fint väder idag.

Så här glad har jag vart hela dagen för att det har varit så fint väder.
.
Ni vet hur man brukar säga att om man pratar om vädret är det för att man inte har något annat vettigt att säga? (eller liknande).
Jag har funderat lite på det och jag har kommit på att jag väldigt ofta pratar om vädret. Inte för att jag inte har något vettigt att säga utanför att jag påverkas ganska mycket av det. Om det är bra väder är jag ofta på bra humör och om det är dåligt... ja ni fattar. Vädret är något som alla påverkas av mer eller mindre och det är ändå lite fint att ge det lite uppmärksamhet genom att prata om det tycker jag. Så bara så att ni vet när jag börjar prata om vädret är det inte för att jag inte har något bättre att säga utan helt enkelt för att jag känner för att prata om det.

Skönaste kläderna i världen.

Jag tittade tillbaka på lite gamla inlägg nyss och såg att jag brukade ha dagens outfit... ibland. Inte för att någon bryr sig ett ögonblick men jag vill ändå visa mina absolut skönaste vardagskläder någonsin. Enligt mig funkar det alltid och jaaaa. Det är lite tomboy ish men jag känner mig otroligt bekväm i det och ändå inte för avslappnad.
Okej det här var typ det finsamaste inlägg jag skrivit på länge insåg jag nu. Ni behöver inte läsa.
HA EN TOPPEN HELG!!

Vet ni? jag gillar er faktiskt.

Igår var det trippelboll på hagaskolan då vi mötte de andra niorna för att se VEM ÄR BÄST PÅ BOLLSPORTER?. 9A tog hem den segern såklart. Jag hade med mig min kamera och filmade lite. Det blev en fin liten klassfilm. Bakrundsmusiken är en klassiker. Kan inte komma på någon annan låt som skulle kunnat passa bättre. Förutom trippelboll blev det lite dans och lite lunch också.

Uppdatera sidan och säg vad ni tycker.

Hejhopp. Nu bytte jag header för att... jag kände för det. Tummen upp om det var bra med lite vårigare. Tummen ner om den andra var bättre. Var nu helt ärliga. tack i förvääääg. PUSS

Behind the scenes.


Vår feeling... för tredje gången. It better not be a fourth.

Tog lite egopictures med systemisen. Faktiskt mycket ovanligt för en Amanda Wisselgren. Såg någon rolig bild(inte på mig) som förklarade exakt hur jag kände mig. Kanske hittar den senare.
.
Nu under två dagar har det gått från vår till fruktansvärt snöig vinter till vår igen. På väg hem från träningen idag fick jag världens vår feeling. Så om snön kommer tillbaka igen nu blir jag sur. Jag tänkte iallafall byta header till den rosa elefanten eftersom att det var lite trevligare en denna mystiska.
.
Idag hade vi engelska prov (NP), jag har ingen aning om hur det gick faktiskt. Kan gått helt knas, kan också gått hyfsat bra. Men nu är jag trött så jag ska sova. PUSSAR!

Ännu en video. Spratteltröja var namnet.


Bästa jag har sett på länge.


Titta en rosa elefant.

Jag kommer ingenstans på våran spanska uppgift. Det är en muntlig uppgift och vi ska berätta om Umeå. Jag kommer säkna mig och thats fo sho. Men ig är ingenting jag sattsar på så jag vill iallafall kunna säga något. Något kan jag faktiskt säga men problemet är väll egentligen att jag inte förstår det främmande språk som kommer ut ur min mun. Tyvärr. Jag har pratat om det jag kan och jag vet inte vad mer jag ska säga. Jag vet iallafall att västerbottens ost är keso de västerbotten. WOW. Här under ser ni vad jag har gjort istället under denna timme jag borde ha pluggat. Jag känner mig ungefär som den elefanten. Rosa och förvirrad som inte orkar göra mer än att stirra på ett bi.
That moment when your parent remember you of something youre trying to ignore.

Svar

Soife om När det ändå var städat.:
vad heter denna låt?

Denna låt heter Aint no reason som spelas och sjungs av Brett Dennen och låten hittar du om du trycker på denna röda tomat.

L.O.L.

