Man kan väll ändå inte åka hit utan att köpa en T-shirt med detta tryck?

Eller?


Svar i bild:

Någon anonym person ville se lite mer av min "fotogägg" så jag tog en bild till dig! En ful, lite suddig, bländad av lampa bild, men du får nöja dig! Jag måste först bestämma hur jag ska ha det i mitt rum innan jag kan banka och donka i väggen så det kan nog ta ett tag innan det är uppe men förr eller senare!

New york, New yooork

Nu sitter jag antagligen i bilen med mormor och Hans på väg till Sth. Där ska vi stanna på ett hotel vid Arlanda och sedan kl 5.00 går flyget iväg till the united states of America! Maffigt! Jag är sjukt taggad alltså! Helt ärligt så är en av dom saker jag är sjukt taggad på: flygresan! Har aldrig åkt då man får se maaaassor av filmer/tv-serier och äta massa mat osv. osv. Nu vet jag ju inte riktigt hur det kommer bli och det eror väll antagligen på b´vilket flygbolag men jag är ändå taggad. Och hela NY ska bli sjukt roligt att se också! Ha en bra dag! pussar och kramar från bilen!


En fin sommardag i en fin trädgård.


Dokumentation: En dag med Amanda

Vaknade: 10.30 (!) men låg och drog mig någon timme eller så, som man gör på sommaren. Var lite stolt över att jag hade tagit mig upp så pass tidigt ändå. Eftersom att jag vanligtvis vaknar vi lunch vilket resulterar i ingen frukost  för att jag tar en brunch istället tog jag dagen till ära en fin liten frukost som bestod av fil och flingor lite te och så skämde jag bort mig med lite vattenmelon. Mumma!
12.00 Efter det så kände jag för att sätta mig och leka lite med mina vattenfärger och akvarellpennor.
Kände att jag ville göra nått enkelt och att jag ville bli nöjd så jag gjorde i all enkelhet ett hjärta.

13.30 Efter målandet gick jag runt i huset mitt och plockade lite, så hittade jag ett par avklippta jeansben. Fick lite idéer och började klippa.
14.15 Allt klippande, klistrande och ritande resulterade i en halvdan jeans-tekning med Anonyma människor av olika slag. Tänkte skriva något fyndigt till som "we all have something in common" eller "The world of jeanse" fast inget av dom klickade riktigt alltså. Tillslut struntade jag helt enkelt i att ha något klyftigt att skriva.

15.00 Pappa kom på att vi inte hade fått oss någon lunch så han fixade lite hemmagjord pyttipanna vilket uppsakattades väldigt av min mage. Det såg inte så fresh ut på bilden men jag har inte fått den egenskapen att kunna få mat att se god ut på bild så ni får tänka er!

15.30. Jag begav mig till Agnes men kände mig fortfarande ganska morgon-looking så jag piffade upp mig med att smeta färg på ögonfransarna. Vi begav oss till stadsparken med lite kakdeg ,ballerina och citronläppar. Jag glömde såklart kameran hemma så jag fick inget kort då!

Jag avslutade dagen med att fläta lillebrorsans millånga hår till skolsstarten. Imorgon börjar han på fritids så han ville ju vara fin! Det tog väldigt lång tid iallafall så jag blev tyvärr tvungen att stryka planer med Agnes och Cajsus.
Och nu sitter jag här, med ett stökigt skrivbord och kläder i sängen. Så jag tänkte städa lite nu! Ha det gött!

