sneak peak

hehe har varit spontan dessa två dagar och de känns bra, ni får en närmare titt imorgon!!

svårt att veta

Mitt hår har vuxit ut igen! Najs kanske men samtidigt så vet jag inte om jag vill klippa det eller om jag vill fortsätta langa på hår. Så ja, jag sitter här i mitt supervarma underställ och funderar på hur jag ska göra egentligen, gillar mitt hår både kort och långt. Vad tycker ni??

Facebook i en annan generation

Älskade mormor har skaffat facebook och det är kul att få en inblick i hur man skriver i den åldern. Hoppas ni har en gudagod dag!
Mvh Amanda

ingen som läser ändå

Hej ni 6 läsare jag har, de e kanske najs att ha få läsare för då kan jag skriva vad jag vill. Är på jobbigt humör idag. Vill gå ut för att det är fint väder men egetnligen vara hemma på rummet och rita, men då kommer jag ångra mig ikväll när allt blir mörkt och deppigt. Det här är dagens problem alltså. Najs vilket tråkigt inlägg men de e ok för inte så många blir ju påverkade av det iallafall.
vill tillbaka hit för jag var så himla lycklig och fräknig. Ska resa iväg någonstans själv någongång, det blir bra! Nu ska jag lyssna på Lorde för jag har blivit beroende.

läppar

 
webcam och photoshop va najs för att försöka glömma att jag borde plugga. Fan jag bryter mitt nyårslöfte redan.
 

yey nytt smink

HÄR kommer antingen ett najs inlägg eller ett tråkigt, beror på hur du är intresserad av såntärnt eller inte. Fast så är det väll med det mesta. Hehe för att göra en snabb sammanfattning kan man ju säga att allt billigt köptes i london och allt dyrt i Umeå, as use.
Från the bodyshop, color crush. 50  kr, rea.

OM du e som jag och vill ha läppstift men det känns lite ovant var det ändå en ganska bra färg för att det känns inte helt crazy för det är som att det bara gör sin egna läppfärg mörkare. + den håller länge på läpparna och gör de väldigt o-torra.
Blått från boots 20 kr (!), Gult från boots 50 kr(!) Svart från boots, 60 kr. 

Töntigt bra priser, kan inte vi få så i sverige också va. Maskarorna är bra, har länge velat testa den gula med för långt namn att skriva, då de va najs att det var billigt. MEN jag gillar ändå mer när man får tätare framsar än längre för jag har ändå inte så länga så det blir som ändå lite fjuttigt, men dessa var najsa ändå efter kanske 2 lager eller mer. Tror den är bättre för er med långa fransar än oss med korta!
Eyelinern är asbra, den är jag lite kär i. Den har en väldigt tjock penna som jag tycker är jättelätt att hanskas med. Får lite panik av de som är jättelånga och smala, flytande liners alltså, för då far det som över allt. Inte denna! Den finns på H&M också tror jag!
stor kabuki borste från HM, 150. Puder 70 kr(!) från boots
MM ja denna var bra! om ni lägger hanskarna på detta puder så köp det pojkar och flickor. Det ser ändå fräsht ut och för det helt lagomt matt. Sen borsten var fett ovärd för priset, men ändå helt ok, passar för pudret ddäremot.
 
 
 Day cream från boots 70 kr, night cream från the bodyshop 200+30? kommer ej ihåg men ej gott för plånkan.

Hehe ja hej jag suger på krämer, har ingen aning. De är bra antar jag! Har knappt hunnit testa nattkrämen, men jag har så himla torr hy efter att ha tvättat ansiktet på kvällen så det kändes bra. lite prajsy men det kanske är värt får man hoppas.
Ögonbryndfärg från gloss 110 kr.

Jag har bestämt mig för att jag gillar den ändå, är fett van med en penna för att fylla i så det var lite annorlunda med dethär men när man får ett häng om vad man gör tror jag verkligen att den blir bra. Men jag tror att det kan vara lite love/hate, man får testa för att se om det funkar för en själv tror jag. Lite prajsy den här med också tycker jag men kul att testa nytt!
 

Tycker att det är intressant vad andra tycker om saker och ting och framförallt smink nog och jag täntke att andra kanske också var det och eftersom att jag har köpt massa nytt kanske det är uppskattat. Ja ni fattar nog att jag inte har stor koll på vad som är BRA och så men nu vet ni vad min hjärna tänkte om det här iallafall. 
 
