Världens bästa fyller ettett.

Glömde helt bort att berätta världens bästa, snällaste, smartase, finaste, gladaste lillebror vid namn Albin fyller hela elva år idag! Var det inte nyss jag fylde elva? Vars har alla år försvunnit? Du ska vara sex år och springa runt i Henrik Larsson kläder och tjoa och skrika.
Ville bara säga att jag älskar dig lille Abbidabbidoo och jag önskar att du aldrig växer upp. PUSS PÅ DIG.

Meeeellanmål! *klapp klapp klapp*

Har börjat med mellis, världens bästa bortförklaring att gotta sig efter skolan.
Jag tänkte skriva ett trevligt och långt inlägg men nu såg jag vad klockan var. Jag hade tänkt lägga mig tidigt idag eftersom att det är umeå open imorgon. Helt sjukt att tiden har gått så fort, känns som nyss jag berättade för Agnespagnespirumparum att jag hade köppt biljetter, vilket var för 2 månader sedan. Men som sagt, jag ska lägga mig tidigt så jag får väll säga godnatt och sovgott.

Taggad på veckan!

Imorse när jag och Agnes färdades på våra cyklar till skolan så fick jag är super känsla. Jag sa då vad jag kände rakt ut vilket jag ofta brukar. "ÅH, DEN HÄR VECKAN KOMMER BLI EN BRA VECKA!" Jag sa det med stora bokstäver eftersom att man inte hör om man inte skriker. Och jag tror helt ärligt det, inte att man ska skrika utan att det kommer bli en bra vecka. Jag är as peppad.
Nej alltså jag vet inte heller vad som riktigt hände med mitt ansikte här. Jag blev väll lite vilsen i mitt ansikstuttryck så det blev något mellanting av allt.

Idag har jag och Agnes planerat allting som vi ska gå och se på Umeåopen. Det blev ett fullsmockat schema. Helgen kommer vara helt galen(stressig). födelsedagskalas, isshow(genrep x2) under dagarna och sedan umeåopen hela kvällarna. Hoppas jag överlever bara. Nu ska jag sova. GODNATT!

Något jag vill men inte vågar.

HEJDÄR! Jag är Amanda Wisselgren och detta är min alldra första vlogg aka. videoblogg aka. jag pratar med mig själv till en kamera och tror att jag är rolig fast det är jag inte.

trolllololololololol.

Heeeeeeejhejehej! Där lurade jag er allt.

Jag har under två veckor blivit/varit en youtube-person. Jag har alltså varit inne på youtube och tittat på alla möjliga saker. Mycket har jag tittat på folk som pratar och sin vardag. Det är egentligen oroligt onödig information man får men dom gör det intressant ändå. Jag har börjat sett massor av tjusning i att göra dessa videosar men största lockningen måste jag säga är: Man pratar om vad man vill utan att någon avbryter en.

Det är ju egentligen för att man sitter och pratar med sig själv och faktiskt är ganska forever alone, MEN jag tycker att det verkar ganska roligt ändå.

Jag kanske ska göra ett hemigt youtubekonto där ag lägger ut videobloggar. hm...


Ny garderob, nya mjukisar. Ready for a new day baby!

Mer än vad rubriken säger har jag inte att säga faktiskt, förutom att mitt rum luktar sågspån och är stort, imorgon ska jag på hungerspelen med som bästa och nya mjukisar är galetfanastiskt sköna.

..I wish i was a punkrocker...

Kippte tillome sönder byxorna... oh my

Tänder och stilbytardag.

Idag var jag och drog åt min tandställning. Vanligtvis brukar det inte alls göra ont efter men nu skaver det och värker så in i H-vetet. AJ. Det är någon jäkla nål längst bak som gör hål i min kind. Jag vill inte HA hål i min kind. När jag skulle åka från tandläkaren skulle jag ta bussen. Det var lite jobbigt för jag kände mig inte alls säker på att busen gick dit jag skulle. Det blev alltså som ett litet äventyr i Amanda Wisselgrens inte så händelsefulla liv.

Den magiska tystnaden som bryter ut.

HÄR tog jag bilden ifrån.

Denna glada, fina tjej hade jag äran att få lyssna på ikväll. Magiskt. Man kan inte beskriva det med ett bättre ord. Har alltid tyckt hon har varit cool, med sin egna stil och röst. Men när man väl fått lyssna på henne live. Det är magiskt. Hon är som killen med trollflöjten (ni vet), men istället för en flöjt har hon sin röst. Publiken var som helt uppslukad. Man bara stod där och lyssnade. Inte mycket mer faktiskt.

