Tack!!

Ni har fått se min års-sammanfattning och min slutsatts är att det har varit ett så jävla bra år. Visst har det varit jobbiga saker som har hänt, skulle vara konstigt annars, men förutom det har det varit så himla bra. Jag har lärt känna massor av nytt folk och, lol detta låter dett cheesy, men mig själv också tror jag!
Är ju i London just nu och firar med familjen, men jag vill bara tacka alla mina kompisar och nära och kära och alla som överhuvudtaget varit med i mitt år! Hoppas ni alla verkligen har ett fantasktiskt nyår och år överhuvudtaget. Önskar att jag hade något fint att skriva som jag kunde formulera bra men just nu står det lite still faktiskt. Så detta får räcka! Tack igen!!

Sammanfattning av året 2013 (del 3)

Skolan började och vi fick nya lektioner vilket jag tackar för, har nu media och form vilket känns asnajsss. 
 
Började bli organiserad och skrev in allt jag hade att se fram emot, det va/är mycket!Var trött hela tiden och kunde sova hur länge som helst. Varför pratar jag ens som om att det skulle gått över, lol det har det iallafall inte.
 
Sen så fyllde jag år! YEY agresiv levi, men det är ok.
Sen åkte vi till stockholm igen!! omg.. treje gången för iår? Cray. 
Jag och Runa gick och såg den bästa konserten någonsin av ingen mindre än Macklemore som var så jävla sjuktbra! Om jag var en sån som använde ordet dope skulle jag göra det nu, men det är jag inte so I will not.Den coola mannen jag tar en selfie med är alltså han som sjunger i thift shop, omg och jag och Runa var inte ens jätte fangirliga när vi träffade han! DUKTIGT! Förutom konserten hade vi också en jättenajs långhelg i stockholm med brudarna å Robin.
 
 
Hehe ja resten vet man ju för det hände ganska nyss men jag kan köra på ändå:
 
Såg fantastiskt duktiga Oskar, även fast det var lite konstig stämning i publiken. 
Den 4 December fick jag äntligen ta av min tandställning och lilla-jul firades!
Och knappt en månad efter Oskar får jag se världens finaste och bästa håkan!
 
 
Sista delen kommer på nyår kompisar!

Sammanfattning av året 2013 (del 2)

Har tänkte göra en sammanfattning på året i tre delar. Första är lite längre ner om du vill läsa/se! ba att skrolla!!
 
I Juni började folk åka iväg och starta tjuv-starta sommaren, men vi andra var hemma och njöt av att sommaren ändligen hade kommit. Om jag minns rätt så var det dessa två veckor som det var jättevarmt och sen PANG försvann det? Härligt vare iallafall just i slutet av skolan.
 
Sen åkte jag också iväg med familjen till Frankrike på en mycket liten bil-luff i två veckor. Det var helt perekt och så himla skönt. Var med om massa saker och fick se massa nytt, var konstant glad.
Sen chillade jag lite på stranden. ganska nöjd med min pose faktiskt.
Var lite ledsen att komma hem för jag ville vara kvar, men nästan på en gång så åkte vi för att se Håkan som såklart tog bort all längtan till Frankrike. Världens bästa <3
 
Packade väskan för att åka ner till släkten i Örebro och Uppsala och hälsa på.
 
Hyrde universitets-stugan uti norrmjöle i en vecka som var väldigt trevligt. Bode ju granne med Agge så vi hänge mycket  och folk kom och hälsade på och vi grillade massor!
 
 
Hängde på tak och fick träffa amerikaner som tyckte att jag hade pipig röst... Men de var trevliga ändå.
 
Va me Snälli och träffade en kvinna med otroligt stark tro. VI planerade överraskningsfest till aggan och levvan som blev jättetrevligt och kul!!
 
Åkte sen iväg till norrbyskär för att vara ledare på Konfaläger. Tror faktiskt att detta är det som jag kommer komma ihåg mest under det här året, iallafall det som förändrade mig mest i mina tankesätt och så. Himla fin upplevelse med många fina människor.
Sammadag konfan slutade åkte jag till Frankrike.. igen? Japp, men till Taizé denna gång. Lol ja jag måste säga samma sak igen. Himla fin upplevelse med många fina människor. Om ni har tillfälle att åka hit, gör det!!
 
 
Är mest av allt nöjd med sommaren det här året, kunde inte ha önskat för något bättre. Så himla många saker som jag gjorde för första gången och utan att låta allt för töntig så tror jag att jag växte upp lite under sommaren eftersom att jag fick göra saker ensam som jag aldrig gjort förut. 
 
to be continued!!

