Iris

Min eftermiddag har bestått till mesta del av plugg och att få in ögats och örats anatomi i mitt huvud. Idag har jag haft äckligt hår och ojämn lugg. Nu har jag precis kommit hem från centralen och jag kan inte hitta min avstängda mobil. PANIK.

typ... uppdatera sidan om du inte ser någon skillnad. bah ett litet tips

Nemmen ojrå se där står tidernas mamma och håller i tidernas sångbok.
Denna mamma är på pricken 45 år idag och därför vill jag börja detta inlägg med att grattulera henne och säga GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA, FINASTE,ROLIGASTE, SÅNGGLADASTE MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN!
-
Jag hoppas att ni ser att jag har skaffat mig en ny header tillslut. Tycker jag ser sjukt badass  ut på den om man gämför hur jag är i verkliga livet. Jag har inte bestämmt mig om det är en tumme upp eller ner. Jag orkar nog inte göra en ny på ett tag iallafall så. Ni fattar inte hur jäklans lång tid det tog att byta header. Busenkelt är det ju men icket denna gång. Nej jag råkade radera hela min förra design. wopzie, så jag fick fixa om hela. Sjukt drygt. Nej nu börjar jag prata om sådant ni inte alls bryr er om så HEJDÅ och GODNATT

Dagens i-lans prablem

Jävla gummibandet i min mun vill fan inte sitta fast, snart kväver jag mig själv om jag har handen i munnen längre.

Can´t help it.

Det var en gång en 15 årig tjej. Hon bodde i en liten stad vid namn Umeå. En dag när hon klickade runt på en hemsida som visar filmklipp, också kännt som youtube, så råkade hom klicka på en video där det satt fem fina killar  och pratade om hur galet roligt deras liv var. Alla var väldigt galda och hon kunde inte hjälpa att falla för deras charm. Hon skämdes lite för att hon var inte egentligen en sådan tjej som föll för pojkband med hysteriska tjejer omkring sig. Dom verkade ha så jävulst roligt hela tiden och tjejen i den lilla staden Umeå blev väldigt glad av att se dom. Hon blev också lite avundsjuk av allt dom fick vara med om. Nu har hon en djup cruch på alla fem, fast speciellt zayn för att han har coolt namn.
Dom har smöriga låtar dock.

 


27 jan 2012 kl 11.47

Nu ska jag äta fukost och sedan ska jag åka till hemmet och titta på garderober. Efter det ska jag vara med mina kompisar och ha roligt. Jag vill äta på rost men vi får se om dom vill det. Nu jag har suttit och försökt kluta ut hur jag ska göra med mitt hår för att få det fint utan att se ut som en barnrumpa. hejdå.

En ny header.

Nu är det väll ändå dags att skaffa mif en ny header tycker jag. Så nu ska jag sätta mig ner och göra en. Sedan ska jag ta sjuka mängder med cillpiller för det får jag göra en skolfri dag som denna!

sned CelebralPares tumme


Wow jag har inte skrivit på ganska länge.

Och jag har en förklaring till det. En sjukt dålig som alla drar men ändå lixoom.

Jag har inte haft något att skriva om, inga bildet att lägga ut, ingen fundering att dela med mig av,

ingen händelse som varit skitrolig för er att veta om. Skolan har rullat på. Thats it. Sjukt tråkigt.

Just nu sitter jag på toa. Aa faktiskt, jag var lite busig och tog med mig datorn. Men, vem har inte gjort det lixom? Nu har jag suttit här lite för länge och läst bamse så min rumpa har typ börjat domna, om ni ville veta.

Imorgon har vi ledigt. HUR SOFT? Även fast alla grubbe barn har haft det typ hela veckan så tycket jag att det är helt grymt! Nu ska jag på träning. Okej nu har ni fått veta lite saker ni inte alls brydde er om och ni vill säkert inte veta mer så, HEJDÅ KOMPISAR!

 


Jag kan leva i denna grej.

Hejhopp! Idag har det varit en braaaa dag. Matten var rolig, även fast jag inte fick något gjort. Efter skolan gick vi på shtan och jag lämnade tillbaka mina jeans och tittade sedan in på JC och jag hittade en galet skön tröja. Den ser ni ovanför, anledningen till rynkorna är att jag nyss låg i min säng... om ni ville veta.
Insåg först när jag kom hem hur otroligt skön den var. NU ska jag gå och hämta min resväska för imorgon, tidigt, bär det iväg till luleå på tävling. Cu later!

Imagine all the things i can do!

Nu kan jag:
Se ut som värsta hårdrockaren som är för cool att visa sina ögon.
Inte bara vara en nörd utan också SE UT som en!
Svinga med mitt hår och låtsas att jag är en känd flickidol (Also known as Justin Bäver)
Låtsas att jag har en mössa(mussa) på mig och lura alla i min närhet.
Sätta upp mitt hår utan att behöva oroa mig för att se flintis ut.
Ha på mig mössor/kepsar utan att se helt jäkla konstig ut, utan istället luta sig tillbaka på golvet och verka värsta badass.
Vara konstig och ful... Oh wait! Det kunde jag innan också
Ha min ko, tjockisen, på huvudet och puta med läpparna.
Låtsas att jag har kommit på ett sätt att le med tandstädning fast jag inte har någon jävla aning. Min lugg var ganska ojämn här annars...
Nemmen se här, jag kunde tillome visa lite äkta glädje här ÄVEN fast jag har plåt i mun.
Hur kan Amanda kunna så mycket nu då kanske ni undrar. Det är faktiskt så att jag har klippt lugg och SE så mycket jag kan efter att ha gjort det! Att jag tycket att jag var finare innan är ju en annan sak.
Tänkte just skriva "VAD TYCKS??" men sedan blev jag lite tevekilek. Ni får inte skriva något i stil med: fult. För nu är det såhär att jag kan tyvärr inte ta tillbaka mitt gamla hår. Tyvärr.
Men jag är ändå ganska stolt över att jag gjorde det och inte fega ur... FAKTISKT.

