Ahmenduvet

Uppdaterade snapchat och hälften försvann :( lägg till mig igen kompisar...
 
 
 

Vad gör man ej för internett va

Sitter och trycker vid lägenhetsdörren för att nå internett och nu orkar jag inte resa mig så jag gör ett inlägg här för att dra ut på den processen.
Köpte denna fotkedja idag, väldigt fin! Jag köpte en som var silver med gröna stenar i när vi var i Indien 2009 men den försvann olyckligtvis i vattnet när jag badade. Har alltid velat ha en sen dess och nu har jag det så det är najs!gillar den! Hoppas den inte åker av!!
 Nu ska jag resa mig. åhejjåhåågonatt

vaddå troru att du är nått eller

Posear i spegeln och känner mig F1 swagster, då det bara ser ut som att min mun är jobbigt mycket avdomnad men what to do.
 
Ska använda långboarden i sommar mycket hoppas jag för när jag väl göre äre lätt värt.
 
Man såg inte mina shorts och det var lite jobbigt, MEN DOM FINNS DÄR!
 
förinställt inlägg dvd
 

Igår och idag

 
Igår hittade vi världens partygata som ligger typ en meter från där vi bor men vi har aldrig sett den förut. Jättetur att vi hittade den iallafall för alla var så himla glada och det var jättegod mat! bra midsommar Även fast vi inte fick någon stång eller grodor.
Denna morgon har varit en sån som man måste få skryta om, helst på instaG men jag har uppdaterat fånigt mycket där så jag göre här. Tog en tidig morgonjogg med mamma och pappa och gick sedan längst stranden hem och avslutade med ett morgondopp. Eh NIZ.
 lol kände mig asdryg i detta inlägg

läppar

jag vill ha hennes läppstift så gärna i sommar!!

Skjorta kjol linne

L1 favvo klädseln här i Frankrike. Det som är najs är att ingen tänker på att man har samma kläder förutom familjen som inte ens bryr sig, najjjjjjeeeee
 

Vamos a la playa fast på franska dårå

Sitter och chillar i lobbyn med familjen för det är bara här det finns internett. önskar jag valde franska som språk i sexan men gjort är ju tyvärr gjort. Nu kan jag endast säga bonjour och så tror folk här att jag kan franska och pratar sitt vackra språk som ett babbel till svar medan jag står och ler och lyssnar och låtsas att jag är fransk. När jag sedan måste avbyta med "sorry, i speak english"och de svarar antingen "yes very bad" och pratar då om sig själva men jag tror de pratar om mig och allt blir väldigt förvirrande,  eller "oh, i see" och jag har inget att svara så allt blir väldigt förvirrande. Om jag nu hade varit smart och valt franska i sexan skulle vi slippa denna förvirring och det skulle blivit asnajs. Godnatt.

Värsta sagoslottet

 
Nu har vi hyrt en bil som vi kommer rulla runt i lite mer än en vecka, fin va?? Nu sitter jag i lägenheten som är asnajs o fräsch. Vi har tittat runt lite där vi bor och i borgen där vi kommer spendera morgondagen i, det är verkligen jättefint! Tänk dig värsta sagoslottet? japp där haru det! Har något sett barnprogramet där det är en tjej som är riddare och har rätt hår och kompis med en drake? Glömt vad det heter, men exakt så är det! Nu ska jag läsa och sedan är det hej och godnatt!

Mot kusten

Nu lämnar vi Toulouse för att åka vidare med bil gargasón som är en Borg. Spännande! Men där är vi bara en dag och sen åker vi till havet och sen så är inget bestämt utan resten är ett äventyr!!
 

äventyrs-aggan

 
För nå dagar sen så var jag och aggan ute på äventyr och tänkte hinna med så många ställen som möjligt på en kväll. Vi hann med att bergsklättra upp gör hamrinsberget där vi satt och åt glass ett tag. Sen så åkte vi och badade på böles och det var inte ens kallt(!!) vilket var ashärligt. ASMYCKE mygg däremot. Sen så åkte vi till hamnis och drack oboy och åt vindruvor och sedan åkte vi till Runa där vi pratade och sedan somnade vi alla. 
 
