Just nu.

Jag hostar som en gamling,
jag snorar som en gris,
jag är en misslyckad plugghäst,
jag har feber som en ynkling,
jag har rinniga ögon som en fisk,
jag är trött som en björn,
jag har panik inför prov men jag orkar inte bry mig,
jag sjunger som en kråka och.
jag är sjuk


jolly friens forevermore.

Jag hatar att plugga, för jag suger på det. Sjukt okonsentrerad hela tiden. Är det någon som har ett bra sätt att plugga på? Jag hatar mig själv för att jag inte pluggar just nu. Hejdå.

20. BILD PÅ DET DU KÖPTE SENAST


Snart är det tid för jul, då får man i snön ha kul

Var fan är snön?!
Det har jag undrat i någon vecka nu, och jag VET att jag itne är ensam om den tanken. Under middagen så tittade jag snabbt ut och såg att det snöade förfullt. Blev först lika glad som jag hade gått 8 år bak i tiden, men sen så kom jag på att det antagligen ändå är grått och träligt i Umeå. Det är ju första advent för tusan! Det borde vara snö.
Dock så tror hoppas jag att det kommer under veckan!
Nu ska jag packa ihop alla mina stuff och sedan blir det nattåg. yippyay...

Bowling med friendos


umpalumpabadabarra??

Söta människor ellerhur?

A dragon!

Sitter här i ett trevligt lekrum där jag har sovit denna vecka. Jonathan har just åkt iväg på kalas och david sitter troligvis med Albin och spelar ds. Jo för igår kom pappa och Albin för att vara här under helgen. Själv har jag blivit beroende av OTH, har dock inte kunnat se så mycket eftersom att jag har haft fullt upp med att leka riddare/pirat eller liknande. Tänk va roligt man kunde göra allt när man var liten, när jag inte varit på jobbet har jag varit helt borta i fantasins värld med BlixtenKungen (jonathan) och David.
Nu så tittar jag faktist på Oth och jag är ganska fundersam på hur det kommer gå, såååå.... PUSS OCH HEJ!

Hann inte.


Jag spårar så att mina kompisar inte ens tror att det är jag...


18. HÄR HANDLAR JAG HELST

Jag skulle gärna säga någon cool affär som ingen annan vanligtvis handlar ifrån, men då skulle jag ljuga. För jag köper nog ändå dom flesta kläder från H&M. Annars så är det riktigt utspritt faktiskt, alltså vars jag handlar.
Galeeeyt tråkigt inlägg men ni får nöja er! PUSS

17. HIT VILL JAG ÅKA INNAN JAG DÖR

Det finns inte något ställe jag kan säga speciellt för jag tror jag kommer älska dom flesta. Något jag skulle vela göra innan jag dör är att åka och tåg-/båtluffa med mina vänner. Det skulle verkligen vara en dream come true!

Jag skulle gärna åka tillbaka till grekland och indien, fast där har jag ju redan varit så det gills väll inte...

16. DETTA GÖR JAG PÅ HELGERNA

Jaaaag är men kompisar, skrattar mycket, äter godis och sover ut och försöker ta igen all sömn jag inte fått under veckan. Jag borde sova mer under veckan och göra mer läxor under helgen men det funkar inte. Fast jag får nog börja plugga på helgerna, blir sjukt mycket annars.
Förlååt för sjukligt tråkiga inlägg, imorgon (eller i övermorgon) så ska jag lägga in lite bilder på mina fina, sjukt spralliga kusiner och berätta vad vi hittar på för något.
Idag när vi skulle hämta jonathan på dagis så kom det fram en fröken och sa "Men du måste vara den kända Amanda, Jonathan har pratar så mycket om att hans bästakompis är och hälsar på!"
Hur kan man låta bli att säga NAAAAAW?