Känner mig lite töntigt, men de e jag så det är lugnt. HEJDÅ och kram ochsånt!

tja

Vaknade ÄNTIGTEN upp i  ett vinterland, det var allt på tiden va? Nu är bara frågan om man bussen går fortfarande... men det borde den ju, skulle va konstigt annars. Jag ska och jobba och sen njuta av att de e lördag, najs. Eller jag måste plugga lite svenska gramatik, ja ni alla hör hur tråkigt det låter och det lever nog upp till sina förväntningar också. Ville bara önska en trevlig helg! KRAM
 

Nyårslöften gamla/nya

 
Hittade min gamla almenacka där jag hade skrivit ner mina nyårslöften för 2013, kände bara lol så ni ska få se va jag trode skulle funka 2013. Och så får ni en glimt av mini-mej o Co.

1. Träna regelbundet.
HA! Ja det är något som inte har hänt iallafall, har inte rört på mig så här lite som jag gjort det här året på länge. Dans 1-2 gånger i veckan, men annars nada. Vet inte ens om jag gjorde någon som helst sattsning på detta ens.
 

 
2. Äta lite hälsosammare.
 
Alltså jag äter ju det jag känner för, kan va nyttigt ibland, ibland inte. Försöker typ lura mig själv och säga att jag har det för det har jag verkligen inte.
 
3. Koncentrera mig mer i skolan
 
Den här var verkligen viktig däremot, jag var verkligen helt borta(mentalt) i början av gymnasiet, det fungerade ju ändå med betyg och så men det blev jättejobbit när det väl kom prov. Jag var himla bra under vårterminen men nu börjar jag slacka lite igen. 
 


 
4. Ha mer framförhållning och planera.
 
Det har jag faktiskt blivit bättre på! Använder alltid almenackan, men jag skulle lätt kunna använda den mer.
 
hhahah alltså lol åt denna bild
 

5. Bli mer spontan
 
Nä det kan jag inte sägahar gått himla bra, eller helt ok. Har inte varit helt cray. nä okej ja har inte varit så spontan. Men lol vänta den här säger ju emot den föregående jättemycke.
6. Bli mer produktiv.
 
Nä nej och inte alls.

 
7. Hålla rent på mitt rum.
 
Naw att jag ens skrev detta, u tried!

 
8. Lära mig beatboxa.
 
Nä det här hände ju inte iallafall, eller jag lärde mig göra två ljud samtidigt! HEJA, men sen blev jag så nöjd att jag gav upp lol.
 

 
 
9. Åka till Frankrike.
 
haha åh härligt att jag satte upp den här bara för att jag skulle klara något. najs, ja detta gjorde jag ju iallafall!
hahaha typ naw.
10- Kunna gå ner i spagat/splitt.
Nä detta har ju inte hänt iallafall, kunde på ett ben förut men inte längre... fick tillome minus på denna punkt.
Det här är alltså jag för... ja mer än ett år sen iallafall, men titta. Hur gick det här till ens? Varför spricker inte mina byxor?
 
 

Hade typ några till mer de blev för långt och ändå samma visa= jag hade inte klarat löftet. MEN även fast jag bröt alla nästan ska jag sätta upp nya för iår!
Jag ska: 
1. Fixa iksu kort och iallfall träna minst 2+ gånger i veckan under dessa 4 månader.
 
2. Bli bättre på att komma i tid.
 
3. Använda almenackan mycket mer och inte planera så himla dumt. 
 
Dessa är alltså de som jag typ var sämst på förra året, men jag testar iår igen! NAJS.
 
Ska jag ta med att kunna antingen splitt/spagat också? ja. de blir bra. Heja mig detta år!
 