Sammanfattning av året 2013

Nu när det börjar närma sig nyår och så har jag tänkt på hur det här året har varit egentligen. Har mest bara gjort saker utan att tänka så mycket. Skönt, men vissa saker vill jag komma ihåg så det kan vara kul att komma ihåg vad som faktiskt har hänt. Tänkte göra en sammanfattning från årets början, mest för min skull, hehe, men det kan säkert vara lite kul att se!
Julafton och nyår firade jag hemma, var med Agge och åkte bla skrana. Nyår firade jag hemma hos familjen Nordin med gomat och sen nyårstimmarna firades hemma hos Mika. Det var kul, fick nya vänner som jag inte kände så bra då men som jag är så himla glad att jag känner nu!
 
Skolan började och vi åkte på friluftsdag med snowboard och skidor och var taggade! Jag jagade plastpåsar som flög iväg och vi hade det bra.
 
Jag och tre bejbs åkte till stockholm för att få fly lite från verkligheten i Umeå. Vi chillade mest och bara njöt av att inte vara hemma.
 
Tror jag var lite less under första tiden av året och lite sugen på förändring så jag klippte av håret. Inget jag ångrar faktiskt! Men nu står jag i valet och kvalet om jag ska klippa igen eller låta det växa ut...
 
Sen återgick livet till normalt och jag nöjde mig och facinerades istället över att alla ägg jag kläckte en vecka hade tvillingäggula.
 
Åt frukostar med Agge på fredagsmorgonar.
 
Slutet av mars var det Is-show och mina fina åkare var cupcakes<3 
 
I april åkte jag så himla efterlängtat till fjällen, Tärnaby.
 
Kom hem och vardagslyxade med lunch på stan.
 
 
Åkte till stockholm igen, men den här gången hade i en plan minsann. Vi såg självaste Bieber. Säga vad man vill om han men det var en riktigt rolig konsert att ha sett! 
 
Det började bli varmt i maj vilket resulterade med  kvällar ute med sten-människor longboards och gosaker.
 
Vi började också att samla in pengar för att åka till Taizé till sommaren genom att sälja burgare.

Del två kommer dan efter doppardan!

Stugan uti mörkret

 
Har tillbringat dagen ute i stugan och myst med familjen och mormor och hans. Vi delade ut juklappar, fick bla. denna jättefina halsduk! är inte an kattmänniska men den är ändå himlahimla charmig. Nu sitter jag och packar, vilket jag suger på. Alltså jag kommer alltid till det stadiet som jag tar kläder jag alrig använter och tänker "Ja men kanske!" men så använder jag det aldrig under resan eller så gör jag det och känner mig ful.. ÅH nä det går inte alls bra att packa faktiskt. Men de är bara att kämpa på! HEJA

tabberaset i katthult

 
titta va fint albin hade gjort på slöjden till alla i familjen!
Pyntade oss med huvudbonader och pyjamas. Åt god julemat och såg på nostalgiklipp från Emil i Lönneberga. Delade ut julklappar och sjöng. Så himla jättetrevlig förskottsjulafton med familjen. På måndag åker vi till uppsala till kusinerna och farmor och sen bär det iväg  till london, åh va ja längtar!

för lite revolution

Ska se håkan imorgon. Blir najs. Kan inte hälften av låtarna för att jag har lixom fastnat på dem som jag gillar mest men det blir ändå kul.
Skoja fan va lamt, ÄR SÅ HIMLA TAGGAD!!! Ska bli ASNAJS!! Det med låtarna är dock sant, men de e Håkan!!, inget går fel då. Har taggat upp här hemma hela kvällen nu!piz out XDXDXD :PpPPppPPppPPpPPPP
 

tiden räcker inte

Lol tja vad händer, tar tag i bloggen snart innan jag åker iväg på juleskoj! Har haft mycket nu och jag kommer inte ha mindre imorgon tyvärr. På torsdag är det håkan som gäller iallafall!! och precis innan julavslutning på konståkningen, shit va sress men ändå så himla tagg!! Ja men som sagt, jag kommer snart ta tag i bloggen!! Snart!

mmmmm

Åh bada är något jag ska göra oftare, hade i massa olika saker så nu är min hy jättelen och mjuk och fresh. Har dock vissa dagar som jag alltid tvättar håret på men nu gjorde jag det på fel dag... lol ilandsproblem verkligen. Nu ska jag skriva lite engelska, dålig idé att skjuta upp det, och sen ska jag lägga mig! PUSS!