15. EN PERSON/KÄNDIS DU ÖNSKAR ATT DU TRÄFFAT

+ farfar

14. DIN HÖGST DRÖM

Satannnnn så svår fråga. Typ som att fråga varför elefanten har fyra ben och myran sex.
Men jag har några olika drömmar:
Klassikern: Inget krig i världen, utan lösa problem genom snack, skulle lixom vara sjukt mycket trevligare.
Drömjobbet: Musikalartist
Drömframtid: Världens finaste barn och man.
Nutidsdröm: Få sjuka betyg så jag kommer in på alla linjer jag vill.
Omöjlig dröm: Att kunna ha hemliga superkrafter.
Talangdröm: att vara grym på något, så alla blir inponerade. Typ att vara grym på att sjunga, dansa, spela något instrument eller måla.
Annan: Att jag hade snabb ämnes omsättning så att jag kunde äta typ hur mycket som hellst utan att bli fet. Att inte vara allergisk mot något skulle vara najs också.
Nu slänger jag ner datorn i min väskus för nu beger jag mig iväg till uppsala på prao! Hej så länge!

13. ETT KORT NÅGON ANNAN TAGIT PÅ DIG


12. EN BILD PÅ DITT RUM SOM DET SER UT JUST NU

Gissa vad min fantasiska mamma hade gjort när hon var hemma och sjuk. Jo, möblerade om i rummet mitt! Visst har man fin mamma? Så det är såhär det ser ut nu. Ja, inte så mycket att säga om rummet i sig, förutom att jag hatar min garderob, men bättre än ingen. Mitt överkast är från india, fast jag tror nog att det egentligen är någon slags tygtavla.

Min trevliga kvällspromenad

Hade en sjukt trevlig promenad med Agnes ikväll. Vi tog en sväng förbi stan för att titta på det riktigt fina ljusdekorationerna som var i parken, promenerade vidare till stan och hamande på apberget där dom gav ut pankakor. Mumma. Det kan bli en riktigt fin tradition för varje fredag.

11. EN BILD PÅ NÅGON DU SAKNAR

Runa saknar jag (fast et vet ni ju) men också mina kära kusiner kan jag sakna ibland, Alex, Erik, David och Jonathan. David och Jonathan kommer jag att träffa hela nästa vecka för då åker jag på prao till uppsala och bor hos dom, ska bli roligt!


10. HUR SER DIN FRAMTID UT?

Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara, för att det är inte så mycket att förklara faktiskt. Jag tyckte att denna bild passade väldigt bra till min kommande förklaring:
Min famtid är ganska suddig, alltså jag vet inte riktigt vad jag vill bli. Men vart jag än hamnar så hoppas jag att jag är nöjd. Jag tycker nog att min framtid ser ganska ljus ut ändå, jag vet inte riktigt varför för jag kan inte riktigt tänka mig en framtid ännu. Något jag skulle kunna tänka mig att jobba som i framtiden är kanske... jag visste vad jag skulle skriva men tappade helt bort mig, sjukt jobbigt!
Något jag vet är att jag vill jobba med något estetiskt, för personligen ser jag mig som en estetisk människa. Jag ser mig inte som en kontors människa. Eller kanske om jag fick forska om något riktigt intressant.
Jag vet typ inte vad mer jag ska skriva om min framtid faktiskt så ni får nöja er. PUSS HEJ!
Ps.Jag hoppas att jag får världens finaste man och barn också! Ds.

mooooooves

Imorgon är det menat att jag och Cajsa ska hålla i en danslektion för hela klassen. SJukt nervös. Inte för att jag ska säga nått fel, utan att vi typ kommer ha för lite tid. SKulle inte skada om vi fick en halvtimme ytterligare.
Nu gör jag inte alls vad jag ska göra egentligen, jag ska sitta och plugga som en häst framför kemi boken. Men icke då, jag är sjukt less på att plugga OCH jag har engelska också. S.U.R.T.

9. I DIN VÄSKA FINNS...?

 

 

Jag har inte, som dom flesta andra med kvinnligt kön, en handväska. Nej jag håller mig till den gamla goda ryggsäcken. Om jag ska ut på stan och tralla så har jag mina saker i fickorna. Thats how I work.

Så, i min väska har jag: Dator, dataladdare, mattebok, gymnasieblanketter, engelskabäcker, jojjo och en penna.

 


8. BILD PÅ DIN GARDEROB

Hoppsan, jag råkade få en lite suddig bild, wopzz. Kan väll säga att min garderob ser några hundra gånger katastofalare ut när skärpan är korrekt. Nu såg det ju helt ok ut faktiskt.
Jag är en sån person som helst har kläderna på golvet, jag lhänger typ aldrig upp kläderna. Förutom på söndagar, då städar jag upp allt! Oj så intressant infornation. Hoppas ni har antecknat i eran viktigt-att-veta-om-Amanda bok nu! Hejdåå!
Här kommer ytterligare ett ställe där jag har mina kläder.