Min bästa, finaste, snällaste kompis...

skrev faktiskt en kommentar för att vara snäll och nu vill jag tillägna en stooor godnattkram till henne!

Tanken var bra... Fast näe

HEJSAN ALLA FINAoSÖTAoSNYGGAoCOOLA. Oj det var typ jobbigt att läsa...
Vet ni vad jag har gjort idag? Jo jag har vait hos tandläkaren och fixat min tandställning som har vait sönder. Och när jag låg där i den lila stolen som hade åkt bakåt lite för mycket så att jag trodde att jag skulle glida av, tänkte jag på att det måste vara ganska äkligt ändå att vara tandläkare. Tänk om jag inte hade borstat mina tänder (vilket jag nu faktiskt hade gjort) och när dom sedan kikar in i munnen han dom se ett helt förråd av rester från mina måltider hängandes ner från tänderna. Inte så mysigt. Alls.
Sen så tänkte jag faktiskt på en till grej. Tänderna ser jätte vita ut i den lilla spegeln som är ovanför en när min ligger där. Blir alltid jätte imponerad på mina tänder att dom är så vita men sen när jag tittar i någon spegel efteråt är dom inte alls så vita längre. SÅ jag har klurat ut att det säkert har något med lampan att göra.
Det var lite vad jag tänkte på när jag var hos tandisen.
Här får ni en bild på några skor eftersom att jag var hos tandläkaren:
Nu ska jag snart iväg på träning! Som ni säkert inte alls brydde er om men jag säger det ändå.
Justja... jag klippte inte alls lugg. Jag tänkte dra en luring med alla och låtsas att jag hade klippt en ojämn lugg och att det skulle komma några kommentarer, men icket då. Forever a stone.
FAKE! Men justja igen! Imorgon ska jag faktiskt klippa lugg. For real! Så om någon vill stoppa mig så är detta tillfället. Fast jag kommer nog göra det ändå.

It´s sexy and you know it


Idag ska jag...

... till skilnad från dom andra senaste dagarna lägga mig tidigt. Nu ska jag gå och duscha och sen lägga mig och titta på ett avsnitt av oth. Om ni ville veta.
Jag längtar till sammaren, MEN jag är ändå sjukt taggad på sportlovet!

aj did it


Hej det var länge sedan... typ.

Idag har jag varit och lekt med småttingarna på skridskoskolan(och konståkningsskolan) i tre timmar. Mina tår blev rejält frusna men man blir så fantastiskt glad av ungarna så att det spelar faktiskt ingen roll att mina tår dog för någon sekund. Just nu tänker jag måla mina naglar. När vi var på isen kom nämnligen en liten tjej och tog tag i min hand för att titta på mina naglar och sa: du borde måla om dom. Kort och gott.
Annars då? Mitt rum är stökigt. Jag är redan ganska så less på skolan. Jag måste byta design snart till något FRESH. Snart åker jag till Cajsus. jag borde städa.
Det här tycker jag om städning:

Hej skolan jag har inte saknat dig ett piss.

Här har jag ritat en mycket fin bild av mig själv bakifrån. Om man skulle ha sett mig framifrån skulle jag se trött, less och kanske lite ledsen ut. Jag skulle för exakt en timme sedan ha tvingat mig upp ur sängen och hatat att gå upp så tidigt. Jag skulle ha ätit frukos fast jag inte var hungrig och jag skulle ångra att jag inte tvättade håret dagen innan. Jag skulle ha gått ut i kylan och frusit on mina tår.
Här jag jag ritat en mycket fin bild av mig själv hur jag kommer se ut och känna mig imorgon.

2 dagar och 6 timmar.

Idag har jag vait i Agnäs med lite friendos. Mycket trevligt! Jag var vågad och tog med mig brädan.Det gick förvånansvärt bra faktiskt, gjorde två rikigta volt-fall men jag landade i lössnö så det var luuugnt. Nu är jag sjukt taggad till sportlovet då vi åker till tärna!

Förstår nu hur mycket jag har saknat dig!

Såhär glad kommer jag vara när jag går och lägger mig ikväll. Wanna know why? RUNA ÄR HEMMA!! Har inte varit såhär glad på länge!!

Frågetecken


Anonym om Sammanfattning:
1. vad vare på kafé Göteborg?
2. varför fick du inte träffa runa på ett halvår?


1.På kafé Göteborg fick man bara veta lite tråkiga "bakom kulisserna" saker som man inte trodde om stället. Men jag kan nog inte berätta vad eftersom att det egentligen är Agnes erfarenheter.
2. Runa har jag inte träffat på ett halvår eftersom att hon åkte till USA med sin familj, men om tre dagar kommer hon och ni förstår nog inte hur saknad hon har varit!

galet


RSS 2.0