Im a barbiegirl

Under min vanliga söndagsstädning så hittade jag denna skönhet under min säng i en låda från barndomen. Min ända och finaste barbie. Jag slogs av va fult håret var uppsatt så att jag satte mig ner och började föra lite olika frisyrer. Egentligen så var jag ingen barbie tjej när jag var liten utan jag gillade att köra bildar och bygga lego. Men ibland gillade jag att klä av och klä på dom i olika kläder. Tyvärr hittade jag inga nya kläder i söndags utan fick nöja mig med bröllopsklänningen.

Kalas mysiga bilder!

Riktigt mysiga bilder från en riktigt mysig liten fest hos Agda som fyllde 15 år! Mycket god mat serverades och jag blev riktigt mätt. Nu ska jag gå och lägga mig så jag är pigg tills imrogon! PÖss!

MONKI

Snygg och riktigt charmig tubtopp från Monki som jag köpte i lördags. Jag har två andra från bikbok men jag måste säga att denna är otroligt mycket skönare och sitter mycket bättre.

Ära vara gud i höjden denna har jag gjort på slöjden!

Här får ni ett lyckat syslöjdsarbete! Blev själv nöjd och stolt över att jag fick den att vara i rätt stolek och allt. Innefoder har jag faktiskt lyxat till det med. Och ja, som sagt, jag är nöjd. What do you think? Tänkte jag just skriva men sen så tänkte jag att det kanske inte var någon idé för att ni svarar ändå inte på sånt och då känner jag mig rätt så dissad...

jag lovar er 4 inlägg

Hejsan sötnosar! Jag ber om ursäkt att jag inte har uppdaterat nått idag eller igår så imorgon LOVAR jag er 4 inlägg. Två inlägg till två nya klädesplagg. Ett med bilder från Agdas fest igår och sedan ett suprise-inlägg! (förvänta er inget stort för jag har inte planerat än) Just nu ska jag lägga mig för jag är trött som en åsna!

youre burned beatch!

Har haft en otroligt rolig dag! Fast jag tror inte jag ska berätta om den för det kan lätt spåra ut och det blir ett inlägg på typ 10 sidor. Jag kan sammanfatta den som Trevlig, blöt och kall. Vi gick runt och tittade på kostymer som andra hade och kom fram till att pacman var klart bäst! En kille kom till oss och ville vara med på bild för att han hade superman kalsonger. Jag misstänker att han var lite lätt påverkad. Jag var jag brännare vilket kanske var jäkligt tur för mina kast är så fjuttiga så, skulle inte vara till någon hjälp lixom. När vi kom hem så tog jag och runa lite oboj och chakladboll eftersom att vi var iskalla efter regnet. Och justa! Vi förlorade varje marsch. Men nästa år! Då ni!

snart...

... kommer bilderna från dagen!

The superheros

I morgon är det bränbollsyran här i Umeå! Jag är riktigt taggad! Vårt lag heter "the superheros" och ofc ska vi vara utkädda. Ni ser ovanför hur jag kommer att se ut. på pricken! Dock har jag inte hittat en mantel än... Jag tar iallafall med mig kameran i morgon så kommer bilder någon gång i framtiden! PÖSS

Brännisböllis

Tänkte just skriva nått inlägg om att jag ska iväg och träna brännboll för på fredag ska vi var med på yran och vi ska ha coola kostymer som superhjältar, men jag tittade på klockan och såg att jag ska vara på Nolia om 10 minuter och jag borde skynda mig så jag kan tyvärr inte skriva om det! PÖSS (längsta meningen)

Old bike

Det är något med gamla cyklar som jag fästs vid. Riktigt charmiga! Dock hade denna inga bromsar vilket var riktigt läskigt. Vi cyklade runt lite i Agnes stugkvarter och tittade på hus och pratade. Nu ska jag låta Agnes ladda över bilderna jag tog till hennes dator, sen borde jag väll duscha också. PÖSS

...this feeling we create...

Tog dessa bilder i helgen och jag tror att det kommer komma fler Agnes-stuga bilder i framtiden.

3 små

Här får ni tre snabba bilder från dansuppvisningen. Ni ser också min hemmagjorda kamera till våran jazz. Riktigt charmig blev den måste jag säga!

kan vi få fram...

Helgen var typ den härligaste på länge! Inte riktigt som planerat för jag åkte med Agnes till hennes stuga där det var riktigt mysigt. Riktigt sommar känsla där alltså! När vi sen vaknade på morgonen så åkte vi direkt till dansföreställningen. Vi har varit där från klockan 9.00 till 20.00. Kan låta drygt men det var riktigt kul! Älskar verkligen att dansa. Sista föreställningen var riktigt kul för jag fick nämligen ett pris som endast två andra elever fick. Fatta att jag blev förvånad! Jag är fortfarande i chock! Ett fint brev fick jag också. Och vad har då jag gjort? Jo tappat bort det! Duktigt tjej alltså. Men jag får hoppas på att jag hittar det. Jag lägger ut bilder från dansen lite senare eller i morgon. PÖSS

Kulturnatta!