Om 6 veckor och 6 dagar...

...är jag med min älskade släkt, sitter bekvämt i soffan och väntar på att tomten ska komma. Hur najs?? Inte najs alls må jag säga, ingen jäkla snö har ju kommit! Då är det ingen idé att längta efter jul... Hade inte alls tänkt på att det var jul snart förräns igår, då min fina mamma hade köppt årets julkalender till mig! Sweheet, älskar julkalendern, även om den är dålig ibland. Lixom själva känslan av att sitta och titta är sjuukt mysig.
-
Jag skulle gära skriva lite mer juligt men jag måste tyvärr duscha och planera veckan så jag måste säga hej. so... i guess this is good bye... BUHUU

Konfirmandfestival

Hela dagen har jag tillbringat i ersbodakyrkan, riktigt trevlig. Orkar inte skriva nått mer för att jag är trött så in i helvete. SOV GOTT, PUSS!

Wopz

Har missat några enstaka 30-dagars frågor, men inte hela världen! Jag börjar igen imorgon.

111111 11.11

Visste ni att det var ett helcoolt datum idag?! Det kom nog inte som en överraskning ka jag tänka mig, eftersom att dom flesta bloggar har nämnt det. Jag klan iallafall berätta om alla gånger jag stött ihop med siffran 11 under dagen:
1. Vi var på en konstig opera-musikal som hade en skådespelare som var ganska usel. Innan vi skulle gå in till teatern så hängde vi av oss våra kläder (inte alla) i garderoben, där finns det ju siffror på varje galje, gissa vad jag tog??? 111. Coolt!
.
2. Vi satt i matsalen och hade det trevligt, när vi var klara blev klockan 11.11. Så vi gjorde ett fånigt tjej "wooooo" bara för att meddela alla andra. Coolt!
.
3. Till middag så hade jag och min kära mor fixat middag med.. 11 (!!) smårätter!! Coolt!
Tack för mig! Godnatt!

7. VEM (VILKA) ÄR DEN ROLIGASTE DU VET?


Den här tjejen kan få mig på gott humör i vått och tort. Man kan inte tro det, men jag skrattar lika mycket varje gång. Folk kan säga att jag är konstig, folk kan tycka att det är sjukt tråkigt, men JAG tycker att det är den bästa videon som laggts upp på youtube. Jag älskar dig, okända tjej som har ett konstigt skratt. KÄRLEK.
-
Annars så måste jag väll säga att mina kompisar är riktigt roliga. Dom får mig ofta på bra humör dom med. Agnes förstår alltid(oftast) mina skämt, hur tråkiga dom än är och jag förstår hennes. Vi har tuusen interna skämt som andra tycker är fruktansvärt tråkiga men som vi tycker är sjukt roliga. Så om man bortser från tjejen ovanför så blir det Agnes! Anton är också rolig för att vi har samma humor. Cajsa med för att hon har roliga uttryck (runa med)
Såklart så har jag mååånga roliga vänner, eller ALLA mina vänner måste jag väll säga är roliga på sitt sätt!

Monkygirls

Igår var jag på bio med mi padre på folkets bio, typ världens trevligaste biosalong med förbjudet sköna stolar. Filmen var väldigt skum. Typ motsattsen till en feel good film. Men det var trevligt! Nu ska jag iväg på träning, så adjöö.

6. BLOGGARNA DU LÄSER

(tryck på bloggen som du vill kika in på, kämpade rejält med att länka så jag blir riktigt jäkla irriterad om det inte funkar)
Själfallet så finns det fler, men dessa bloggar är nog dom som jag tittar bäste. Jag är en trogen bloggläsare och checkar mina bloggar på bloglovin every day. Idag ränsade jag bort dom bloggar som jag bara klickar vidare på. Något som jag aldrig har orkat förut. DUKTIG AMANDA! taaack.

5. EN BILD PÅ DIG SJÄLV FÖR ETT ÅR SEDAN

Inte så stor skillnad får jag väll säga. Meningen med denna grej är väll egentligen att man ska se vilken sjuuukt stor skillnad det är från förra året och sedan lägga till kommentaren "HUR kunde jag se ur SÅ DÄR??" eller något liknande. Jag skulle gärna vela göra det men känns som lite... . Lite inte rätt. Ända skillnaden är väll att jag såg lite sötare ut än vanligt här.

