du gör mig till ett leende fån.



Wow jag har ritat värsta mycket på senaste tiden. Jag brukar inte rita så mycket på fritiden så jag vet inte riktigt vad jag "brukar" rita, men att rita en kille är väll lite nytt kan jag tro. Från börjar såg den heeeelt cp ut men sen så hittade ja något som kallades sudd och den hjälpte till bra. 
Jag har ingen aning om vem det här är. FATTA VA LÄSKIGT OM JAG HAR RITAT NÅGON OCH SEN SÅ HAR JAG ALDRIG SETT HAN, MEN ATT HAN FINNS I MITT UNDERMEDVETNA LIXOM! scaryyyy. 
 
HEJDÅ! Skriv vad ni tycker om den men det behöver ni verkligen inte... bara om ni känner för det.
 
PS. om du håller handen för det högra ögat på mittenbilden blir han finare!

POSERERRRR

HEJ IDAG HAR VARIT EN BRA DAG ÄVEN FAST JAG SER ENSAM, LEDSEN OCH BETRYCKT UT PÅ BILDEN.

VIDEOBLOGG IGEN WIHOOO NU BLEV NI GLADA VA??


Blandade känslor.

I morgon börjar jag gymnasiet. Gymnasiet. GYMNfuckingASIET! Känns helt sjukt. Jag har lite blandade känslor:

Jag är TAGGAD för att det ska ändå bli spännande med allt, klassen, skolan, lärarna, lektionerna...

Som jag sa så är jag taggad på klasserna men också lite bekymrad eftersom att det är en hel drös med människor som man ger första intryck på lite hippsomhapp utan att vara medveten om det själv.
Jag är helt förvirrad för jag vill byta till bild och form och ska prata med syon på morgonen och se om det finns möjlighet, men om det finns det är ja ändå inte helt säker på att jag gör rätt val.
Det är drygt med läxor och jag orkar inte hålla koll på saker.
Var fan tog sommarlovet vägen?
Jag är rädd för att folk antingen ska uppfatta mig som för normal och tråkig eller för konstig och pratig. Och jag vet att man ska vara sig själv och allt sånt och inte bry sig vad andra tycker men det här handlar om första intrycket och jag är bara sjukt nervös.
 
 

Jag är lite stolt över mina ansikts uttryck JA.
HEJDÅ och ha en bra första dag på skolan för er som börjar imorgon! Jag håller tummarna för er...och för mig
 
 
 

Amanda anropar Sverige fran andra sidan varlden.

HEJ ALLA SVENSKAR SOM FORSTAR VAD JAG SAGER!! (forhoppningsvis aven fast jag inte anvander prickar over bokstaver)
Idag ar nast sista dagen har i America del sour. Jag har befunnit mig i Rio de janeiro, Iguassu och nu i Buenos Aires. Idag sag jag mig sjalv i spegeln och insag den tragiska sanningen. Min hudfarg ar som choklad. VIT choklad. Det ar ingenting man vill uppna efter en hel sommar. Efter tiden i Rio blev jag en trevlig mjolkchoklad men efter tva veckor i hogst 15+ sa har det varit svart att ha kvar fargen. Jag har alltsa rest till sveriges host vader.
Varfor jag skriver det har ar for att jag satt vid frukosten och fick smatt panik over att ni sakerligen kommer att tro att jag ar brun och frash eftersom att jag har varit borta sa lange, men sanningen ar att jag ar mest vit och ofrash. Daremot har det varit en mycket trevlig resa med mycket minnen, bilder kommer snart nar jag kommer hem! PUSS JAG SAKNAR ER ALLA.

RSS 2.0