hår. kort eller långt. vilket ilandsproblem

I åttan så  hade jag jäävligt långt hår och jag vill ha så igen, men mitt hår har blivit asslitet så jag är ändå sugen på att klippa det. Jag står alltså i valet eller kvalet. what to doo? kommentera för att snälla säga för att jag kan inte bestämma själv.

lycklig dag


Världsbäst dag med sol och skratt och frihet och lycka. Förutom lite huvudverk nu och sämst matte-plugg har denna dag varit bäst. Behövde detta typ mer än någonsin. 

Min hjärna är inte byggd för detta

Vi har naturprov idag och WOW jag har inte höga förväntningar på min förmåga till detta iallafall. 

tittade runt på bilder som en paus i pluggandet

what a beauty.

så gjorde han en höna utav en fjäder

 
Klickade runt på tuben och fångades utav denna kille. 

stress

Ett stort jävla fuck you till skolan just nu. Jag är så jävla skolless så att jag kan inte ens läsa en fakta mening utan att somna. Är jag dum i huvudet eller vad är problemet. Fyfan.

Vad jag bryr mig om nu, är att aldrig ge hjärtat rakt ut.

 
 
 
 
 
 
 
 
Alla hjärtans dag. Det är säkert jättetrevligt men själv sitter jag just nu och försöker skriva om nyliberalism och socialkonservatism. KUL. Mamma och Albin är hemma och jag ville bara vara ensam egentligen, men så blev det inte så nu försöker jag låstas istället att jag är ensam. Jag är så jävla trött och ganska bitter. Jag blev less på psykologin och jag är lite ledsen att det aldrig finns någon lektion att se fram emot för jag tycker alla är lika jobbiga. Tur att vi har en bra klass annars skulle jag dö, nästan bokstavligt. Hoppas ni har en bra alla hjärtansdag, själv målade jag nyss naglarna och det blev jätte fult. hejdå.

samma fast 11 timmar senare.

Sitter och dricker kvälls-te med pappa och Albin och vi har just varit på taizé info inför i sommar. Jag är så taggad så jag skulle vela skriva med stora bokstäver hela tiden när jag pratar om det.Hela 2013 är inplanerad med asroliga saker hela tiden (shoppingdagar i stockholm med tjejerna, tärnaby, JUSTIN BIEBER(!!), Frankrike med familjen, Konfirmationsläger, Taizé). Alltså WOW fullpackat men ändå så himla kul!

12 steg till att rita ett öga.

Obs. jag visar självklart bara hur jag själv ritar ögon, inte hur de SKA se ut.
1. rita en båge som är som en ojämn ledsen smilys mun. Jag brukar göra den bakre delen lite högre upp för att få en finare form på ögat, men det är upp till dig! 
2. Gör en båge under och se till så att den inte blir för böjd, utan lagomt- heldre rakare än böjt. Gör sedan en lite fjong i slutet så att det ser ut som en kork nästan.
3. börja med att sprida ut några få framsar på över och under linjen. Gör detta genom att trycka i början av draget och sedan släpp trycket medans du drar tills du släpper papperet, förståru?
4 & 5. Rita in fler fransar emellan dessa fransar, när du kännder dig ganska nöjd, lägg i några fransar som lutar lite mer neråt så alla inte går upp, det ser onaturligt ut.
 
6. Rita två bågar ner mot linjen,men inte ända ner. Detta är alltså själva ögat, du ska inte gå ända ner för det finns något som kallas vattenlinje och om man lämnar  ett mellanrum däremellan så ser det ut som den. Rita två fyrkanter också, som du ser på bilden. Gör också tre linjer precis vid yttre kanten av ögat.(korkn)
 
7,8 & 9 Jag valde att ta en blå penna, men man kan lika gärna ta...ja vilken somhellst. Nu ska du iallafall använda dig av exakt samma teknik som till fransarna till att dra från den yttre linjen inåt, gör SMÅ linjer. När du är klar med det så kan du löst fylla i lite på ytterkanden. Sen gör du EXAKT samma från inre linjen.(som du ritar till. OBS undvik fyrkanderna!)
 
10. Fyll i pupillen. 
 
11. Detaljer: dra en linje ovanför ögat som är under fransarna. Gör en minimal skuggning för att få ögat att stå ut lite genom att jättelöst  fylla i kanterna av ögat, se på bilden för att se undefär hur.
 
12. Jag brukar fylla i övre franslinjen för att få ögat att se lite mer avslappnat ut. 
 
 
KLAR!! jag ber om ursäkt för mina dåliga förklaringar men jag hoppas att ni kanske vill testa. Säg gärna hur det gick och om jag ska göra fler! 
 

RSS 2.0