AAJÖ!

Sån jävla träningsvärk så det är inte nådigt. Jag har gått som en gammal gumma hela dagen och det ser ut som att jag överdriver men det görjaginte. Hemskt. Hoppas det är bättre imorgon! Mitt rum ser ut som en stökig garderob pga att jag inte orkar plocka upp kläder. Dock så KAN jag ju faktiskt inte det nu så jag har faktiskt en ursäkt, och om man har det är det lugge!
Det kunde ju ha varit värre, jag kunde ha aft en arm i örat. PÅTALOMDET jag har haft såjävla ont i mitt öra ända sen typ början av förraveckan, jag har nu tragit slutsatsen att jag har brutit det.
Det jag ville komma fram till i detta inlägg: TA HAND OM MIG, TYCK SYND OM MIG!

Orkade bara vara seriös och ego men det måste man få vara ibland.

lol jag har samma min på headern. och på inlägget under, jag verkar som versta seriösa astråkiga människan. Vi kan låtsas att jag är det så blir ni förhoppningsvis positivt överraskad när ni träffar mig.
Jag kommer ha sån träningsverk imorgon så det känns som ett skämt. HAHA. nej. BUHU. 

 
MVH Amanda Wisselgren.

tjatjatjena

Idag begav jag mig till kyrkan klockan 8.30 och var ungefär såhär taggad, aka. inte alls.
Väl där var det väldigt trevligt som vanligt däremot, nu är jag hemma och jag vill egetnligen sova men jag fruktar att jag inte kommer kunna vakna igen till klockan 15.30. DÅ ska nämnligen mina tjejer låtsas-tävla, WIHO. Det blir kul, jag tror jag ska dricka kaffe så jag håller mig vaken, inte för att det kommer hjälpa men.  
 
Funfact om mig: Kaffe och dextro har ingen verkan på mig. Förra gången jag åt en dextro tablett så somnade jag på en gång. NÅGON ANNAN MED DENNA EGENSKAP?

Dag 10 — Hur jag har förändrats på senaste året.

Jag har vågat göra fler saker- vilket resulterar i modigare bland människor. Blivit 100000 gånger mer ansvarsfull pga jobbet. Jag har roligare skämt och bättre humor, tycker jag nu iallafall. Jag har nog lite bättre koll på hur jag är som människa, tror jag. Jag är löjligt mycket bättre på att rita. Jag har blivit mognare, kanske inte med mina kompisar men annars. Blivit 100000 gånger bättre på at skriva mail, Wow ni skulle läsa dem, höga vuxenpoäng!
För exakt ett år och fem dagar sen tog jag detta kort:
För typ exakt en minut och fem sekunder sen tog jag detta kort:
 
På något sett är det ju en skillnad, men det kanske är luggen. Ush luggen... never again. 
 
 

Dag 9 — 5 Konstiga faktan om mig.

1. Jag har väldigt svårt att sitta på en stol med båda benen rakt fram. Hellst sitter jag med höger ben på stolen som jag håller om med höger arm så benet inte åker ner, förståru?
 
2. Jag har minst tre olika skratt. Mina kompisar har mer koll på vilka det är men jag vet att det finns:
Det hysteriska skrattet, det har nog de flesta hört, det är vanligast och jag gillar det inte.
In-andnings skrattet, jag låter som en trasig dammsugare som får en astmaattack...no joke.(det kan hålla påhur länge som hellst)
Utandrings skrattet, jag försöker hålla inne skrattet och jag andas ut genom näsan en massa, detta är ganska vanligt faktiskt bland folk. 
Sen finns det typ minst 5 till.
 
3. Jag känner mina kännslor i min nacke/övre rygg. Detta är väldigt svårt att förklara och jag kan knappt det när jag pratar heller. Jag får helt enkelt... inte riktigt rysingar men typ krypningar där. Oftast känner jag typ oftast ångest, ilska eller typ obehaglighet/rädd. Fan jag låter helt sjuk... ok, men så äre.
 
4. När jag blir jättearg, oftast hemma, brukar jag gå in på mitt rum och bita ihop tänderna jättehårt och spänna min hals och då känns det bättre. Sen brukar jag sätta mig och blunda och lyssna på musik och andas i takt. 
 