Idag (förutom att jorden går under) så blir det kulturnatta! härligt! Som våran kära korvgubbe sa igår, "det är kul att något händer här." Och jag håller med han. Nu när vi knappt har några läxor eller prov så kan man äntligen slappna av. Och i morgon blir det dansuppvisning. Jag är taggad till tusen. Riktigt kul helg med andra ord! Åh älskar känslan av att se fram emot nått! Man blir så glad. wihoo. ha en GRYM dag people! PÖSS

Relax, take it eeeeasy

Hade sista provet för teminen idag! Skönt eller vad? (Vi kan ju ignorera att det gick skitdåligt.) Det får mig att inse att det är inte så otroligt långt kvar till sommaravslutningen. Så himla soft! Jag kan knappt tro det. Den här teminen har gått sjukligt fort. Sen så blir det ju konfa som jag taggar till tusen också. Åh jag blir så glad! Nu ska jag snart lägga mig. Pöss!

högt över molnen

Nu ska jag äntligen lägga mig och sova, oj vad jag har längtat. Har varit trött hela dagen. Nu har jag gjort engelska och jag är nöjd. Puss alla grymma personer!

Trött tjej

Bild från i somras.
Nu sitter jag här och har just gjort lite spanska och ska just börja på engelska. Jag är otroligt trött pga. all pollen som har kommit nu. Är allergisk för björkpollen, vilket är ganska ironiskt eftersom att jag bor i "björkarnas stad". Jag blir alltid jätte trött i början av sommaren då jag inte är van vid pollenet och jag blir irriterad av massor av små saker som jag inte borde bli egentligen. Det är otroligt jobbit. Men i kväll så ska jag på dans och då brukar jag bli glad och pigg, så jag får väll bara hålla ut tills då!

I need a hero

Fin dag. Idag hade vi bara två lektioner! Första: prata om sex med RFSU. Andra: Syslöjd. Soft! Efter skolan gick jag och Agnes hem och gjorde lite SO och sedan spelade vi lite kort. Justja, vi hittade en B&J som vi smaskade lite på också! Nu har jag kommit hem från brännbolls träningen för yran som var tänkt för hela klassen men det var bara 3 som kom... Fast vi tre var grymma!
I morgon har vi orientering. Vilket jag suger på! Förra gången höll jag kartan uppochner. Duktig tjej!

Because i want to


Hur kul skulle det inte va att vara bra på gitarr? En liten dröm jag har haft i hela mitt liv, att man kan vara den som sitter och spelar lite stämningsfullt vid brasan på en sommar kväll. Jag får väll lära mig lite... om jag orkar.

Lets go bananas

Hej cooling du är välkommen till garderoben.

Fortet


Resultatlista från en rolig kväll på fortet loooooong ago.

ILY!

Härlig kväll med dom grymmaste girlsen igår. Först åt vi grillat för första gången i år med familjen. Sommar känslan där alltså. Sedan så grillade vi lite marsmellows och stack över till Agnes och tittade på "The notebook" och ojoj så fin film! Sedan var tyvärr miss Neely tvungen att fara iväg. Vi satte oss sedan vid Eurovision och jag tror nästan att vi alla blev lite småkära i Eric, för oj va vi var taggade! Fast den kärleken varade bara för en kväll. Sedan gick vi och lade oss och spelade lite stämningsfull musik med gitarren. Och vi somnade. Hur mycket mysigare kan det bli?

Same

Nu bär det snart iväg på träning. Och jag tror nog inte att det blir någon mer uppdatering idag för imorgon har jag muntligt spanskaprov som jag är jätte nervös inför. Men som tur vad så löste det sig med novellen som jag var så stressad över igår. Ha en toppen kväll! PÖSS

aghhhhhhhhhblanbkafhe (kaos i hjärnan)

Blir helt f*ckt upp på min novell som ska vara inlämnad i morgon på Svenskan. Jag vet exakt vad den ska handla om men man måste hålla sig till tre sidor. Min novell är fyra! fatta hur jobbit. Jag misshandlar hela historien om jag kuttar ner den till tre sidor. Ojojoj nu måste jag klura ut hur jag ska göra.
Där får ni två fina greklandsbilder. Nått man kan vara glad över är väll att det börjar bli riktig sommar nu!
-
Justja mitt rum ser ut som ett bombnedslag för att jag letade efter mitt örhänge. jag måste väll städa innan jag fortsätter med novellen antar jag. Det här var inte min dag känner jag.

Alla håll och kanter

Idag gick jag till clip-drop in och klippte av en hel del hår. Det känns otroligt ovant att ha "kort"hår. Men också riktigt skönt! Jag är faktiskt riktigt nöjd. Nu ska jag ut och vår städa på gården. Sedan far jag iväg och spelar lite brännboll. Puss hej.