-

Och JA vi stod. Sjukt jäkla mycket folk var det. Alla platser var tagna när vi kom dit. Typiskt. Mamma och Pappa dansade faktiskt ingenting alls... nästan. Jag var faktiskt lite rädd för att något slags dansomaniac skulle komma fram ur dom, men icket.

Nu ska jag sova, imrogon är det skola. PUSS


.yoghurt. hallon. banan.

Nu har det blivit många photoboth bilder. Nästan lite väl många.
Igår när jag skulle ladda in nya bilder på min dator så hände något fruktansvärt. Min dators bildminne tog slut. AAH! Hemskt. Fruktansvärt. Tragiskt. Jobbigt.
Idag ska jag tävla. Helt lagomt taggad. Nu håller jag på att äta en mättande frukost. Dock är jag äldrig hungring på morgonen så jag vet inte om jag kommer orka. Min smoothie var god iallafall.

Jag öskar jag var liten och hade kvar min fantasi.


Njuter av solen i rummet


Äntligen helg säger jag bara!

bild1. bild.2486


Min hobby sedan jag fick min tandställning

Detta har typ varit lika intressant varendaste gång jag har gjort det, se hur raka mina tänder ha blivit efter att fått tandställning. Ändå hyfsat må jag säga, dock så är det två stora hår på sidorna så jag ser ut som en häst när jag skrattar och så har jag inte enns fått min tandställning där nere. ett o halft år kvar...

Det här tyckte jag var roligt


Skrämmande

Oj shit jag skrämde tydligen någon med mina bakbilder.
Så här snäll kommer jag se ut imorgon och jag ser (förhoppningsvis) så här snäll ut i vanliga fall. Lovar. Jag är inte läskig. (btw kladdkakorna blev fantastiskt goda)
OCH jag är inte så skum som jag verkar vara ibland, faktiskt.

Baka baka stor kaka

Just nu bakar jag fyra satser kladdkaka. Jag var helt orealistisk med skålstorleken insåg jag när jag hade hällt i hälften av ingredienserna.
Nu ska jag äta och sedan ska jag iväg på träning som jag taggar nå sjukt eftersom att jag har missat så många på sistone.
Jag kan ju passa på att göra lite reklam för cafeterian där dessa fantastkladdigakakorna kommer säljas. Så om det möjligtvis är så att det är något trevligt hagabarn som råkat klicka in på bloggen min så kan du ju sno med dig lite slantar hemifrån och komma och hälsa på och köpa dig något gott!

Lite bilder utan text.


Se upp i backen för haga-attacken

Njeh!

Offra en halvtimme. Se och ta in.


pictures of yesterday

Vi röjer backarna, så akta er för oss. Speciellt Agnes, hon är badass.

I fjärran


Iphone bilden ftw! Taggad tjej i bilen iförrgår. Jag sov inte en endaste gång, helt sjukt. Jag brukar ändå kunna somna, men icket. Idag taggar jag en ny dag i backen. Nu ska jag äta en stärkande frukost så att jag inte svimmar mitt i backen. PUSS OCH HEJ, hoppas ni har det lika bra som mej!

And off we go!

Nu bär det av till tärnaby! WIHIHO! Godis, rumpkramp, filosoferande, osköna sovpositioner, läsning, musik, allsång, prat. Ungefär så kommer jag att tillbringa mina fem kommande timmar. Adjås amigås!
.
Ps. Jag kommer ha med min dator så det kanske kommer något inlägg, beror förstås på hur vida internett fungerar.

Bra dag.

Solen lyser in genom fönstet. Jag ligger i sängen och laddar in musik till iphonen som jag kan lyssna på i bilen imorgon. Under dagen ska jag packa och annars ta det fruktansvärt lugnt. Allmänt sportlovstaggad. Hakunamatata.


Bilder på min dator.

Jag tycker att det är coolt att ha sånt här hår och jag vill bleka mina toppar som denna tjej.

 


 

Det här var coola naglar och det borde tagit sjuka timmar att göra dom.


Det här skulle Daniel Radcliffe säga till mig om vi hade en pratstund.
Så här ser jag ut när jag är arg.
Min mormor har ett sånt här mobilskal till sin ajfån

Det här tyckte jag var roligt.
Det här tyckte jag var gulligt.
Det här tyckte jag var konstigt. Brukar man bitas på näsan? Och varför skrattar hon? Det måste var sjukt obehagligt.


Jag har fått sixpack.

När jag inte har något att göra äter jag.


RSS 2.0