5. Jag skulle inte kunna klara mig en vecka utan att prata. Jag började tillome prata med mig själv igår då jag var sjuk...och jag hade varit hemma ensam... i tre timmar. Fatta hur läskig jag kommer bli om jag blir en ensam gammal gumma...som pratar med sig själv. AH.

Blyerts och lite brunt.

Har varit ganska duktig med att producera teckningar så här första månaden på året. Jag är ganska nöjd med alla måste jag säga. Temat för alla tre har egoistiskt nog varit mig, utan att riktigt tänka på det. Jag har utgått ifrån dessa bilder ni ser under:
Sen har jag funderat lite på att göra någon slags "lär-dig-rita skola" fast det kändes lite fånigt att jag skulle lära ut. Men om någon kanske var intresserad så kan jag ju iallafall testa en gång så får vi se hur det blir. Så kommentera vad ni tycker om det... eller nått.

Dag 8 — Det här får mig att skratta.

LOL
När andra gör roliga saker och de tror att ingen ser. JÄTTEroligt. Hemskt när ingen ser det förutom jag för det går sällan att återberätta. Jag skrattade tillome nu när jag bara tittade på bilderna ovan. 

Dag 7 — Något jag önskar jag kunde.

Jag önskar att jag kunde ta tag i saker. Inte boktavligt talat (hahah). Utan få saker gjorda. Jag tänker alltid att jag borde göra läxor eller att jag borde träna eller liknande, men inget blir av. Sen önskar jag också att jag skulle kunna fokusera mig mer på saker jag tycker är tråkigt. Jag är bra på att konsentrera mig på saker jag tycker är kul eller intressant, men så fort det blir lite tråkigt eller känns onödigt så blir jag otroligt uttråkad och trött och orkar inte. 
Sen skulle jag också jättegärna vela kunna sjunga, alltså jättebra, ni vet sånna som man ba "WOW GIRL! VARFÖR ÄR DU INTE KÄND??" människor som kan sjunga så fantastiskt bra så man får gåshud? Ja sån röst skulle jag vela ha. 
Sen skulle jag också vela vara jättebra på någt instument som man kan stylea med inför andra som inte var lika bra.
Sen skulle jag vela kunna skatea och vara cool och trixa på snowboard för jag har alltid velat vara ända sen liten,en sån för de verkar alltid så himla chill och verkar ha så himla kul.
Annars tror jag att jag är ganska nöjd, kommer säkert på något snart men just nu så. 
 

rökigt

Igår sminkade jag mig. Jag blev ganska nöjd, om man nu kan bli nöjd med smink, för jag är inte så bra på smink annars.
 
Idag har vi sovmorgon! WIHIHIO.

jag är 164.2242354cm faktiskt.

Idag har jag gjort klart andra läsloggen till svenskan och jag har städat och sminkat mig och tagit bort det och sminkat mig igen och tagit bort. Jag har haft på mig jättesköna kläder. Dessa tar jag alltid på mig när jag vet att jag inte kommer gå ut efter skolan om ni vill ha en liten isikt i hur jag har det när ni inte vet. Jag har också gjort potatisgratäng! WOW till mig eftersom att jag inte kan laga mat. Det blev ganska gott faktiskt, lite lite salt men SPROLLA. Nu ska jag nog dricka lite te. HEJDÅ♡

Dag 6 — Det här är min familj.

