Löv it.

Amanda, Albin, Mamma, Malin, Alexander, Mormor. I morgon kl 16.00 så kommer vi fem sitta på rad i väntan på att musikalen Romeo och Julia ska börja. Jag älskar musikaler. Ni kanske tycker att det är sjukt fånigt och smörigt osv, men jag älskar det. Har gjort det sedan blöj-åldern. Vi fem(Amanda, Albin, Mamma, Malin, Alexander, Mormor) brukar alltid, någon gång per år, gå på musikal och sedan ut och ära middag någonstans, sjukligt mysig tradition.
-
Något alla MÅSTE göra innan någon gång i livet, varesej du gillar musikaler eller inte, är att gå på "The lion king" i London eller på Broadway. Den musikalen... helt magiskt!

I don´t wanna!

ORKAR INTE PLUGGA! Jag vill rita! Men min lista är för lång för att kunna göra det. Jag måste göra matte, So, städa, packa osv osv.

Skuggor

Denna svartvita bild gjorde jag när jag kom hem igår kväll efter en väldigt trevlig promenad med agnes.
Det gick sjukt mycket bättre på mitt biologi prov än vad jag hade tänkt mig idag, typ sjukt stolt. Även fast jag fick slarfelså gör det inget för det vet jag ju att jag kan så det gör inget lixom! Nu får jag börja tagga matteprovet som jag inte har nåra förväntningar alls på. Det kan gå bra, det kan gå sämst. Fast jag vill ju hellst att det ska gå bra, så jag kanske borde plugga nu... HEJDÅ

Come together, right now

Har pluggat hela eftermiddagen kan typ ändå inte hälften av vad alla kan men jag kämpade på iallafall. Var tvungen att skippa träningen för annars skulle inget ha blivit gjort. När jag var helt klar med allt jag hade tänkt så begav jag mig till Centralen. Där var det tårtbakartävling med tema höst, riktigt coola tårtor blev det, ni kan nog inte ens tänka er! Efter det var det andakt, vilket var sjukt mysigt. Älskar att vara där, blir så sjukt lycklig. Det gör typ min vecka, även fast jag aldrig hinner gå dit eftersom att jag har träning i vanliga fall. Min slutsats på hemvägen var att jag borde fara dit oftare. Nu ska jag sova.PUSS
Ps. sjukt tråkig text, jag somnade typ när jag läste igenom Ds.

Hemma hos morfar

Här får ni en liten inblick av vad jag, min bror och kusiner alltid gör när vi är hemma his morfar.

Hej får jag vara som er?


K.Ä.R.L.E.K.&.H.A.T.

Varit med underbara människor hela helgen, har haft det sjukt trevligt hela tiden. Varit allmänt lycklig.
Alla motsatsord till lycklig är allt som finns i min kropp nu. Det jag känner mest är stress och press. Jag ingen förmåga att hantera stress utan blir ännu mer stressad av stressen. 6 läxor/prov har vi denna vecka. Jag kommer typ inte kunna vara med kompisar, träna eller ta det lugnt under hela veckan. Kul. Jag orkar inte ens se fram emot höstlovet.

Rekomendation:



Ja... Vad ska man säga? Jag (lixom många andra i min ålder) vet inte riktigt vad jag ska välja på gymnasiet, såå jag gjorde detta test. Ja ni ser ju vilka rekomendationer jag fick, vad tycker ni? Passar det mig? Jag är lite tvek alltså.

The facebook don´t lie.

 


En förvntansfull Amanda.

Jag vill ha mer frågor till min frågestund, jag är taggellitagg på videobloggen. Fråga alla möjligt konstigt! KOM IGEN. Tryck HÄR och skiv en fråga, inte så svårt. DU ORKAR!

Alltså... så himla konstiga... TITTA!

