga och glada  tjejer! nämnligen TippiToes!(vårat lagnamn som runas pappa kom på) Haha, det står under bilden så här, "äkta löpar glädje redan i uppvärmningen" och "En glädje som tillsynes redan fanns innan starten" hahaha jaa ojojoj kul.Go piknik fick man ju efter också!:D
Haha jaa jag vet jag såg ut som en tjock bäbis, men det synns inte när man har så fina personer omkring! Synd bara att astrid inte kom med.
//wisslarn

sliten

våran gamla spegel i stugan.
//wisselpipan

....yeah im bööörning thu the sky yeah....

Hejhejhejhejehejhej jag sitter just nu och lyssnar på den mest pappade låten i världen! Lugnt dagens låt! Don´t stop me now:D I lööv it fore the moment. Och på tal om ingenting så kan jag ju skyta lite med att vi spelade LIKA mot niorna i brännboll;] whoo are coooool?? weeee aaare! fast egenliten suger vi men de är en annan historia.
Nu ska jag gå ner och titta lite television. hugges and kisses:)
//Wisslarn

mobilen hittad

Har ni sett alla bladlöss?? ÄKLIGT, över allt är dom! De har tydligen kommit från ryssland har jag hört, dom har BLÅST hit, haha, komiskt men sant. Och äkligt. hehe.
Hoppas ni haft en töppen dag, kram kram

;(

Min mobil är saknad! Borta! Poff! Gone! Jag har letat över allt, till och med på stan, även fast jag visste att det inte var någon idé. Dock grattis till RUNA som just idag har fått (vunnit) en Iphone! lyckoost! Hon har nemnligen vunnit K-ung, rätt coolt, awesome!:)
Nu ska jag lägga mig och sörja lite till för min kära mobil...
pusselimuss
Den hittade mamma till mig idag, jag la den i mobilen och tänkte att den kunde ge mig tur. Komiskt nog funkade det ju RAKA MOTSATSEN, haha.
//wisslarn♡

Im home and im coooooool dude!;]

Hejhejhoj! Nu har jag just kommit hem från stugan och sitter och laddar upp  bilder och lyssnar på musik. Snart ska jag till stan och titta på när Runa får sitt awesome pris!(som jag dock inte vet vad det är men), Sen ska jag på dans! Justja, lite godis får jag väll ta och köpa på stan också!, det är ju förtusan lördag;]
hejdå!

syrsry

hejsan, förlåt att jag inte skrev igår men jag hade inte lust eller tide eller ork för det. nu får jag väl sriva lite fler inlägg ist då :) Idag har det varit nå så in i H-vetes varmt! +20°, undra då hur varmt det kommer bli i mitten av sommarn?, en kall sommar behöver vi nog inte förbereda oss på iaf. jag har sju kommit hem från stan och just nu sitter jag och lyssnar på musik, gör spanska och smaskar på en go-glass. Sweet.
Igår köpte jag en ny bikini, and here it is:)
Det var allt för mig, tack och hej, leverpastej!:D
//Wisslarn

skriv efter prat

Hahaha jag tänkte bara rätta mig själv lite från förra inlägget. Jag skrev "... alla knattar är ute och springer runa..." Haha det var inte alls det jag menade, utan jag menade runt. Jag pratade just med mamma om att min kompis Runa har vunnit en tävling (K-ung) och då blev det så att jag skrev det. Jag är med om det ofta, att man lyssnar på när någon pratar och så skriver man ner det mitt i meningen man håller på med. Haha det är väldigt kul för man tänker ju inte alls på det? Dock lite läskigt också men... Jaa sse där vad mycket man kan skriva om små skit:)
hahahahaha me having fun ;)
//wisslarn

vårstädningen= välkommen sommar:D

Hejsan hoppsan, Nu sitter jag innomhus och tittar på alla små knattar springa runa och försöker hjälpa till med vårstädningen. Jag ska väll också dra mig ut snart och hjälpa. Idag har det varit sjuuuuuuuuuuuuuukt, sjukt sjukt, obeskrivligt varmt!, vi har typ fått indiens värme, Det finns inte ett ställe man kan svalka sig på, inte i skolan för där är det lika varmt som ute. Men någon gång, snart, får jag ta och köpa lite härliga luftiga sommarkläder!
Nu har jag inte så mycket mer att dela med mig om so byebye:) Jag lyssnar på: African Herbsman- bob marley
Jag har tyvärr inte tagit så mina bilder på sistone så de blir något annat trevligt från förut, och btw. jag ska Köpa En systemkamera!:D:D:D:D:D:D:D super happy:D
//wisslarn♡

...även om pengar inte är allt, känns det jävligt ballt...

Denna dag har jag tillbringat hemma i sängen. Jag är nämnligen sjuk, sjuk, sjuk. Men jag tror jag tar mig till school imorgon. Nu ligger jag och lyssnar på Only you, den är mkt härlig och avslappnande. Musik har farit igenom mina öron hela dagen.
Ni får ha en trevlig förtsättning på dagen!♬♡
Puss och kram vi ses på stan :D
//wisslarn :D

levande konst i högsta grad!

Utställningen "Ron Mueck" omfattar cirka 15st olika konstverk, man ser tydligt att han har tänkt på alla saker in i varje minsta detalj, ådror, rynkor, födelsemärken, allt!
Stoleken på hans verk är alltid mindre eller större än en mänsklig skala.
Den här killen är 4.5 m hög! amazing:o
tryck på bilderna för att komma till källan.
Puss och kram vi ses på stan:)//Wisslarn

ohnoooo

Halsen är tjock inuti, mina ögon känns ansträngda, min hosta låter som en ejlien, mitt huvud är segt och vet inte hur tusan ejlien stavas, mitt hjärta är glatt för jag tittar på bilder med mina fina kompisar, min kropp vill inte bli sjuk, amanda vill ha te för då kanske det blir bättre (eller glass), jag vill gå på stan och köpa min bikini, nu orkar inte fingrarna skriva mer, hejdå alla bästa människor i världen för tillfället, kram kram bamskekram :)
//wisslarn:D

Nu pratar vi sommar!


