Fiskparty.

Idag har jag dans och jag har på mig ett linne (!!). Om du har glömt det Amanda, så ångrar du dig alltid när du tar ett linne för då är det en gädda där armen under som lever lajban.

Cajsa i papper och penna.

Igår var jag astrött men började ändå rita, inte smart drag för jag var uppe till tre och med tanke på att jag skulle upp på morgonen idag är det för sent. Jag blev iallafall klar med bilden på Cjasa. Jag blev nöjdare med bilden på Agnes och det är vissa saker som ser konstigt ut men jag orkade inte fixa till det. Här äre iallfall!

vitt är regnbågens alla färger.

Idag har det varit en dålig dag, jag har varit sur och stressad hela dagen. Det är inte bra att börja dagen med att glömma bort träningen (då jag är tränare), för hela dagen blir som stressig då. Jag kom iallafallal 20 minuter försent så jag missade inte hela träningen. Skridskorna glömde jag dock. Det kan vara bra att ha när man ska undervisa konståkning, eller vad tycker ni? Annars har jag pluggat inför historiaprovet på tisdag och nysit typ en gång var 5 sek. Kul. Nu ska jag iallafall hem till familjen Nordins så det blir ju bra iallafall! PUSSHEII
 

Om man pratar med händerna är det för att dra ut det man menar eller, varför?

 
Bra att jag kan jobba och förstår allt av det jag läser osv.

sexybitch


Agnes av papper och penna


Skärp dig.

Jag är så jävla dålig på att prioritera tid. Förstår ni? Jag väljer alltid det som jag tycker verkar roligare/intressantare/trevligare först. Det blir ganska jobbigt i sånna tillfällen som läxläsning tex. NU är ett sånt tilfälle. Jag har spenderat 3 timmar åt att rita och nu när jag är klar så ser jag att min biologibok ligger fint ihopslagen och helt oläst. BRA. 
That tandställning alltså. Ett år kvar,jag kommer sakna dig så otroligt lite.♥

Födelsedagar brukar ju inkludera paket också faktiskt.

Igår fyllde jjag ju år och detta är tre av mina fina presenter som jag fick. Jag och agnes + karamellfärg hade det trevligt också under dagen. Idag såg jag däremot att håret hade färgat av sig på mina kläder, men det gick att tvätta bort som tur var! Det hade varit jävligt surt annars. Okej jag sa under förra inlägget att jag skulle sova.. Ja jag gör ju uppenbart inte det men NU ska jag det. PUSSHEEEEEEI

Varje morgon.

Jaa det är typ min morgon...varje dag. Dessa bilder togs imorse så jag vaknade av att min kamera var riktad mot mig ca 10 cm från mitt ansikte. Det var otroligt obehagligt men jag tänkte att jag har alltid vela veta hur jag ser ut på morgonen och så tog jag dessa bilder. Nu ska jag sova för det så skönt ut. HERRÅ

När ingen bild blir bra.








Taggar ett visst humor-program på svt med en rolig kille.

Jajamensan jag tror att du gissade rätt. Williams lista om 20 minutros! Wihojowo! Jag hade nyss typ världens godaste kaka som jag skulle smacka på till, men medans jag tog korten så blev också kakan mindra och wips var den borta... WOPZI. Jag får väll njuta utan mat då.. 

Sweet16


Gissa vilken dag det är imorgon

OMG det är min födelsedag

Finns ens bajspartiklar?

Enligt 118100 så finns det ibland i fisar, beroende på hur bra ens tarmar fungerar. Dagens lärdom.

bestämd dig någongång kvinna

Hejhoppgummisnopp, på måndag återgår jag till sa1a igen. Det känns bra.

Socialt pinsam

Idag ska jag nog vara tyst. Jag kommer vara pinsam om jag pratar, bara vetdet. Jag har på mig min mys-tröja idag så det är ju bra iallafall.