Min familj består av mamma Maria, pappa Per och lillebror Albin. 
Vi är en väldigt mysig familj och alla är väldigt trevliga och frammåt och sociala. Vi har samma humor och vi skrattar mycket tillsammans. Vi brukar åka på långa resor, aldrig sol-resor däremot för vi gillar att äventyra lite, fast jag och Albin skulle nog inte ha något emot att bara vara på strand en hel dag. Mamma och Pappa är väldigt fina tillsammans och jag skulle vela ha ett förhållande som dem när jag blir stor tror jag. När vi bråkar brukar det oftast handla om att vi inte har samma åsikter och oftast är det jag och pappa som diskuterar, vilket slutar i att båda är irriterade. Mamma och jag brukar bråka mest om att jag har stökigt på rummet. Jag och Albin bråkar bara vanligt syskon-bråk... alltså om ingenting som blir jobbigt. Pappa har dåligt lokasinne och roligt skratt och är världens tidsoptimist, och jag är exakt densamma. Mamma håller alltid koll på tider och måste ha kontroll över läget och är väldigt bra på att lära ut(det är pappa också för den delen), för hon har varit lärare, inte alls som jag men hon förstår mig väldigt bra hela tiden. Albin har jättelångt hår och tycker att matte är kul och är hur smart som hellst, han har större ordförråd än mig vilket känns lite sorgligt. Han gillar att spela minecraft och han är bra på att rita och är JÄTTEduktig i karate. Snart får han BRUNT bälte, det näst bästa! WOW abbe, jag är stolt över dig! Han spelar innebandy också och är såklart bra på det också, vinnarskalle kan man lätt kalla han också. Förlust är ingen hitt för denna kille.
Alla är hur bra som hellst och de stöttar mig vad jag än gör. PUSS TILL DEM!!♡♡♡♡♡
Här har mamma och pappa kämpat att få tag på ett par biljetter i citkus en timme. DUKTIGT!
 
 
 

Dag 5 — Det här tycker jag om att göra.

Jag gillar att ge andra presenter som jag vet att de kommer gilla. Jag gillar att se folk glada. Jag gillar att höra på konstiga historier. Jag gillar att prata om saker som det oftast kanske inte finns ett svar på. Jag gillar att rita och lyssna på musik. Jag gillar att skratta. Jag gillar att vara med mina kompisar. Jag gillar att äta.
Jag gillar att ära middag med min familj. Jag gillar att sjunga. Jag gillar att prata. Jag gillar att göra saker jag känner för. Jag gillar att hitta på något. Jag gillar att sova. Jag gillar att ta det lugnt. Jag gillar att ha på mig sköna kläder. Jag gillar ganska mycket och jag har säkert glömt något.
 

 
 

imorgon är ändå idag.

håller på att svimma av trötthet. Gör dag 5 morgon. Svejs. 

Dag 4 — Vad jag tycker om min kropp/personlighet.

Jag tror jag är oftast positiv och ganska trevlig person. Sen kan jag (tror jag) vara både serriös och oserriös. Sen har jag oftast lätt att prata med folk (ibland är jag däremot tyst och blir konstig, vet inte varför) och så är jag ganska omtänksam också. Fast nu när jag skriver allt känner jag mig jätteegoistisk och ingen kanske alls håller med. Jag säger bara vad jag TROR jag är, jag kan ju egentligen inte veta så bra. 
 
EH med min kropp så gillar jag mina fötter för de är ganska söta, men det finns ganska många som inte gillar fötter så ni kommer kanske inte gilla dem hur som helst. Jag är ganska nöjd med min längd också, klagar kanske ibland på att jag känner mig kort(för jag har långa kompisar) men jag är ändå nöjd! Och mina öron gillar jag för de är ganska diskreta och inte nå speciella alls och så gillar jag mina ögon för de ser ganska snälla ut när jag ler. 
 
 
Jag kom på en rolig sak! SKRIV SOM KOMMENTAR VAD NI GILLAR HOS ER SJÄLVA OCH SÅ SVARAR JAG VAD JAG GILLAR HOS ER! Det är obligatoriskt, så får ni en liten ego-boost, det behöver alla då och då!! 

Dag 3 — Någon jag skulle vela byta utseende med.

En dag så var jag ute på tumblr och så såg jag en bild av Vanessa Hudgens och blev så himla avis att jag inte också såg ut så. Så himla fin och söt och vacker och snygg och sexig och gullig samtidigt. Hur kan man vara det? Sanningen är väll att jag velat se ut som henne enda sedan HSM-tiden men sen så avtog det lite och det känndes lite fånigt. Men jag bryr mig inte för hon är så himla vacker. Sen skulle jag verkligen inte heller ha något emot att se ut som Lucy Hale som spelar Aria i PrettyLittleLiars hon är också väldigt fin! 
 