vardagslyx

Har tagit en stor kopp te i världens finaste kopp som jag fick av lotta under lilla-jul. Nu ska jag städa rummet och sen ta mig ett bad. Åh gud, har inte badat på flera år. Eller alltså såklart i pooler och så, men inte i badkar. Så jag kan ju inte riktigt säga att det kommer bli efterlängtat eftersom att jag inte riktigt vet vad som väntar (lol, låter som att jag har det mest ospännande liv någonsin),
Ute är det kallt och regnigt/snöigt. Bussen boktavligttalat gled fram till busshållsplatsen de sista 10 metrarna, var skräckslagen hela färden att vi skulle krocka för bussen kunde verkligen inte bromsa. Ohwell inget hände iallafall, men jag kan bara tänka hur halt det blir imorgon när regnet fryser på!
Nu ska jag ta tag i min lilla kvälls-plan. Puss <3

haha varför gör jag ens det här

Videoblogg, jajamen! Kändes som något jag kanske ändå ville göra när jag tog av tandställningen, känns just nu som något jag ändå inte vill göra. Men nu är den redigerad och allt så det får vara!
Jag biter tydligen tungan när jag ler nu också.
Är ändå välidgt nöjd men jag hade typ lite hybris när jag spelade in så nu i efterhand tycker jag inte det är så stor skillnad faktiskt. MEN kul att kunna le utan att tänderna ser gråa ut!! PUSS på er nu ska jag lägga mig
 
 

Lilla-jul

Hade jättemysig lilla-julkväll och morgon med fina människor. Glad andra advent kompisar!

jul-egosar

De e dags för första jul-firandet och det känns jättemysigt. Har glömt bloggen lite så om ni missat det så har jag äntligen tagit av tandtällningen, spelate in en videoblogg men min dator kan inte redigera filmer vilket känns fett drygt. Hursomhelst så känns det jätteskönt, eller egentligen inte så speciellt. Är paranoid att tänderna ska åka tillbaka. Har en plastskena som "håller dem på plats" nu under första veckan, men... den blev nersoplad i toaletten. Hur? Tja det bara råkade hända, hahah jättekonstigt. Ohwell, har en rolig historia till tanläkarn nu iallafall. 
God lilla-Jul kompisar! cu

twitter är visst också populärt

Försöker på mig twitter igen! Fattar fortfarande inget, som varje gång jag testar på, men ni kan ju testa att följa så får vi se om det var ett bra val eller inte! 
 
Annars då, jo som ni ser träffade jag på världens finaste lilla kille som typ gjorde min dag genom att bara le mot mig. TY lilla du <3
Alla elektroninska saker går sönder eller går jättetrögt och jag är fett  less på allt tekniskt. Har börjat läsa varje gång jag åker buss, fett skönt. Har en buss-bok som jag har med mig över allt så det är jättesmidigt att ta upp lite nu och då. Jag rekomnderar starkt! Prova vettja!
 

dagarna innan juletid

Har haft en bra vecka med mycket inplanerat. Hade ett jobbigt spanskaprov som gick skit men jag fick ju se Oskar Linnros så jag orkade inte bry mig om det. Förutom det jag berättade om i förra inlägget så har det varit foto med konståkingen och extra julig fredags-fika som våran klass ha varje fredag. Jag har 0 kunskaper i att baka, fortfarande ologiskt för mig att man kan vara dålig på att baka me jag är ett levande bevis, så jag lyckades bränna 1/2 dukti!. Nu i helgen har det varit full rulle. Gick upp 6 för att äta lite frulle och sen rulla jag iväg till ishallen där det anordnades tävling av UIK. Alla var verkligen jätteduktiga och allt gick som smort. Konståkning är det jag drillar om alltså. Jag var både tränare och dommare så i slutet av dagen var jag helt slut, noterade lite att det snöade men sen slockande jag.
Vaknade upp med ett fint snö-täcke utanför fönstret och idag har bara krullat av jul-känslor hela dagen. Åt en snabb frukost och åkte sen iväg till församlingsgården där jag hjälpte till lite med jul-äventyret för barn som kyrkan fixar varje år. Grovjobbet var redan fixat och allt var jättefint! Barnen fick gå en slinga med massa roliga gångar och spännande äventyr då de letade efter jul-stämningen, om ni känner till något barn från åldern 2-9 så tycker jag verkligen de ska komma nästa år! Om jag var i den åldern skulle jag vara helt lyrisk 4real. Jag och Cajjan var troll och Mike som bodde i monsterskogen. 
När jag kom hem var jag fett trött och somnade och sov sen i 4 timmar, så nu kan jag inte sova. Najs, hehe det är därför jag skrivet detta långa inlägg.
Tror jag ska se lite Glee och se om jag kanske blir lite sömni, Godnatt kompisar, ha en bra vecka!

RSS 2.0