.

Justa, ni funderar säkert varför jag hoppade över fryan. Eller så gör ni inte det. Hur som hellst så tänker jag förklara ändå. Det var för att den var svår att skriva om. Jag tar möjligtvis den imorgon istället. Vi får se. Nu ska jag sova! PUSS

 


Vi rockar fett, oh damöb, dom grymmaste grymmarna ni nånsin sett!

Idag stod jag i duschen och filosoferade om livet, plötsligt så märke jag att jag stod och nynnade på en låt. Inte vilken som hellst, nejnej, utan damöb låten. Ringer det någon klocka? Det var typ det ocoolaste coola barnprogrammet som fanns någonsin! Helt grymt. Dom var värsta coola speciellt för att använde fett grymma ord när dom snacka. Personligen tyckte jag att tjockisen var coolast för att han kunde beatboxa... med rumpan!
.
Spola till 0.35 för att se hans grymma beatboxing. Eller till 1.00 för att se den magiska rumpan.

3. DINA KOMPISAR

Mina kompisar. Svårt. Jag har många kompisar, eller jag ser iallafall på dem som kompisar och jag älskar dom alla. Men jag måste väll ändå säga att jag har tre stycken som jag skulle känna mig tom utan.
Agnes. Runa. Cajsa.
Agnes har jag kännt i nästan hela mitt liv och henne känner jag mig tryggast med. Hon vet allt om mig, även fast det inte är så mycket att veta. Vet inte riktigt vad jag skulle göra utan henne eftersom att hon alltid har funnits där. Agnes spelar fotboll och dansar har lätt för att lära sig saker, musikalisk är hon också.
Runa saknar jag så in i h-vete. Vi pratar väldigt mycket och jag berättar alltis mycket till henne. När vi var små så gillade vi inte varann för att båda var bästisar med Agnes och man kan ju inte vara tre?!. Iallafall inte då. Runa spelar fiol, friidrottar och dansar och hon är grym på att baka.
Cajsa har jag endast känt i tre år men älskar henne ändå. Henne har jag roligt med. Även fast hon säger att jag är jobbig, fast jag vet att hon tycker att det är lite roligt ändå. Cajsa dansar och har riktigt bara klädstil.
Men bara för att jag bara nämnt tre så betyder inte det att dom är de ända som betyder något! Nejnej. Vi får ju inte glömma Majsan, Hanna, Anton, Sofie, Sandra, Selina, Isabelle, hela konfan/centalen, klassen, konståkningen u name it.

The tea.

I morgon börjar skolan igen. FAN VA TAGG JAG ÄR! fast kanske inte. Det skulle vara sjukt sweet om man fick en vecka till må jag säga. Fast det får vi ju inte så ingen ide att hoppas. Nu ska jag ta en kopp varm oboy. Mumma!
-
Justja, om Runa Neely ser detta så vill jag bara säga att jag saknar dig som satan och att jag MÅSTE prata om allt och inget för jag kommer spricka av saknad annars.

2. STADEN DÄR DU BOR

Ume/Umå brukar folk tro att det kallas. Dom lixom skippar en bokstav. Sjukt skumt. Faktum är att alla äkta umebor säger Umeå.
.
"Jaha så var kommer du ifrån?"
"Umeå"
"Jasså uuume! Björkarnas stad, ellerhur?"
.
En klassisk kommentar. Och bara därför jag sa det kommer ingen hålla med mig. Forever alone.
.
Anyways! Personligen tycker jag att Umeå har sjukt fula hus och det är mest byggarberate över allt. Jag tycker faktiskt inte att det är så fint här. Alls. Dock så gillar jag folket i Umeå. Alla är trevliga och inge shafs om märkeskläder eller liknande och även fast det är fult så trivs jag till tusen här!

1. BERÄTTA OM DIG SJÄLV

 

Hej jag heter Amanda Anna Wisselgren och jag är alkolist. Eller typ. Inte alls.