Dagen efter så var jag JÄTTEsnabb för jag hade bestämt fika på stan så jag åkte hem+ duschade+ sminkade mig+ åkte till stan på 45 min. WOOWWW det var snabbt för att vara jag!! Sen väl i stan så var det en kille som hette stefan som stod och strippade vid en lampa i SFparken rakt framför när vi satt och fikade, det var lite snopet!!
 
 

Har internett!

 
 
Vi har internett på hotellet så jag kan blogga, weey! Det var nyss värsta dramat utanför fönstret och två män blev Tagna av polisen och det var tre polisbilar! Cray. Idag har vi traskat igenom Toulouse och tittat in staden lite. Det är väldigt fint här! På vädret sa de att det skulle vara fint hela veckan men i dag har det varit sisådär, men imorgon blir det förhoppningsvis bättre! Hoppas ni har det bra! 
Jag och mamma hittade en affish där vi fann våra artistnamn och igår kväll så testade  jag och Albin cyklopet, kände mig as fab.

tjaow

NU ÄR VI LUFTEN TILL STOCKHOLM!!! SOM SEN TAR OSS TILL NÅTT STÄLLE SOM SEN TAR OSS TILL FRANKRIKE!!
 

tesked i veboa

 
WIHOOOOOO IMRGON ÅKER JAG TILL FRANKRIKE!! JAG ÄR ASTAGGGGGGGGGGGGGGGGGG kommer bli hur kul som hellst!!
Nu sitter jag och är lite irri däremot på att det kom jobb-saker och jag måste åka och signera papper tidigt imorgon och SÅJÄVLADRYGT känner jag, men det klarar jag! Min mac dator har ju gått sönder också så jag vet inte var jag ska ladda över mina mobilbilder till för nu kan jag inte ta några bilder i frankrike med mobilen och jag vill det... 
 
MEN FORTFARANDE VAFAN JAG SKA TILL FRANKRIKE OCH DET ÄR SOMMARLOV OCH WEYYYYY. Jag bryr mig inte ens om att bortförklara min klädsel på bilderna för jag känner lite ATT JAG SKA TILL FRANKRIKE VEMBRYRSIG!!
 
HOPPAS ALLA FÅR DET ASNAJS OCH PUSS OCH HEJ OCH SE TILL ATT VARA GLADA OCH SKRATTA MYCKET OCH GÖR SÅNT SOM KÄNNS BRA OCH KANSKE NÅGOT SOM INTE KÄNNS BRA SÅ UTVIDGAS DIN TRYGGHETSSON LITE KANSKE, VAD VET JAG. PUSSSSSSSSHEJDÅÅÅÅÅ

Utan dig är jag handikappad

 
Nu behöver jag inte sitta på toa längre och endast stirra in i en vägg utan istället spela spel på mobilen.
Nu behöver jag inte vara den som sitter brevid och låtsas fatta vad folk pratar om utan istället låtsas att jag har ett liv på mobilen.
Nu behöver jag inte vara inne på datorn för att få tag på människor utan jag kan nås på mobilen.
Nu behöver jag inte leta upp en klocka för att se om jag är för sen utan kan bara titta mobilen.
 
NAJS ni fattar drillen. DEN ÄR LAGAD wiiiiihooo. Nu ska jag och mobilen till stugan, justja mamma och albin också.

NAHjS

 
har varit och badat med levvan och aggan och nu och jag hem och titta vad jag hittade! En oöppnad, mosad delicatoboll! Åh så bra, nu ska jag se greys. Jag är på säsong 9 ?! shit jag har typ inte haft ett liv, eller greys har varit mitt liv. Men ÄH det gör inget.

ÅHGUD

fanfanfan jag blev sur och irriterad på allt och jag blev irriterad på att min lugg var så sliten så jag klippte och det blev kortare och jag vet fan inte ens vafan det är nu, fan fanfanfanfanfan cpapa va fan?! 

and maybe youuuuuu were the ocean when i was just a stone


 
Har varit assugen på att måla hela veckan men jag har inte riktigt tagit tag i det. Har aldrig målat med vattenfärg förutom en gång i åttan. Trodde allt skulle skita sig, men jag blev nöjd! Det var kul att få lite färg i allt eftersom att jag alltid ritar med blyerts annars. Jag måste egentligen göra engelska för det är sista saken jag ska lämna in(!!) sen är jag helt finito med skolarbete innan sommarn (!!!!!!). Så jag ska göra det nu!! HEJA.

RSS 2.0