Nu när jag har skrivit kommer jag säkert komma på någon annan jag skulle vela se ut som, men just nu känns detta bra!

Godnatt. Nu är jag less.


Dag 2 — Något som gör mig glad.

Förra terminen började jag jobba som konståknings tränare. Det är det bästa jag vet. Eller iallafall en utav de bästa sakerna. Jag blir alltid glad av att få vara med mina små-tjejer och prata och att få vara med mini-småttingarna och få höra de mest fascinerande historierna. Ibland finns det ju självklart dagar som man verkligen inte orkar, men orken kommer på en gång tillbaka då jag kommer dit. Världensbästajobb. 
Här får ni ett smakprov på hur fina alla är. Det fantastiskt pimpade hjälmen fick jag av Ebba och Elli i julklapp och sen fick jag en stor toblerone av felica och en jättefin ängel av Maria. Blev verkligen jätteglad och jag vill verkligen skryta om varendaste en av alla åkare för alla är så himla bra!
 

 
"Eftersom du ramlar mer än oss ska du ha en sån här förstås! God jul Amanda önskar Elli och Ebba! =)"
 

Dag 1 — 5 ord som beskriver mig.

I´ll just go for it.
 .
1. Tjej
Ja det säger ju sig självt. 
2. Social
Jag har ganska lätt för att prata med folk den egenskapen gillar jag ändå. Jag är inte blyg heller, eller kanske i vissa fall (oftast oförklarliga).
3. Rolig
Jag har en bra humor, det vore ju jobbigt om jag inte hade samma humor som mig själv måste jag säga. Jag är väldigt rolig under dagarna- speciellt i mitt huvud, där är jag värsta ståuppkomikern, fast det är det bara jag som vet.
4. DåligPåAttPrioritera
Jag gör det jag känner för. HEMSK egenskap. Jag måste förbättra mig, men det är så jobbigt. Fast nödvändigt.
5. Glad
Jag är oftast glad när jag är med mina vänner och andra trevliga människor så jag uppfattas nog som glad.
.
Sen skulle jag beskriva mig själv som skrikigt skratt, högljudd och ganska snäll också men det skulle bli för mycket.

10 dagar (LISTA!)

Dag 1  — 5 ord som beskriver mig.
Dag 2  — Något som gör mig glad.
Dag 3  — Någon jag skulle vela byta utseende med.
Dag 4  — Vad jag tycker om min kropp/personlighet.

Dag 5  — Det här tycker jag om att göra.
Dag 6  — Det här är min familj.
Dag 7  — Något jag önskar jag kunde.
Dag 8  — Det här får mig att skratta.
Dag 9  — 5 Konstiga faktan om mig.

Dag 10 — Hur jag har förändrats på senaste året.

 
EN LISTA! KUL! Jag har aldrig gjort en lista tror jag, eller jag började en 30-dagars, men jag tror att jag kanske orkade till 11 dagar sen så gav jag upp. Denna är ju däremot 10 dagar så det borde ju funka!
För att inleda dessa 10 trevliga dagar på bloggen lägger jag upp denna bild på våran guide i Tyskland som var en man. Om ni inte förstod det utifrån bilden. Och sen också en bild på hur taggad jag blev på listan! 
NAJS.

Första dagen börjar idag: so be hold!


Bra fråga! Bra dag!

Idag var en bra dag och nu ska ni få se lite bilder som visar händelser som har hänt under dag vilket kanske är lite trevligt.
Inte bara vi uppskattade jessiCas handsalva utan tillomed något från ovan ville frälsa den så som de gör i lejonkungen nästan. Med lite blurr-effekter: BAM! det blir en magisk bild och man blir ju nästan som handsalve-frälst själv. 
Nyaste trenden inom hår-industrin upptäcktes med hjälp av JessiCas assportiga band.
Alla kan inte få till denna fantastiska frilla, det krävs en extrem träning. Eller så kanske man bara har tur och har en sådan naturlig-puff-hår-med-jessicas-hårbands-talang som jag. 
Jag gjorde också ett misstag och tog en bild med en snygg person (gör detta misstag för ofta) och såg ganska väldigt obehaglig ut.
Jag gick till stan för att köpa ett par nya jeans eftersom att mina sprack under morgontimman och tog ett sista kort på världens finaste med ljust hår som säkerligen är exakt lika fin (om inte finare, men jag tror inte det är möjligt) fast med annan hårfärg/hårlängd= SPÄNNANDE.
Bytte proffe på facebook, vilket är lite läskigt varje gång. Varför det är det vet jag inte, men jag är nöjd med mitt byte.
 