Denna underbart konstiga dam har jag suttit och fikat med på wayne´s, vi drack varm choklaa som Sanna tillagade. Fatta om vi blev förvånade när hon stod i kassan lixom. Jag tyckte typ hon var cool som kunde sköta pengar i kassan. Vi hade tänkt oss att vi skulle minska på våran hög med läxor, fast det blev som inte av. Nu ska jag plocka in kläder i garderoben, det är tydligen där dom ska vara. NU ska jag göra det. Eller kanske lite senare. Eller kanske inte. OJ nu kom pappa och klagade på att jag hade stökigt. Måste vara en duktig dotter nuu.

choppchopp

Gjorde idag en spontan snabb klippning med cajsus. Var typ sjukt taggad, har tänkt klippa mig länge men det har inte blivit av lixoooom. Ni får en bättre bild imorgon... eller någon annan dag på veckan. Eller nästa vecka. Hur som hellst får ni nöja er med denna för stunden! Nu ska Amanda sova. Puss


The train traveller

Hemma från ett riktigt fint bröllop i Örebro. Det var kul att få träffa släktn, vi är dom enda som bor här uppe bland isbjönarna så vi får inte se dom så ofta som vi skulle vela.
Trevligt bröllop! Har bara varit på två vad jag kan minnas, så lugnt topp två. Höjdpunkten var helt klart tårtan, sjukt jäkla god var den. En sådan ska jag ha på mitt framtida bröllop jag med! Fast med 8 våningar så folk får vräka i sig huur mycket dom vill. Helt spacead ska den se ut också. Its going to be legendary.

Nejnej.

Jag är trött... Trötthet+träning= inte bra komination. Shitans, måste bya om! Oj, då hann jag inte sriva som jag tänkt... Hoppsan. 

Min lösning på videobloggning= skaffa en mening med den!

Många kommentarer nu ppl! Jag svarar när jag är nöjd med frågor!

Die Lotz, DIE!

Jobbig afton, sur på livet. Självförtroende i botten, känner att jag typ suger på allt. Ångest inför framtiden, som jag inte egentligen bordetänka på. Min hjärna intalar mig att jag är helt puckad. Vilket jag kanske är. Fick en risifrutti av mamma så jag skulle bli på lite bättre humör. Det blev jag, en aning, tror fortafarande inte på mig själv. Jag fick en däremot en idé! fortsättning följer i nästa inlägg.
PS. vi har engelska prov i morgon, fml. Ds.

Min fina dag: Iphone dokumentation

Själva skoldagen har varit sjuuukt soft. Helt galet. Vi fick en halvtimmes sovmorgon (en biggie för folk som aldrig får det... aka. VI) och givk till idun där vi fick gratis chips och festis och såg filmen "jag saknar dig". Grät yttrest diskret så jag tror faktiskt ingen i min omgivning märke att jag ens gjorde det. Sedan hadr vi 20 minuters SO, som var ganska onödig för typ inget hände. SEN gick jag och AgnesPagnesPirumParum till Schmäck och åt lite kladdkaka. Skrattade som aldrig förr gjorde vi också. Många tyckte vi var konstiga. Blickar säger mycket om jag ska säga så. Sedan gick jag hem, åkte på sång, kom hem, sjöng vad jag skulle sjunga på B-rällopet för mamma, läxor. SEN tog jag pen trevlig promenix med Agnes som lärde mig biologiläxan tills imoron. NU ska jag sova. PUSS

DAGENS OUTFIT: Karl Magnus Anka

Er önskan är min lag! Dagens outfit på beställning. Detta charmiga fynd hittades på Myrorna för 30 enstaka svenska kronor. Säkert någon gubbe med viktproblem som hade denna tröja innan mig, men vafan. Den är skön!
Videoblogg ville folk (3 st,höhö) också se. Det kommer så småning om kompisar! Tänkte göra någon lite mer "in acction" film, men jag är inte den som tar tag i grejjor som behövs göras, tyvärr, så det kan dröja. Nu ska jag lésa. PUSS HEJ.

snark snark

Idag har jag suttit på en buss i 6 timmar streck! Är det ens hälsosamt att åka så länge?? Min rumpa gjorde förjävligt ont och nicken är fortfarande spänd efter att ha somnat i en ytterst skum position. Lite glad är jag att vi inte var så många i bussen, så jag kunde ha två säten själv. Lyx! Sov och lyssnade på musik iprinsip hela vägen, ändå är jag galeeet trött nu. Borde inte kroppen vara utvilad efter att ha sovit hela kvällen och dagen kan man ju fråga sig? Tydligen inte.
Imorgon är det skolbio som gäller! Trevligt! "Jag saknar dig" ska vi se, en gråt film alltså. Härligt, jag är ju en sådan person som gråter på typ varje film. Jag får ta vattenfast maskara imorgon!!
Puss hej!

