Från Japan till Korea






"Oh no sorry sir, you didnt get businesclass seats, is firstclass ok?"

"Look at my cheekbones, u jellous?"

"Skulle göra vad som helst för att få gå här varje kväll"

"De har byggt på det sedan senast vi var här"

"We stayd here 22 years ago for 3 months and i beleave this is the same place, is this 'moon wah'?"



Dag 5 å 6





Bild från frukosten på förra hotellet, skulle ljuga om jag sa att jag älskade maten men så cool upplevelse!! Vi åkte tillbaka till Tokyo och gick runt lite i stan, dock fattade vi aldrig var affärerna var men mycket mat hade dem över allt iallafall, och inte tackar man nej till det inte! Idag har vi varit på världens största fiskmarknad och in i kejsarens trädgård och ö och sen i en stad soooommm jaaaa inteeee kommer ihåg vad det heeeeter:/ men jag kan berätta imorgon! HURSOMHELST så har jag typ aldrig i hela mitt liv någonsin fått så mycket klädinsperation i hela mitt liv som där. Det va sjukt mycket folk från typ 17-25 års ålder med helt klockrena outfits överallt! Åh <3 kunde ha gått där flera veckor och bara titta men då skulle familjen min fått krupp, köpte inget förutom lite smink dock. Lol jag suger på att handla och shoppa utomlands, men i Korea gör jag väll ett nytt försök! Och dit ska vi imorgon!! Yeeey! 

Justja, hitta min lookalike också, tror hon hette Barbie, ja ni ser ju själva bilden, right!

Dag 4, allt man trodde och mycket mer



Allt man tänker ska vara extremt ch överdrivet när man hör om Japan är sant. Eller det beror ju lite på vad man hör. (Tänk er nu allt detta i sjukaste japanska tappningen, så är det nog ganska verklighetstroget) Har ätit ris till frukost på golv, har gått i en japansk trädgård, har åkt runt till olika gamla tempel, har vart med om när japanerna tackar gudarna i sjuka kläder. Jag har också fått en helt ny insikt om vad att svettas betyder, fyfan har aldrig svettats som idag i hela mitt liv. Nu ska jag duscha.  Ah



Dag 3, Kyoto





Idag har vi färdats på olika sett. Världenssnabbaste expresståg fast då sov jag. Taxi med en man som var glad och tyst,  så det smittade av sig vilket blev en underlig färd. Tagit tunnelbanan som vi har blivit ett med under de här dagarna. Gått igenom fushimi inari som är massor av coola tempel och skog, vilket var mkt najs och svettigt. Sprungit igenom en lobby skämmandes. Nu ligger vi på ett golv som är ganska skönt och jag har nyss badat i ett kollektivt bad, det fanns helt enkelt ingen annan utväg. Vi alla har matchande kimono-pyjamaser och tofflor också, najs. 


Dag 2




Förstår verkligen varför kawaii är det ord som är mest reklamerat och typ det ända jag kunde på japanska för nästan över allt jag tittar här så är det ordet typ det  som passar in bäst. Idag var vi på Pokémon center och även då jag aldrig i någon ålder förstått tjusningen med något annat kortspel än de klassiska blev jag helt nostalgisk och älskade alla plrylar, de hade lixom Pokémon-pasta, ja menar Wow. Idag har vi annars ätit god mat, traskat runt, svettats, och haft det riktigt jäkla bra. Vi fick också tag på en sightseeing-buss och även fast den informationen vi fick från hörlurarna var främst hiss-musik var det asnajs  att se allt. Bästa idag var när vi trängdes på tunnelbanan som man tänker att man gör här, ny erfarenhet i got to say! morgon bär det av till Kyoto, det blir kul!!! Puss hej och godnatt!

Big in Japan







Igår ankom vi till Japan efter 20 timmar på resande fot. Här har lärt mig 5 uttryck hittills, så jag kan ju praktiskt taget flytta hit nu. Lol nä skämt och sido(ush hatar det uttrycket) så är språket det enda minuset här. Inte att de inte kan engelska, känns inte så konstigt, utan mer att vi är som fiskar på land då vi försöker kommunicera med dem. Men dock har jag lärt mig att om man bara lägger in ett av de 5 knaggliga uttryck jag har lärt mig så gör det inget. De blir glada över att jag försöker och misslyckas med uttalet och jag blir glad över att vi förstår varandra på någon punkt iallafall. 
Dagen har varit asbra och Japan levererar som bara den. Dagens bästa måste ha varit Shibuya som var en gata full med affärer och ascoola människor, skulle kunnat gå runt där flera dagar.
Nu ska jag sova gott och hoppas ni får en trevlig dag där på andra sidan jorden. Sayonara kompisar!

om detta visas på fb så skäms jag, men jag vet inte hur jag tar bort det

HEEEEJ KOMPISAR! long time no see, men jag säger ingen ursäkt för jag har tillbringat återigen två veckor av min sommar på norrbyskär med löjligt bra människor, aka konfaläger. Det är en sån sak som kommer låta ganska halvers om man inte vet var det innebär så jag låter det vara och lämnar det med att its the time of your life. Kom dock till insikt då hur pinsamt stor skillnad det är på dagens 14-15 åringar och när jag var i den åldern. Om jag var i deras ålder och hade samma mognadjag hade när jag var det skulle jag bli kallad omogna-manda. No kidding, är bara genuint imponerad på dem. applåter!
här fån ni ett smakprov på hur najs vi har haft det, denna bild e ju bara wow.
 
 
Nu efter lägret har jag dock legat hemma och hostat och snörvlat och svettats och sovit. KUL. Har dragit upp mig på kvällarna för att ha ett socialt liv och har reunitat med de flesta. DOCK finns det så många fler jag vill träffa och bara prata med och krama och bara se. Ska ta tag i det då jag e 100 igen. IKVÄLL ska jag ta tag i livet då jag faktiskt känner mig lite bättre och se bio med cajjan och lotta! 
 
Dagens irritation:  mitt hår blir alltid jättesnabbt fett men nu när jag är sjuk och inte behöver oroa mig för det DÅ bestämmer det sig för att vara ofettigt i tre dagar?? plz hårbotten du måste lära dig lite logik
 
funderar på att köra denna dagensdetalj, känns praktisk så kan  jag bara låta det rinna, najs.
 
 

RSS 2.0