Hej trevlig måltid.

Hejhejhej. Vi låtsas som att jag har varit duktig på att blogga och så bara kör jag:
 
Dagens I-lands problem: Har målat naglarna och jag ska iväg till min prao om 45 min men jag hade tänkt att köpa en bh också för min har gått sönder?? Visste inte ens att bhar hade den möjligheten men den har brutits så jag måste köpa en ny. MEN eftersom att jag måste vänta på mina naglar att torka innan jag beger mig iväg så kommer jag inte komma iväg på ytteligare en kvart och EH ja det är problemet, för jag skulle tycka det var najs med en bh typ nu. Lycka till till mig med det problemet.
Ja jag praoar ju och de är kul. Jag är på den nya resturangen "it´s only rock N roll" med jättetrevliga människor och här kommer en rolig historia från igår.
Jag var mest servitris igår, så eftersom att jag inte har någon erfarenhet så kom jag på mig själv att göra saker som man kanske inte skulle. Det var en tjej som ville ha en till cola så hon försökte få kontakt med mig och satte upp handen och "viftade" till mig, vilket lär otrevligt nu men hon gjorde en artiv-viftning, lol vilket inte peler någon roll alls. Jag fick för mig att hon bara var härligt tjenis och gjorde peace-tecken så jag viftade peace tillbaka till henne. Hon skrattade som tur var men jag fattade inte riktigt ändå. Ja hur som helst så fattade jag efter ett tag att hon inte var tjenis, just då, så hon fick sin cola. LOL va lame historia. Ja men najs bloggen, im back med lamea historier och ilands-probs. 
 
Kram <3
 

collage är bra sammanfattningar till skillnad från rubriker

Hej igen! Yey jag lever, hur? jo hej och hå nu har jag gjort ett collage för er att se.
Jag firar världens bästa mamma på födesedagen och får med en man med tidernas BC och kråka i näsan som han kände var najs att peta ur på resturang, skön!
Jag försöker hitta ett skönt sätt att sitta på stolen i skolan och trycka bort faktat att matteprovet kommer gå lika dåligt som det gick att hitta sköna sittsätt.
Jag var i tavelsjö och hade ledarutbildning och en fantastiskt trevlig tid där vi tänkte mycket och Ludvi och Agnes hittade samma sittsätt utan att bestämma det i förväg, coolt fast inte riktigt men lite.
Jag har varit på iksu och kan ta upp benet åt båda hållen, heja mig!. Jag tar egosar på toan efter att ha snytigt mig.
Jag ska sova för att mina ögon säger nej till att ha de öppna yey till att sova och hm till vad jag drömmer ikväll.
 
Kå er a em.

RSS 2.0