I mina tankar är jag på en annan plats.

Nu är alla helvetes prov äntligen över! WIHIIOOAAA. Så jävulskt taggad på sportlovet ovh att åka till tärna så att det inte är sant. Nästan lite pinsamt taggad. Mina hjärna har redan tagit lov nu så jag kommer vara sjukt ofokuserad på lektionern men det gör inget.

Mina kännslor för dom tio framtida dagarna:


titta så långt och fint har jag hade.

Nu ska jag spara ut igen!

Sometimes you have to face(book) the truth.

Vi har gråtit tillsammans. Vi har varit arga tillsammans. Vi har varit konstiga tillsammans. Vi har myst tillsammans. Låt oss nu klara provet tillsammans!
-
Även fast du är upponer och troligtvis fått alla bokstäver i huvudet. Res dig bara inte för snabbt, du kanske svimmar. (ett bra exempel på hur tråkiga mina skämt har varit i veckan, pinsamt.)

Kännde mig mysig

Innan jag började med matten känndes  det som att det skulle bli en asbra dag och jag kännde mig allmänt mysig. Nu ska jag bli klar med matten och sen återgå till min mysighet. Youre aint gonna take me down, bitch.

Bubblar inombords... av hat.

Var tvungen att ta en paus från mattepluggandet. Klarade inte av det. Så sur som man bara kan bli för att jag är så jävla puckad och förstår ingenting. Hatar algebra och funktionerna som aldrig funkar. Imorgon har vi prov. I matte. Kommer säkna hela mitt betyg, tilsammans med alla andra ämnen jag också kommer att sänka mig i. Hatarhatarhatarhatarhatarhatar algebra. Det borde snarare heta algedålig. Sämre. SÄMST. Det är jag. SÄMST.

Bara för att jag har så himlans intressant liv.

Wow, nu är jag lixom så med i trenderna som det bara kan gå. Facebook, blogg, iphone, twitter... Mitt liv är helt uppslukat av elektroniken. Snart ska jag väll börja prata i förkortningar också, dbmlfä(= då blir mitt liv fulländat).
Nej men helt serriöst så ville jag bara se vad twitter var eftersom att jag har hörttalas om det och såååå. Jaa det är väll nu jag ska säga typ: FÖLJ MIG PÅ TWITTER!! för att mitt liv är sjukt värt att följa.
Jaa det var väll det. Ännu en sida att klicka in på för mig.

woopwoop

 


Greger

(we❤it)
imorn, sjukt taggad!

mmmhm


Vad gör jag med mitt liv?

Watch live video from sagolik on sv.twitch.tv
Jag sitter just nu och får en inblick i vad g-rabbarna gör på deras fritid. Min första tanke var att dom har tråkiga liv. När jag sedan insåg att jag hade suttit och tittat på när som livespelar i cirkus 5 minuter insåg jag att jag har ännu tråkigare liv. Sitter fortfarande och har detta i bakgrunden. Jag borde egentligen plugga. Tillome detta slår plugget. Tycker att denna slutsatts är väldigt bra. Att plugga suger.



ToaTidning, min favvo

Nya tillägg!

.



Just nu.


hillihydraarria 3%


Redan inskriven i min sommar.


Pannkakor, smoothie, uppskuren banan, hallon och glatt humör= RunAmanda Frukost.

I förrgår, alltså onsdags, så hade våran skola friluftsdag. Vi började då klockan 10. Dom flesta skulle ta denna tid åt att vara i drömmarnas värld och vila ut sig. Icket jag och Runa. Vi hade istället världens mysigaste frukost. Sjukt mycket värdare än att ligga i sängen och dåsa. På tal om sängen. Jag har blivit en sängpotatis. En extrem sådan. Sängen är nu mera min bästa kompis.Världens varmaste, skönaste, mysigaste kompis. Ily.

Promenix.

