under dagen vanlig tjej, på kvällen kommentator

Mina hörlurar är sönder, jag hittar inte mitt extra par för dom har jag tappat bort och inte heller mitt extra-extra par för dom vill inte visa sig. Jag har då istället några hörlurar som min pappa fick till extrapris som brusar mer än vad dom låter. 
Nu när jag satte mig vid datorn i min pyjamas och hörlurarna på så tryckte jag av reflex upp photoboth. Jag insåg att jag såg påtagligt mycket ut som (min uppfattning av) en fotbollskommentator. Det var egentligen allt jag hade att förmedla denna dag. För att visa er så ser ni en bild här nedanför då jag låtsas vara en fotbollskommentator.
Text att tänka sig till bilderna: 1. "nja Sverige har taskigt läge nu alltså, dom ser trötta ut" 2. "vi ser där borta hur ibrahimovitch verkligen kämpar för att orka dom här sista minutrarna." 3."nej! vad händer nu?!" 4."zlatan passar till gubben och gubben passar till zapofjugwb fiuashrvnip wahrgfuiah rgas åååå det blir mååååL!!!"
 
 
 
 

EN MASK I ANSIKTET.


b-rudar

Dessa hetingar spenderade jag min natt med. Efter detta kvällsdopp så såg jag på film med en snarkande och en högt andandes vid min sida. Trötta? jo det kan jag lova.

JAG HAR FÄRGAT HÅRET...halva iallafall

(försöker visa skillnaden på det hår som är där nere och min vanliga hårfärg, det gick inte så bra)
Hej jag heter Amanda och jag kan inte längre säga att jag har helt naturlig hårfärg, men för mig gör det inget faktiskt för jag är NÖJD. Lite nervös var jag när jag var vid frissan för jag visste inte hur man uttalade ombre. Pinsamt. Hon förstod inte ens vad jag sa heller så jag var tvungen att visa en bild.Den här bilden visade jag och förutom att jag har rakt och tråkigt hår så måste jag säga att det var hyfsat likt. Nu ska jag städa upp den fruktansvärda klädhögen som ligger på golvet. Hur den hamnade där har jag minsann ingen aning om.

RSS 2.0