Min dag! Och som ni kan sepå bilden, en mkt härlig dag, med awesome människor!:D Imorgon ska halva pierre troligtvis äta hos oss:)
Idag åt jag kebaaaaab<3 ... i regnet , jaa vi satt ute:o
Nu ska jag gå ner och titta på talang:) Kram kram:)
Har ni haft en bra dag? :)

jibjab<3

hejsan! Sittar här och lyssnar på härlig musik,  Igår var det väldigt skoj, många skrattattacker mkt regn, mkt random saker, mkt randome snack! haha. Nu ska jag ringa runa och agnes och hitta på nått, Kram kram!:)

pierrneel

YoYoYoo! Nu är jag snart på väg till familjen pierre. Yea det var allt jag hade på mitthjärta just nu:)
dom här coolingarna ska jag tillbringa aftonen med!

bakgrund

hejsan jo jag undrar bara om ni ser en ny bakgrund? jag har ingen aning om hur jag ska göra bakgrunden men vi får nöja oss med denna så länge!

snabb ändring!

hahaha det var inte blodomloppet utan typ vårruset,tror jag, nu kmr det väll säkert visa sig att det oxå är fel men, haha
idag är det toppen väder! Jag och några till ska dra ut och spela brännboll!
Hela jag är fylld med sommarkänsla, mkt trevligt!:)

blodomloppet...

Tjenare tjenare! Idag har det varigt en toppendag som vanligt, det är trevligt att altid ha super människor runt om hela tiden, they are all awesome!
Och en till sak som är awesome ääär... vi har loov!:D eller... (dreem on amanda) iaf 4 dagars... MEN Ändå!:D allt är lite oplanerat och härligt, Jag tror det blir middag imorgon med fam. pierre och neelys, med andra ord mkt trevligt sällskap:)
Jag har också dagen till ära slängt in mig i blodomloppet (tror jag att det hette), jag vet inte va jag har gett mig in på men vi får se ;)
puss puss kramkram kysskyss

allt på S ;)

härliga tjejer det där!;)

Bästa youtubeklipp

Tjenare tjenare! Jag ska visa mina 3 bästa youtubeklipp, här kommer dom:
"3 year old crying over justin bieber" Den här är en rätt ny video tror jag. Den är hursom hells otroligt sör och rolig!! slutet är det bästa enligt mig, Haha. Inte det bästa men sjukt rolig.
Bästa youtube klippet! haha man tröttnar aldrig på det! ja ÄLSKAR hans ansiktsuttryck! Det här har blivit en legend på youtube!
Den här är bara sååå härlig! inte mkt mer att säga om det!

Och en sista som jag tyvärr inte kunde ladda upp är :http://www.youtube.com/watch?v=-fVDGu82FeQ&feature=related

Berta gästbloggar

shasha bloggen!<3<3<3
Idaaah har jah eh tieep ba chillat, och tieep harf trååk. 
Efterh efter skolan såeh vah tieep maandaah me ett paarh skööönah tjejor, aja, dom hadde iaf sjuuukth kuulh
Ehh aja har tieep ingeh mer att skrivvaah sååh heeejdåååeh puzzpuzz alla fjååårtizzar <3<3 :*:*:*:*:*

Jaah där äär shnyggah jaaah ja bjuuuh<3<33333 :*
puzzpuzz

dansing in the moonlight


Idag är det dansuppvisning!
Jag sitter här och har lite kul med wabbkameran, Och ska nu äta en bit lunch.
Kramkram vi ses på stan! :)

dansföreställnign tömörow

Tjotja!:) Imorn är det dansföreställning!:D Jag taggar si in i H-vete! Men vet dock inte vad jag ska hitta på för  skoj innan...
Nu sittar jag och tittar på mordern family, haha skojjit pogram.
Nu ska jag ta på mig pyjamasen och förstääa titta så hejdå:)

kararte bilder *fortsättnign på temat för dagen*

'
Har just upptäkt att jag har självaste karatekid "the real" i familjen!
eh min träning däremot behöver vi inte prata om.. det jag säger är : jag dog,.. men som tur uppstod jag en bit senare!
Nu skall jig kojsa hare gött!:D

kraaaaaaaaarateeee

Nu bör det av till lillebrors karate, som alltid är lika kul att titta på, man vet aldrig vad som kan hända! förra gången var det en tjej som började headbanga mitt i träningen. Sen bär deti väg till min egen fys... jag kommer nog dö men jag återupplivas ofta på vägen hem.
//wisslarn

heyheyhey

heysan:) Ojj hejdå ajg måste gå! ah skynda skynda! hejdå förlåt det blev kort men jag tittade inte på titden:o 

visste ni det?? inte jag iaf...

Vad är Lady Gagas lixom real name har jag funderat på ett tag och nu har jag hittat det!
Det äääär..... Stefani Joanne Angelina Germanotta.
jaa då vet ni det också, tack vare MIG:D;)

Jag tycker hon är rätt så cool men ibland kan man ju undra vad hon har på sig...
Btw, Cajsa har skicat in önskemål om att vinna biljetter till ladygagas konsert!, how cool isnt that?;)

Kram //wisselpipan


sländtroll


RSS 2.0