Saft blir kladdigt

Det var så sjukt varmt igår efter skolan så att jag och Agnes var bara tvungna att ta en liten picknick. Agnes och småkryp kommer inte bra överränns så att vi satte oss mitt på asfalten istället. Eller Agnes satte sig där och jag kom efter. Sedan så sprutade Agnes ner mig med saft. Men annars så var det riktigt trevligt! Hoppas att det blir så här varmt hela veckan!

städa, plugga, träna.

Det har min dag gått ut på. Inte så kul men nu har jag i alla fall fint i rummet. Det är alltid härligt. Jag slog till med att tvätta mitt fönster också, som nu är så ren att man inte ens ser att det finns ett fönster där. Nu sitter jag med nytvättat hår och ritar/målar lite. På tal om hår så är det väll dags för mig att klippa det snart. Jag är lite sugen på nått nytt, men det blir väll samma gamla vanliga kan jag tro!

Vit som snö

En fin bild från valborg.
I dag har jag varit på temastegsfestival som faktiskt inte blev så himla tråkigt. Faktiskt ganska kul! Vi verkar få jätteroliga ledare under konfan. Och bra grupp. Nu ska jag fortsätta titta på denna film på fyran vid namn djävulen bär Proda. PÖSS

jag är bara ett äpple på ett äpple jag är inte större...

Nu bör det snart iväg till temastegsfestivalen. Jag är inte taggad på något sätt! Mina girls har redan gått på alla så att jag blir ensamen. Hur kul är det? Jo, justja jag ska också äta midda med konfan. KUL! Jag kan sitta och prata med me, myself and I. Hoppas ni har det mycket roligare än mig idag! PÖSS

Bild från arkivet.

Jag blir glad för att du är glad.

En liten solig bild som representerar motsatsen för vädret idag. När jag kom hem från dansen idag så jag helt genomblöt! Fast jag måste ändå medje att det är ganska mysigt. Jag älskar lukten av blöt asfalt. Det är sommar för mig. "Stadssommar". Fast den egentliga sommar lukten är väll stuglukten. Med andra ord koskitlukt. Haha riktigt charmit. Nu ska jag titta på någon O.C. Pöss.

beshhhh

Hihi en liten kluring för er vänner!

bea-uti-ful

Två fina blåa bilder från campus.

Ring Ring


En bild på min mobil! Inte så dåligt va? Haha. Nu hålle jag på och skriva på min svenska novell och snart ska jag väll till Agnes. Det ryktas om att det bjuds på kladdkaka där! mums mums.

Upp till kamp.

Min släckt har en fin tradition att gå första maj tåget varje år. Jag har nu förstått att det inte är så många familjer som har det som tradition. Jag har gått på det varenda år ända sedan jag var nyfödd kan jag tro. Så för mig känns det som en självklarhet. Jag kommer ihåg när jag var ca. 3-4 år så jag gick och skrek alla ramsor som jag kunde nästan utantill. Och en gång när jag fick hålla i en röd flagga som jag alltid ville göra. Eller när jag gjorde en egen skyllt där det stod något som inte hade något alls med demonstrationerna att göra.
-
Jag har riktigt många minnen från den här dagen. Fast jag är fortfarande förvånad över att nästan ingen jag känner går på dethär. Dom tycker mest att det är konstigt. Så jag undrar är det någon som brukar gå i förstamaj tåget?

...han leder kärringar över övergångsställen...

MAJBRASAN 2011!

Vi coola tjejer beger oss till majbrasan på Campus och ser fram emot en härlig kväll!
(jag är inte med på så många bilder för att jag tog kort...)


Lite färdkost behöver såklart! Även fast man bor granne med stället man ska till.

Efter någon kvart kom studentkören och sjöng vackert "...första maaaj välkommen... "

Sedan tändes den fantastisk värmande elden. Om det inte vore för den skulle jag nog frusit till en ismankvinna.

Elden gjorde coola moln som såg ut som ett atombomb nedslag i luften.

Sedan så började alla titta upp istället för på brasan. Det var en flygande man som kom ner för att säga hej!

Agnes och jag köpte sockervadd av en cool gubbe som såg ut som en sockervadd själv.


Det var en riktigt generös sockervadds-gubbe för sockervadden var inte liten!

Cajsa tyckte att det såg ut som marge i simpsons hår.

Agnes och cajsa blev genast inspererade av sockervadds-gubben, som ni ser.

När vi hade ätit upp all sockervadd (förutom det som cajsa tappade på marken...) så blev våra tungor förgiftade och helt rosa!

C & A fick en lite feeling och började dansa tryckare till den fina låten som ekade över campus.

Här ser ni två riktigt glada, kalla, nöjda och lite trötta tjejer.

Måste påminna att Clara joinade oss också men det fanns inga bilder på henne.
Hoppas ni hade lite mysig valborg som jag! PÖSS

RSS 2.0