VAD VILL NI HA AV MIG?

Jag, personligen, börjar tröttna på min blogg. Jag tänkte kort och gott fråga er nu VAD VILL NI SE MER AV PÅ BLOGGEN MIN?? '
Åvanför denna text ser ni saker jag har radat upp så att ni ska ha saker att väjla mellan, ALLTSÅ:
1. Mer foton!
2.Mer om dig och dina vänner!
3.Videoblogg!
4. Dagens outfit!
5. Mer serier!
6: Mer om dina konstiga filosofier!
7: Annat, isf VAD:
-
Nu jäklar ska ni kommentera! Annars kanske jag lägger ner bloggen! JA DET ÄR ETT HOT!

En tanke jag har haft sedan långt tillbaka

Imorgon bär det iväg på 6 timmars bussresa till östersund så nu tänkte jag, en gång för alla, ladda in några skivor familjen min har bärt med sig genom alla flyttar hit och dit. Som jag faktiskt typ aldrig har lyssnat på, så det blir lite spännande att få höra dom!


Serie-extra!! Amanda pluggar spanska.


Truth, bitter truth

JAG MÅSTE GÖRA SPANSKA MEN JAG VILL INTE!!!
En ytterst oinspererande bild, det är så jag känner för spanska. Oinspererad

You make me happy

(F u blogg.se som förstör kvaliten)
Bilder från lördags då vi hade en myspyskväll. Jag upptäkte ränder på bordet och på mina kamrater, men som dom icket kunde se, scary! Vi åt pizza från björken där några turkar jobbar med typ världens sötaste uttal. Tog många bilder i spelgeln också gjorde vi. Jag var tvungen att ha kameran på mitt huvud för att jag vara för att den nådde inte upp till spegeln när jag höll den i handen. Aka: Jag är kort.
Det var iallafall en mycket trevlig kväll men mycket skratt och prat!

SpillarNnN

 


Alltså FACE

Amanda spårar med Photo Booth.


Det jag vill förmedla med bilden: Hehehe! Gå inte ensama på kvällen barn för då kan någon läskig person komma! Tex. JAG HE.HE.
Det jag vill förmedla med bilden: TITTA TITTA! JAG KAN SE UT SOM EN KANIN!
Det jag vill förmedla med bilden: Håll för munen med fingret, ser du lilla munnen då? Om du gör det; hehehahahhahohohöhö
Det jag vill förmedla med bilden: Jag ska spela gitarr på min mosters bröllop!!
Det jag vill förmedla med bilden: KVACK! KVACK!
Det jag vill förmedla med bilden: asdfghjkläöilrejgveuvblsjvnhvapghpaängjeubgbvu!
Det jag vill förmedla med bilden: Inga news, men vi har spanish prov på fredag. OJ! Varför kunde jag inte bara få en gnutta av kunskap i spanska? VA?!?
Det jag vill förmedla med bilden: Puss hej, titta på mig! Försöker vara fin, sätta på mig ett grin (= leende). Men det funkar ej, jag ser mer ut som en potatis-tjej!

Välkommen till vår gemenskap.

Idag har jag tagit ett stort steg inom min tro! typ... man får väll se det så. Jag och min kompanjon Anges har joinat Gud och hans gemenskap! Det händer väll inte varje dag kanske. Det var väldigt fint, vi blev blöta i håret jag skrattade åt tanken att prästen skulle ge oss en kallsup, vi fick dop ljus, osv. osv. Trevligt! Nu har jag just blivit klar med fysikläxan så jag kan bah chilaxa ett tag, sedan bär det av till daans. HA EN TREVLIG DAG FOLKET!

RSS 2.0