HAHahahaha. ha. haaaaaa


mina hårrötter producerar!

 

Våran lärare säger att våra personligheter görs av att snacka skit.

 
 
Jag borde koncentrera mig på vad läraren heter men jag orkar verkligen inte. Nu har jag börjat med att inte lyssna så jag förstår inte riktigt vad dom pratar om. Jag tror att dom pratar om djurs förmåga att prata...













 

Ush.

Igår var en fantastiskt rolig kväll med fantastiskt fina människor som jag gillar väldigt mycket. Från igår kväll och fram till... 15.00? Ja vi säger så, har det varit väldigt trevlig och bra och hakumamatata. Men nu hände något. Min hud är hemskare än vanligt och den är super torr och fet som smör samtidigt och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Jag är ful och snuskig och jag är så jävla trött så jag inte vet var jag ska ta vägen. Eftersom att jag inte vill sova så valde jag att blogga ur mig min lesshet på er. PUSS HA DET BRAAAaaaöö..ö

I-landsproblem

VARFÖR HAR INTE ETT NYTT AWKWARD AVSNITT KOMMIT UT? Jag måste få veta hur det går. Det är typ höjdpunkterna på min vecka nu förtiden.

finaste och bästa tröjan i världen.


"WOW vilka tjocka läppar du har!" citat taget från Melina 8 år från Idag på träningen.
.
TRÖJAN ÄR BÄST OCH JAG ÄLSKAR DEN. Dock blir den varm som en bastu med tjocka gubbar i när man har cyklat till skolan. Men det må vara det ända minuset. Mmmmmmmmmmm tack mormors-man-Hans för att du är så snäll och för att jag fick låna den <3

Tystnaden som uppstär när amanda går steget för långt.

JA JAG ERKÄNNER, jag är den där människan som går steget för långt i konversationer och som folk blir nervösa av för att dom inte vet vad dom ska svara, utan istället gör ett litet nervöst skratt för att ha något att säga. Det är jobbigt och främst ytterst pinsamt att vara en sån typ, dom är HEMSKA. Det är jobbit att ha samtal med sånna konversationsdödare, nervösskrattet är lixom den ända vägen ut från en sån situation. Jag vet inte heller hur jag ska göra när jag inser att jag just har mördat ett samtal heller. Det brukar sluta med att jag börjar prata om något HELT annat, eller svara med ett nervöstskratt jag med.
Nu har jag lättat hjärtat på den punkten. Jag är inte en konversationsdödare med flit. Förlåt.

Amanda Wisselgren , BL1

Igår började jag bild-programmet på midgård. Fort var det gjort. Det var en trevlig klass med trevliga människor men jag ljuger om jag säger att jag inte saknar den förra. Nu sitter jag på mitt rum och började blogga för att jag blev för irriterad på min garderob som tydligen inte har någonting alls att erbjuda idag.
Jag fåt väll tvinga ur den något. HEjDå
Wow vilen photoshop gud jag är. Fett kreativ osv. Bild på bild, MINDBLOW

bestämt

Shit jag har aldrig vetat förut att jag är så här osäker utan mina kompisar. Bild och Form, här kommer jag. Om man endast tänker på linjen så är det självklart att jag vill gå i bild och det är väll det man får utgå ifrån. Så även fast jag är nervös som en hare (inte för att jag vet om dom är nervösa) så har jag bestämt mig. Visar det sig att det inte går nu? Det gör inget för jag trivs på sam. Bra, nu ska jag till skolan och prata med syon. ADIOS!

