Hudvårdstips till dig!

YEY PORER, är typ det onajsaste ordet någonsin och de flesta vill inte ha dem. Jag hittade en blogg som tipsade om hur du minskar/tar bort dina blackheads(alltså de mörkare porerna om ni ej visste och trodde att jag bara använde ett olämpligt ordval). Jag testade, och för mig fungerade det! Och jag tänkte såhär: många saker uppfattar folk äckliga att prata/skriva om, men det är väll egentligen bara vi i samhället som har valt att det ska vara ofräsht? SÅ jag tänkte fuck it, vi alla ba neutraliserar en as normal sak nu.

Det du behöver:

Hushållspapper.

En liten skål.

Ett ägg.

Häll ner endast äggvitan i en skål och rör om lite lätt. Klipp ut små delar av ett hushållspapper så det passar på de ställen du vill behandla. Doppa sen de små delarna i äggvitan och lägg på ansiktet. Släta ut med fingret så det kommer så nära huden som möjligt. Nu kan du bara chilla och vänta nu tills det torkat helt, tog typ 15-20 min. När det är hårt så drar du försiktigt av det. Torka av ansiktet med vatten och smörj in huden!

lol ja jag var inte så bra på att släta ut papperet för jag tog för stor bit, men jag tror att det fungerar bättre om man får det slätt faktiskt!

 

Gårdagen.

När solen kommer fram efter en mörk vinter är det nästan omöjligt att vara på dåligt humör. Plus jag får saker gjort. Igår så tog jag det lugnt under morgonen och for sedan iväg på lunch med lotta, cajsa och Agnes då vi åt på mat och prat där Jessi jobbar så vi fick några stunder med henne med. Efter det köpte jag ett prat hörlurar och rullade sen iväg i tidernas motvind till ishallen där jag tillbringade resten av dagen. 
När jag började vara tränare för mina tjejer så var ingen tävlingsåkare och nu under 1 år har alla de utveklats så mycket och det här var första tävlingen då alla var tävlingsåkare, den enda som saknades var felicia men hon har det så skönt i frankrike så. Åh så härliga dessa barn är, jamenar titta bara på dem <3
På kvällen så åkte jag trött och hungrig till Levi där det var mellomys med kompisar, fast jag missade mello så vi körde charader istället. Som Jessi sa: Otroligt underskattat spel!
 
Ja igår var en bra dag!
 

kevin walker beskriver fjällen

 
This is where i beloooooooooooooooooooong, enda gången du kommer till nytta i mitt liv walker, mkt bra beskrivning.
Titta va töntigt små vi såg ut men ändå söta för vi martchade <3
man vill ba kramas ju
Tumblr ispo!
Frukost på ett sätt
Frukost på ett annat sätt.
 
HEJ! har kommit hem från mitt favortiställe i hela världen och jag kommer hem till ett soligt Umeå och jag känner bara JA! Idag ska också alla mina bästa små konståkare tävla i Umeå och jag är så taggad på det också och jag hoppas verkligen att det går bra för dem! OCH jag ska på lunch med favosar, yey för denna dag! Tror jag ska på en promenad nu?? Lol vem tror jag ens att jag är? Hurtig? Men de känns najs OCH jag vill ha fräknar hihi, så kanske solen lockar fram dem! Jag tar med kameran under dagen också, najs, jag tar aldrig kort längre hehe. OHwell hoppas ni är najs och har det najs och om inte hoppas jag att det vänder och PUSS OCH KRAM <3
 

RSS 2.0