Jag kom till världen kl 04.14 (cirkadius) på Umeå BB. Var jag blev till vill jag helst inte veta. I mitt 15 åriga liv har jag flyttat en del. 7 hela gånger har jag bytt bo, alla flyttningar har skett inom i Sveden förutom när vi flytta till England i ett år(jag tycker att det är coolt så jag brukar skryta om det, men jag var bara fyra år från födseln så...).




Sång, dans och konståkning

Det är det jag sysslar med på fritiden. Självfallet så göra jag andra saker också. Tex. vara med kompisar (VA?! de menar du inte), rita när jag känner för det och plugga måste man väll tyvärr ta med (dock inte frivilligt), göra behov på toan, sova, skratta osv.osv.

Jag har bruna ögon. En ganska liten näsa som min mamma kallar knappnäsa eftersom att den är rund. Vanlig mun som har plåt i sig.


Något jag gör ofta är att skratta.

Jag är ganska social av mig och har lätt att träffa nya personer.

.

Jag hatar äppelmos och trillerfilmer, fast det är mysigt när alla är rädda tillsammans. Jag tycker att nysar luktar, vilket jag vet att alla har upplevt någon gång i livet. Jag är allergisk mot dom flesta tropiska frukter + äpple, päron och säkert något annat. Jag gillar inte hästar för jag är sjukt allergisk mot dom med. Jag har astma fast det brukar jag inte berätta för någon för det är lite pinsamt tycker jag, även fast jag vet att flera har det. Jag gillar inte ämnena spanska, engelska för jag är inte bra på språk. Har ingen som hellst talang i det. Jag har också svårt för stavning, antagligen för att min fröken i ettan sa att jag sög på att stava, så jag blir alltid osäker på hur det ska vara. Jag är ganska dålig på att skriva intressanta inlägg på min blogg också. Det var allt! PUSS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Äntligen hittat en lista! Fan va tagg jag är, även om den kan bli tråkig...

30 DAGAR LISTA!

1. Berätta om dig själv

2. Staden där du bor

3. Dina kompisar

4. En person du ser upp till

5. En bild på dig för 1 år sedan

6. Bloggarna du läser

7. Vem är den roligaste du vet?

8. Bild på din garderob

9. I din väska finns...?

10. Hur ser din framtid ut?

11. En bild på någon du saknar

12. En bild på ditt rum som det ser ut just nu

13. Ett kort någon annan tagit på dig

14. Din högst dröm

15. En person/kändis du önskar att du träffat

16. Detta gör jag på helgerna

17. Hit vill jag åka innan jag dör

18. Här handlar jag helst

19. En vän som bor långt ifrån

20. Bild på det du köpte senast

21. Favorit ställe

22. En tv-serie du älskar

23. Ditt favorit nagelack

24. Ett kort på din data

25. Detta är jag beroende av

26. Något du vill ha just nu

27. Ditt framtida bröllop

28. Bild på sminket du brukar använda

29. Detta åt jag till frukost

30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

 



Sommar och sol


Alltså jag måste ju säga att jag längtar tillbaka, galet hur härligt jag hade det. Men visst är jag lite tagg inför vintern med!

Snowy

Ser ni vem?????
I går var jag och såg Tintin med Maja. Sjukt trevligt! Sjukt härlig film! Tror aldrig jag sett en så snyggt animerad film. Allt va helt pro. Jag ska lätt gå och se dom andra tintinarna filmarna när dom kommer. Som Maja sa: Man blir aldrig för gammal för tintin.

Kvack Kvack

Bild 1: Tänkte göra en förvånad min men det var för tidigt på morgon så jag kände att jag inte orkade lägga ner så mycket ork i minen. Just so you know.
-
Det bästa köp jag gjort. 30 kronor för denna skönhet. Nästan lite förolämpande för ankorna som tillome hade klätt upp sig med rosett och allt. Men desto bättre för mig. Helt fantastiskt charmig måste jag säga.
Själv tycker jag att dom påminner om ankorna från Aristo cats (<3) min favorit film från barndomen.
Ganska likt faktiskt!

Plåt i mun

 

Idag satte jag in min tandställning, jag har inte så mycket att säga om det förutom att jag hatar det. Hemskt. Dock tror jag att jag och mina medmänniskor snart vänjer sig! Ikväll blir det HSM maraton och sleepover! <3
Ps. JAG SAKNAR DIG RUNA NEELY!! Ds.

RSS 2.0