I söndags så filmade jag allting jag gjorde under den dagen. Alltså inte så mycket. Det var iallafall väldigt fint väder så jag tog en väldigt härlig promenad. Egentligen tog jag med mig kameran för att jag tänkte att jag skulle kunna ta lite fina kort. Det kunde jag inte. Det blev fantastiskt o-fina kort så jag raderade alla. Ni har säkert inte läst denna text ändå så jag ka väll helt enkelt avsluta där. Förlåt att  jag suger på att skriva fyndiga texter på min blogg. Ni får stå ut. Jag är inte så ord-fyndig av mig, men man kan ju inte vara bra på allt.
-
Ps. fikat var var dagens höjdpunkt!.Ds.

för länge sedan

Nu håller jag på att ladda in bilder på min dator. Det är nästan så att jag har glömt hur man gjorde. Ser på bilderna hur länge sedan det var sedan. Idag har jag inte gjort mycket alls. Vaknat. Ätit. Promenerat. Filmat. Internettat. Gitarrat. Oj nu måste jag gå för du ska jag Michael Jackssa.

Näsa blir till öga och det var för stor bild

Photobucket
Oj nu var klockan mychet!

Snabbt inlägg om det som står i centrum just nu i mitt liv som femtonåring

Ni har nog inte missat det. I tisdags hände något och imogon kommer något hända. Börjar på Na och slutar på tionella. Och imorgon gäller det i svenka. Då är det skriva något bra, kreativt och klyftig som har med nutid dåtid och framtid att göra. Det ska bli ytterst intressant enligt mig själv. Om jag har en bra, keativ dag så kommer det nog gå bra men om jag har en jag-kan-inte-få-fram-ett-jävlaskit-ur-mitt-huvud dag så kommer det nog inte gå lika bra. Vi har ju som tur vad typ 3,5 timmar på oss. Helt jävulskt mycket men jag tror ändå att man blir glad över att man får så mycket tid i slutändan.
Känns som att jag har haft denna bild lite för mycket, gillar egentligen inte när man har en bild  flera gånger på en blogg. I LIKE FRESH STUFF.
Vad fan gör jag uppe nu? Shit jag som tänkte så och lägga mig tidigt och allt. Hejdå och sov gott! Wish me good lucky look!

Bra dag på alla sätt och vis.

Idag har det varit  en grymt bra dag på alla sätt och vis. Förutom på morgonen för att då så var jag sjukt stressad och min hjärna fungerade inte och min cykel hade punka. Så morgonen kan man säga sög.
-
Men SEN så hade vi bad och jag tror att jag skulle skratta ihjäl mig när vi körde en  stafett. Man såg antingen ut som en struts med tanken att den kan simma med sedan märker den att det inte går, eller en drunknande, sprattlande, panikslagen pigvin. VäLdIgT roligt.
-
AFTER DAT så hade vi biologiprov som jag var JÄTTEDUKTIG på. Ingen spikning, men jag var grym.
-
END AFTER DAATT hade vi läxhjälp som var konstig, men rolig. Jag var typ värsta kriminell och hoppa in i köket och fyllde mina fickor med apelsiner, som annars var väldigt goda.
-
Skulle mer än göra berätta mer om min fina dag men jag känner att ni kanske sitter såhär hemma:
Så jag kan dela med mig om den nya trenden som Selina informerade oss om.
Owling. It´s the new shit.

munnen full av tänder.

Tittatitta! Såhär skulle jag se ut utan tandställning just nu. COOLT VA? nej inte så värst. Ber om ursäkt över att min blogg är ganska tråkig för tillfället och endast består av photobooth bilder. Ni får väll helt enskelt stå ut.

Her beauty and the moonlight overthrew you.

Här sitter jag och spelar gitarr. Pappa kom just in och sa väldigt meningsfullt "du vet att mamma försöker sova, eller hur?". Jag antar att med det sagt så menade han att det är lite för sent att spela nu. Jag borde egentligen plugga biologi för att vi har prov imorgon, men jag tror att jag kana allt (vilket inte bådar gott) så jag orkar inte. Idag har jag dansat också. Jag kan varna er och säga: om du har lugg, träna fan inte med den utsläppt. Jag trodde att  min panna skulle kvävas unden den där tjocka gardinen. NU ska jag sova för att... jag är trött.

RSS 2.0