Klickade in på GIFYO och tänkte att se om något hade hänt och möttes av detta:  !!!
44 händelser!  och det visade sig att jag hade trendat (4gången,craycray!!!!) och jag blev bara jätteglad!!
Och jag har inte pluggat, vilket var dåligt men det gjorde ändå min kväll bra och jag ligger ganska bra till ändå i plugget, så jag har haft en jättebra dag!! WIHO.
 
NU MÅSTE JAG SOVA, HOPPSAN, GODNATT! ♡♡♡♡♡♡
 
 
 

Fröken fräken.

Titta! Va mycket fräknar ändå. Jag har inte tänkt på det förut. Eller jag har ju vetat att jag har fräknar men jag har inte gillat det. Nu var det ju ändå lite charmigt. Får väll vänta tills vi åker till fjällen, då brukar man väll ändå få fräknar tror jag.

En total på 260 kr.

I förrgår eller i förrförrgår, jag kommer inte riktigt ihåg, fyndade jag 3 tröjor! WIHO, jag brukar aldrig fynda eller ens köpa saker på en gång utan att ha tänkt lite innan. NAJS! En stickad tröja från MONKI för 100 kronesh som är jätteskön och mysig och stor. Sedan en helt vanlig basic blå t-shirt också från MONKI för 40 kronesh, bra danströja!! Och sist men inte minst en smått-stickad tröja med transparenta armar så om jag någon gång i framtiden blir biff så kan jag visa upp det då, den köptes på tanternastant affär där jag var med mamma som reades ut för 120 kronesh. Jag vet inte vad affären heter men jag kan tänka mig något som kanske anna-stinas fantastiska plagg eller kanske jokkomokko eller berit. 
NU har jag tittat var den kommer ifrån, Vackroy stod det. Jag tror dock det är märket men vad vet jag.
 
 

kaptenkrok i mun.

 
Imorgon, eller egentligen idag, så börjar skolan igen. NAJS. Man kan tro att jag är oserriös men jag tycker att det ska bli kul ändå. Även fast man inte tänker på det är skoldagar nog ganska händelsefulla ändå. På tal om händelsefullt: Mitt huvud har varit otroligt roligt sen i förrgår och jag har kommit på så många roliga skämt som är interna med mig själv så jag har haft världens bäst underhållning hela tiden. Inte så många har förstått för jag har inte kunnat förklara för att det är så roligt. Jag förstår om andra inte tycker att det är så roligt däremot för internskämt är inte roliga oftast, typ aldrig egetnligen. NU MÅSTE JAG SOVA. snällanånamanda, jag kommer vara så jävla trött imorgon i skolan, men vi ska leka på morgonen så det blir kul!
glatt, lite galen, men ändå glatt!

Uppskattad upptäckt 2012

I augusti så saknade jag att rita väldigt mycket. Jag fick verkligen värsta suget, annars har jag inte haft det för bild har ändå funnits i skolan. Jag satte mig då och ritade (bild 1), sen dess har jag ritat ganska mycket, om man jämför med innan. Det är kul att titta tillbaka redan nu 5 månader senare och se utveckling. Att rita har som blivit mitt sätt att koppla bort från skola och allt och slippa tänka så mycket. Det är något jag faktiskt är väldigt glad att jag har upptäckt för jag har lixom aldrig haft något sätt att riktigt slappna av på. 

 Hoppas alla hade det trevligt igår och att ert år blir väldigt otroligt jätte bra!!

Nyårslöften.

*Skaffa gym-kort och börja träna regelbundet.
*kunna gå ner i split och spagat!
*Vara lite mer koncentrerad i skolan.
*LÄRA MIG BEATBOXA!

RSS 2.0