Taget från Cajsas tumblr som furuktansvärt ofta får mig att skratta. Högt. Tryck här om ni ochså vill lol.
.
Ps. Hahahahhahhahahhahahhaha alltså jag skrattar när jag bara tittar på den medans jag skriver. hahahhahahhahaha åååååååhhhhhh... Ds.

Mitt ordförråd är som en mus. pip.


Runa om video B.L.O.G.G.:
LOL över reklamemrad! hahaha. reklamera betyder ju att man lämnar tillbaka en vara man inte är nöjd över (hk...)

Svar på din icket-fråga: betyder det att jag använde ordet överreklamerad helt galet?

video B.L.O.G.G.

Ännu en till? jaa. Nu pratar jag ju om igårdagen egentligen eftersom att jag filmade det igår.
Justja, jag kan ju förtydliga: jag visste att man kunde på cancer i livmodern, bara inte att det var så vanligt.
Engoy!

Produktiv.

Shit vad jag har varit prosuktiv när det gäller filmer på senaste. Nu ska jag svart på sleepover med dessa puddingar ovanför och finaste sellin som jag inte träffat på evigheter känns det som. Ska bli riktigt mysigt!

När det ändå var städat.

Gjorde en liten film bara för att ni har tjatat så fukatansvärt på att jag borde göra en. Fastehehe nä. Nej ingen vill säkert se hur jag har det i min lilla värld men nu visar jag ändå. Det var väll mest för att jag hade brist på saker att göra, så jag gjorde en lite film. Det är fantastiskt dålig kvalite men whatevva. Jag har ju faktiskt fått en ny gardeob så det är säkert många friendos som inte har sett den heller! (låtsas som att det är annat folk förutom kompisar som läser min blogg). MVH AMANDAAAA

Imponerad av mig själv.

Hejsan kära vänner. Jag tittade just runt på ansiktsboken för att se vilka foton jag var taggad i. Jag hittade då denna. Jag var tvungen att lägga upp den här eftersom att jag blev så fundamentalt imponerad av mig själv. Denna gång måste jag ha övertväffat mig själv. Ändå står jag i bakgrunden med korpshållningen som säger " äsh det var väll inget", vilken skrytis jag är.

Fräknig.

 

HEJHOPPGUMMISNOPP! Denna helg har jag varit i stugan fem personer ur min släkt. Det var varit väldigt avslappnade och trevligt. Min mormor är en väldigt erfaren solare, hon kommer nämligen ifrån den generationen där det enda dom gjorde på sommaren var att ligga och steka sig i solen. Hon berättade för mig om när hon och hennes kusin en gång grävde en snögrop/solgrop där dom sedan lade sig och blev bruna som aldrig förr! Jag gjorde detta i hopp om att få lite färg på mitt ansikte. Det fick jag inte. nej eftersom att jag heter Amanda Wisselgren och inte blir brun, absolut inte i ansiktet, så får jag endast fräknar. Det var däremot väldigt skönt att ligga i den där gropen för det blev fruktansvärt varmt. Jag slumrade tillomed till och vaknade i tron att jag låg på en solstol en varm sommardag.

-

Det ville jag att ni skulle veta. Viktigt information. Ja, det var väll allt. GLAD PÅSK!...eller är det för sent att säga det?


Vänta, va?

Oj, nu gjorde jag det. Bara för att jag var så jävla taggad på livet idag. Enda skillnaden mellan min hy och Edward Cullens är att min inte glittrar i solen. Jag är alltså fruktansvärt blek och det beror väll mest på att jag har torr hud så in i h-vete och jag flagnar så ja. Jag ser sjuk ut, men det är jag inte, no need to worry. MVH AMANDA

Good bye, one tree hill.

 

Nu såg jag nyss klart sista avsnittet någonsin av one tree hill. Måste säga att jag kommer sakna det. Ändå sedan i sommras började jag se det. Nu känns det som en ren vardag att sätta sig och titta. Jag kommer sakna varendaste en av er. Jag kommer sakna att bli frustrerad över de val ni gör. Jag kommer sakna att hoppa in i tree hill- livet när det inte händer något i det riktiga. Jag kommer sakna mycket.

Kanske ska börja om på säsong ett igen??


RSS 2.0