ammaada

Två bilder från stugan.
Jag ber om ursäkt att jag har haft så sjukligt dålig uppdatering. Jag antar att straffet är statistiken. Den är pinsam just nu. Men man kan ju inte göra så mycket åt det, det är ju ändå sommarlov. Nu ska jag kanske ta och duscha, mitt hår är inte Ok. PÖSS

Some where over the rainbow

Iphone kvalla ftw.
Nu drar jag iväg till agnes stuga! Det är as fint väder och jag har riktig sommarkänsla. VI har varit på stan och jag hittade några halvfina jeansleggings för 99kr. Det är SJUKLIGT mycket rea! 50%lappar all over the place! Nu måste jag packa, pusshej!

singing in the rain

...............
Detta härliga väder tillbringade jag gårdagen i, kul? Nja.

Mitt i sommaren

Glad midsommar får man väll ta och säga (i efterhand).

lägereld

Vårat lägerrekord på låten Agust och Lotta blev 10 minuter, slå det ni!

Chips, hockypulver, klubba och MJÖLK

Bild tagen från Alicia Strömmer.
Jag tror inte att ni förstår hur mycket jag kommer sakna detta grymt härliga gäng. Det blev min familj under dessa två veckor. Helt sjukt egentligen att man börja älska folk så snabbt. 72 pers. Så många var det med ledare på konfan och alla var helt otroligt bäst. Jag har haft det så mysigt och bra på Norrbyskär under den här tiden så jag skulle lätt stannat två veckor till om jag fick. Idag hade vi konfirmation i stadskyrkan. När vi skulle säga hejdå så höll jag på att kväva mig själv av mitt eget gråt. Men som tur var så gjorde jag ju inte det. Jag hade absolut ingen aning om att jag kunde producera så mycket snor och så mycket gråt under en dag. Nästan lite smått imponerad av mig själv.
Jag kommer sakna alla personer så sjukt mycket. Jag kommer sakna alla skratt. Jag kommer sakna alla måltider. Jag kommer sakna alla sånger. Jag kommer sakna känslorna. Jag kommer sakna AllT!
Jag vill tacka alla som har gjort detta så otroligt bra. TACK!

photoshop + monalisa= roligt

Här får ni två exempel på vad som kan hända när jag har tråkigt. Första bilden var ganska klockren måste jag säga.

Sommar kärlek

Här får ni två bilder som jag faktiskt är mycket nöjda över.

61

Nu åker jag tillbaka till detta härliga gäng, kommer tillbaka på torsdag. Fast först ska jag på stan och leda efter någon maskara för min är mystiskt försvunnen.

mormors stickade


High up above

Härliga bilder från när vi klättrade höghöjdsbanan på Norrbyskär.

Metal!

Igår kväll kom jag hem och jag måste säga attjag längtade tillbaka redan då. Men imorgon åker vi ju tillbaka. Nu i kväll ska jag till maja som fyller byxmyndig. Jag håller på att ladda in bilder nu så att det kommer nog senare några roliga bildinlägg från lägret.
Justja! Det är ju för fan sommarlov nu!!

Tonight, we can be as one

I övermorgon får vi en liten pause från konfan för att gå på skolavslutningen. Då fyller denna cooling år så det blir lite fest och grillning på kvällen vilket blir väldigt kul!

but what do i know?

Förhoppningsvis har jag haft två grymma dagar hittills. Idag skulle det regna enligt väderleksraporten, men dom har ju inte alltid rätt så jag får väll hoppas att det inte stämmer. Tyvärr så kommer det vara sämre med inlägg än vad jag hade trott för att jag hann inte göra så många tidsinställda inlägg. Men annars får ni ha det grymt! PÖSS

kotte

Nu far jag iväg till norrbyn med min gigantiska väska! Jag kom på att jag inte kommer att kunna blogga under tiden jag är där, men jag gör några tidsinställda inlägg så ni kan ta det lugnt! Men vi får väll säga hej så länge då!

Praktiskt sätt är det skolavslutning i morgon!!

Glad tjej som insåg att jag (typ) börjar mitt sommarlov i morgon! Soft eller SOFT? I morgon är det sista dagen av temaveckan också, så att jag och Majsan ska uppträda in the big Aula. Vet inte riktigt hur jag känner mig inför det, jag är taggad men ändå nervös, men vem skulle inte va det lixom?  Efter det så städar vi skåpen och 8 av oss i klassen åker till norrbyskär/konfiramtionsläger! Jag är sjuuuuukt taggad. Nu har jag packat ner allt att ha för två veckor. Fast jag kommer säkert ha glömt något. Men eftersom att vi åker innan skolavslutningen så kommer vi att åka hem i två dagar för att kunna gå på den (skolavslutningen) men sen så åker vi tillbaka igen. Men dom två dagarna kommer vara perfekta att snappa åt sig något hemma om man har glömt nått. Nu  ska jag väll gå och lägga mig antar jag. PÖSS

sommarlov solen lyser skönt

Vilken ska jag ha på mig på skolavslutningen? DET är frågan som DU ska svara på!

frågan är...

Åh jag skulle vilja ha denna till konfan som vi åker till på fredag (taggad!!). Men frågan är om det är värt? Man behöver kanske bara en bikini... fast den är ju riktigt snygg. Nja, jag får isåfall nöja mig med en orange för att jag har ju photoshopat denna så att det blir blå som jag vill ha... Hur hur hur ska jag göra?


burn baby burn

Riktigt sexiga bilder tagna imorse. Idag har det varit riktigt soft, jag och Maja har chillat på musiken och försökt hitta på någon låt att spela. Vilket var svårare än man kunde tänka. Vi vill spela en upptempo låt, men ingen mes-pop låt (tex.bruno mars) Utan någon med lite drag i. Har ni något tips? Kommentera då mer än gärna!

Home is where ever im with you, its true!

Runt 25 plus hela tiden får jag lov att skryta med! Riktigt skönt kan jag lova. Har tillbringat hela tiden ute i det sköna med släkten.Nu ska jag till skolan vilket jag taggar(temavecka!!) men sen när jag kommer hem så blir det väll lite mer uppdatering. PÖSS
Riktigt snygg operabild från Agnes stuga.

Play on

Ägaren till denna lilla rumpan tillbringar jag mig tid hos just nu. sött.

smultronställe

Sommar♥♥♥

Åh justdetja!

Eftersom att jag är i örebro är det inte säkert att jag har tillgång till datorn... Med andra ord dålig uppdatering. Jag kanske möjligtvis gör några tidsinställda inlägg...

We are free and we a perfect

Tjaba alla coolingar. Idag har vi haft temaveka på våran skola och jag och Majsan hade musik, så vi har spelat och sjungit hela dagen lång. Riktigt kul har det varit! Men nästa dag av temateckan är inte förräns på tisdag (!) för att nu är det krisihimmelsfärds!! Soft eller vad? Jag ska tillbringa detta mini-lov i Örebro med kusiner och släkt. Har hört att det är riktigt varmt där (runt 20+!) så det ska bli riktigt kul! Jag ska se till att hitta en konfirmationsklänning också. Här i Umeå hittade jag N. A. D. A.
Nu ska jag se om jag har packat allt och sedan ska jag kanske lyxa till det och måla naglarna. PÖSS

RSS 2.0