problem kan aldrig försvinna utan en lösning

Centralen har börjat igen <3 Jag känner mig helt lugn och glad varje gång jag går dit. Men nu kom jag hem och lugn- och gladheten har försvunnit för jag har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska välja. Många kloka ord har sagts, inte minst kommentarerna på förra inlägget. Men det har varit kloka ord som har stått för olika saker. Det är inte jätte ofta jag är nervös för att träffa nya människor, men jag tror att det är för att jag alltid har haft någon att träffa nya människor med. Förstår ni? Jag har alltid haft en trygghetsnalle med mig typ. Och nu är jag rädd för att jag inte kommer hitta någon att vara med på bild och att mina nya och gamla sam-kompisar kommer gå vidare och sen inse att allt är så mycket bättre utan mig. Och där kommer jag vara, utan någon trygghetsnalle och utan någon att prata konstigt med och vara konstig med.
Det var en kommentar som berättade om att den inte hade vetat om den skulle byta för att den gick i en så bra klass och valde från början att stanna men efter ett halvår så bytte den ändå. Det är det jag är rädd ska hända, men att jag inte kommer kunna byta tillbaka. 
Vad jag än gör så kommer det nog bli bra har jag en känsla av, men jag vill att det ska bli mer än bra. Jag vill känna att jag har gjort ett bra val och jag vet inte vad jag ska välja för att få den känslan. ÅH MITT HUVUD FUNGERAR INTE. 
.
Jag kan fan inte sova på saken, för hur många av er har kommit på vad ni ska göra av att "sova på saken". Jag har iallafall inte fått några snilleblixtar i mina drömmar, eller någon som visar mig vad som är rätt. Jag kommer inte ens sova för jag kommer vara ligga och tänka. Jag kommer ligga i min säng och titta upp i taket tills jag kan det utan och innan. 
GOD NATT till er, jag kommer fan inte ha en godnatt.

Värsta beslutsångesten du kan tänka dig.

Jag har fått ett erbjudande att börja bild och form. Jag har så jävla bra klass nu. Jag vill börja på bild för att dom har bättre lektioner som jag känner mig med hemma i. Jag vill stanna kvar för att det är så fina människor i sam. Jag vill börja på bild för att jag står nästan inte ut med skolan utan bild. Jag vill stanna i sam för att min klass gör lektionerna roliga. FAN, JAG ORKAR INTE.

jag har ingen sovmorgon imorgon och det gjorde mig lite ledsen

Något ser konstigt ut... min mun, den ser stor ut för att vara min mun. Ja det måste vara det. 
Imorgon har jag idrott och jag borde sova och jag har inte packat upp idrottskläder och jag borde sova och jag sitter framför datorn istället och GODNATT

lips, red as blood. Skin, wihte as snow. I will name her snow wight.

Vetni hur länge sen det jag jag såg snövit? Nej det vet ni säkert inte, men jättelänge sen är svaret. Kanske ska se den ikväll. HMm.

impulsköp, wow inte min grej men ändå fetnöjd


Om man tarbort mitt öppnen-mun-för-jag-inte-vet-vilken-min-jag-ska-ha ansikte så slås man bara av snygghet. ÅH<3




roooooooooom


produktiv på ritandet.





It feels like home


Igår så åkte pappa till Tyskland för att vara där i 3 månader villket kommer kännas väldigt tomt. Men han kommer till mi sweetsixteen så det är ändå luugnt. Efter att ha sagt hejdå så for jag iväg till ishallen för att träna mina småttingar. 
Jag och mamma har pratat om att få till mitt rum en gång för alla och igår tog vi tag i det. Vi rensade ut hela mitt rum och begav oss sedan till MIO för att titta på lite detaljer som fattades. Vi kom sedan hem och slet som grottmän i en myrstack (kanske inte riktigt) och tillslut så var vi klara med det bästa rum någonsin. ÅH vad jag gillar det. Verkligen. Det här låter fånigt x10 men det var hela det här inlägget så jag kan lika gärna säga det; Det här rummet känns som JAG.Känner mig helt hemma. Rummet är ju egentligen inget speciellt alls men det behövs inte. JAG ÄR NÖJD!
 
pussssssssssssshejdå

girlzzzz

bigboobs




RSS 2.0