London del2 NYE

gla lillebror, 

Under själva nyår på dagen vare pissigt väder, men jag tyckte inte det gjorde så mycket.Kändes bara najs att england levde upp till ryckterna=regn. Vi va och turstade lite under dagen runt London eye/ big ben kvarerena eftersom att det var där det skulle vara festligheter på kvällen. De släppte bara in 25000 som fick se allt från de platser som var menat så vi ville ha en bra plats. Där hittade vi bla världens sötaste café som hette nått franskt och var jätte gulligt inrätt med farligt charmiga killar som jobbade där. Sen gick vi runt och hade panik eftersom att vi va dumma i huvet och hade inte förbokat något på någon resturang så vi va ganska nöjda med tanken av nå snabbmat, men vi hade så himla tur och fick plats på ett jättefint hotell med världens finaste(och helt ok god lol) mat. Är typ fortfarande lite tagen av hur tur vi hade, Bra jobb Wisselgrenarna! Sen gick vi ut och ställde oss för att ta en plats. Vi stod alltså, hör å häpna, 4 h och väntade på fyverkerierna med massa festsugna människor och ganska trötta barn. Men vi kom in! Och det va SÅ värt det. Låter konstigt men de va ändå ganska najs där, de hade hög musik och alla var glada och fyverkerierna va galna. DOCK började det regna kvart i tolv, känsde typ bara lol men de va lugnt. 
Dagen efter sov vi himla länge och sen så åkte vi till london eye och låtsades flyga, de va också jätte najs. 
överanvänder najs men de e najs. 
 
De va typ den resan! Fett trevligt att höra brittiska och få se solen under dagen, till skillnad från här. night 24/7. Vill tebaka!
 
 
 
 
 

18 är man bara om man är den där äldre

LOTTA ÄR 18. haha alltså va, de flesta kompisar fyller 18 de här året. Helt jävla sjukt. Vet inte ens riktigt vad jag ska skriva, var bara tvungen att göre det för att jag själv ska fatta. Är alltså i den åldern som man är när man blir myndig, skaffar körkort å massa mer. Den åldern sm lixom va år borta hela tiden. Har lixom attid tänkt att jag inte riktigt kan relatera till en 18 åring förut for de e så mycke äldre. Så himla konstigt bara. Ja lol det är väll det jag kommer fram till. Så himla konstigt. Jag kommer nog inte växa upp så mycket ändå, känns skönt.
de här klarar vi

London del1

JAG HAR JU VARIT  I LONDON FÖRFANKEN, TITTA.
Det va asnajs och jag är kär i staden och hur alla var!! Vill bo där någongång. Vi va ju fatksikt där för att jag hade fått The Lion King biljetter på min födelseda, typ världens bästa present! Men vi va där i en vecka så vi hann me massa annat också! Vi köpte vecko-kort så vi kunde ta buss/tunnelbana vart vi än kände vilket va asnajs. En dag tog vi oss till ett ställe som mamma å pappa förklarade som "punkigt, lixom hippt" och "ungdomligt coolt!", och de va typ den bästa förklaringen faktiskt. De fanns klubbor som man blev hög av, caféer där man bara förkte vattempipa å affärer som hade mkt lättkläddakläder som inte täkte sånt man ofta vill ha täckt och de va lite olustigt att gå där med sin familj, ja. Men vi hade kul ändå! 
En dag tg jag och mamma en shopping-dag och tog oss sakta ner för Oxford street längst alla reaskyltar. De va najs, men fett utamattande.
Sen va vi ju också vid alla teatrar och såg LejonKungen!! AH. Ja här kommer en rolig fakta om mig, jag älskarälskarälskar musikaler. Kanske för att jag har sett massa med min familj å släkt men de e verkligen så himla bra så ÅH! Lejonkungen är iallafall en av de  bästa jag har sett. Såg den när jag va 9 och har inte kunnat släppa det sen dess. NAJS x100.
Där bland alla teatrar fanns iallafall också massa roligt folk som spexa eller bara satt och visade sitt sminkade ansikte. Fan va värt att bara sitta och ändå tjäna go kosing va. 
Sen har vi ätit på massa spännade platser också och Lillebror har klarat massa banor på candycruch, bra jobb Albin!
 
Sen NYÅR va en asbra dag och kväll men de kommer senare!

Ingen ju här iallafall.

VA LEVER JAG? 
ja tydligen, lol har varit sämst att uppdatera under lovet... som alla lov, och vågar knapt titta statistiken. MEN nu har jag roliga inlägg planerade! YEY, lol varför  taggar jag alltid upp stämningen så folk sen bara blir besvikna? DUNNO. Men keep in toutch på bloggen här för nu har jag iallafall inlägg för 5 dagar fram. hejA

RSS 2.0