SVIM, SVIMMA, v. ²] (†) svimning(sanfall), medvetslöshet; jfr SVIM. Att hon upvaknar lijksom ur en dödlig svimma

Har jag något vettigt att skiva är frågan? Jo igår så såg jag någon (Agnes) svimma för första gången i hela mitt liv. Jag blev rädd så in i helvete. Jag trode att hon en hjärtinfarkt och sedan började hon skaka/rycka så jag trode att det var något epelepsi anfall. Jag visse verkligen inte om jag skylle skratta eller gråta. Jag var helt säker på att hon skulle ta en godis och istället så ramlade hon ner på golvet och började rycka. Missförstå mig inte men det blev ett ytters komist läge. Men ändå så var jag så sjukt rädd/orolig och kunde börja gråta i vilken minut som hellst. Väldigt jobbigt, det tog alltså typ en timme för mig att hämta andan. Och då var det inte änns jag som svimmade! Stackars Agnes fick en liten bula men annars så var hon väldigt förvånad över att hon hade svimmat och tyckte mer synd om oss än om hon själv.
Annars så har jag varit med Agnes hela dagen för att se till att hon inte svimmar igen, vilket hon som tur var inte gjorde!

29 jul 2011

Bilder från konståkningslägret i säffle.

Ingen vitts


En färgklick i den trista vardagen

Irriterar mig på att jag inte kunde flippa blomman rätt alltså! Men man får väll leva med det helt enkelt.
Jag har fått en idé om göra en fotogägg i mitt rum, jag har köpt ramar och hela shotahejsan så nu är det bara att välja ut bilder! Här får ni en försmak på två av dom bilder jag hade tänkt mig. Men jag tänkte också ha lite saker jag har målat och såklart bilder på kompisar.

Älvorna dansade tyst på den stilla sommarängen

Det var en underbart fin kväll och himlen skiftade i orange och rosa. Vi satt i bilden påväg hem från badet då vi såg detta fantastiskt fina täcket som låg tätt över ängarna. Riktigt sjukt fint tyckte jag att det var!

Runas svenska kille

Kom just hem från stan där jag först tog en fika med Runa vilket var ytterst trevligt. Detta var nämnligen sista gången jag träffar denna tjej (i sverige) på ett halvår. Dock så kommer vi ses i new york on två veckor. Dit jag och min mormor ska resa i tio dagar, vilket jag ser otroligt mycket fram emot måste jag säga! Nu ska vi åka till stugan och planera hur och vars vi ska besöka alla ställen där.
Nu ska jag packa mina saker! Ha det bra coolingar!
Här får ni en riktigt finfin bananig bild!

Mästare i kurragömma

Jag träffade också fisken Sture, mästare i kurragömma på mitt besök i Göteborg. Här har ni en fin suddig bild på han.

Sommaren 2011 17 juli, 24 juli

Här fick ni lite bilder från både havetshus och universeum. Funderar på att skriva en text till, men jag blickar samtidigt ut över rummet och ser kaos så jag tar och städar istället. Ha det bäst!

someday baby, somehow

Crazy chics!

Träning. Konståkning. Kusiner. Vandrarhem. Bad. Mat. Universeum. Göreborg.

Im home! Efter ≈3 veckor har jag konstaterat att jag trivs väldigt bra i Umeå. I rubriken kan ni se vad jag har tillbringat min tid åt nere i västkusten. Jag tog sjukligt mycket kort så minneskortet tillslut meddelade att den kände sig ganska full. Så jag kommer ha många bilder att visa. Många naturbilder blev det konstigt nog, däremot tycker jag att sådana är fina så det gör väll inte så mycket.
Nu ligger och njuter av att vara i min egna säng och ska snart gå och duscha och sedan rita av ett kort jag gjorde igår till agnes men som jag förstörde genom att börja färglägga så jag får lixom kalkera av det som blev bra nu ist. Lite jobbigt enligt mig men det blev lite charmigt så jag kände att det vore dumt att slänga det.
Men varför ska Agnes få ett kort kan man ju fråga sig? Det är nämligen så att idag ska jag på ett litet firande för nu den 15 åriga Agnes som har fyllt byxis! (ett grattis kommer i något annat inlägg)
Hej så länge!
"Borta bra men hemma bäst" fint uttryck!

RSS 2.0