höstfärger aka inga.

Hade en asskön outfit idag. Lösstickad kofta, asskön bh från gina och högmidjade byxor... chinos? nä? äh vet inte men sköna är dem iallafall och från Monki också.

borta

tonade bort ombren igår, det syns dock fortfarande lite. < ändå nöjd. lol man ser ingen skillnad men whatevs.
 

Dagen rullade på

Vaknade upp hos Aggan och go-frukost med jordötssmör och trevliga galz. Gick de 100 metrarna hem och fixa mig och sedan rullade vi ner till bildmuseet för att se på den nya utställningen. Den var ganska svår att fatta tycker jag nog,men det var ändå väldigt fin det jag hann se! Var nämnigen tvungen att åka på dansen ganska dirr. Kom hem, åt mat som lillebror hade lagat(varför är jag inte mer som han kan man ju undra, vet ej faktiskt) sen åkte jag iväg för att jobba. Nu är jag hemma och har just tonat bort det lilla ombre som fanns kvar i håret. Ska fixa lite till en redovisning imorgon sen så är slocknar jag nog. PUss och hoppas du hade en bra söndag!
 

över nosen, näsan

Gick in på åhlens för att köpa hårfärg men kom ut med detta istället. Kanske känns lite onödigt men faktiskt så var det lite akut. Min eyeliner var halvt slut och helt borta så jag har inte kunnat göra min standard sminkning på jättelänge med vinge. Har bara haft en som känns lite väl festlig för den har lite glitter i så en helt vanlig matt svart var asnajs. Denna var lätt att applicera också! Ögonbrynsgel kännes bara spännande, har alltid velat testa och eftersom att min ögonbrynspenna var minimi liten så tog jag en med färg. Den funkade väll ok, det blev väldigt naturligt men de kom på plats iallafall. 
Köpte ingen hårfärg, men det kom mamma hem med senare iallafall, spännande! lol fast typ ändå inte, ska bara färga det lite mörjare så jag kanske blir av med det lilla ombre som finns kvar. Nu ska jag ära pizza och chilla med idol och bra människor. HERRÅ

but,um

Har gjort klart läxorna och sitter och tittar på HIMYM. Idag snöade det?? frågetecken för jag är helt förvirrad. Blev glad fast jag är inte alls taggad på vinter ändå. Måste få hitta en snygg vinterjacka först. Plz slowdown. Har gått med känslan hela veckan att jag har glömt något, men jag vet inte vad än. F1 irriterande för när jag känner så är det oftast något viktigt. Nu ska vi äta pannkakor, GOTT VA.
 

gårdagens simpla.

 
 
Har bakat(lol kan inte baka, dekorerede bara), färgat hår, ätit och varit ganska frusen där emellan.
 

nejö

Var så jävla trött men nu kan jag inte sova, vafan, kom igen.
 

röd näsa, röda öron, kalla kinder.

min design fuckar upp sig och jag har suttit och ritat. De e så jävla kallt ute jag dör. Men jag måste ändå säga att jag trivs bättre med att klä på mig massa mysiga kläder för att få bra temp än att, som på sommaren, gå runt i bikini för att fortfarande vara för varm. Saknar solen däremot och jag snorar som en liten hundvalp. 
Fick världens finaste kort idag, älskar att få vykort, varför skickar man aldrig längre?? blev glad iallafall! Nu ska jag dricka te och skriva lite läxor. Adjås.
 

hipphipphurra

Hurra hurra i efterhand till mig själv som har levt 17 år. Födelsedagar är ju egentligen inte så himla speciella från andra dagar och det var inte den här heller, men den var ändå asanajs! Började med uppvakning av fina familjen Sedan så åkte jag och mamma till gamlia för att lyssna på Job Anderson (från klungan, (en humorgrupp)), klockren kille alltså, det var väldigt roligt iallafall. Sen bar det av till dansen och sedan hem.Duschade, chillade. Åt grillat <3 och åkte sen hem till lotta för att vara med några av de bästa jag vet <3.
Helt vanlig och helt bäst dag. Blev otroligt glad av alla gratuleringar och bara allmänt tacksam för alla mina kompisar som jag har äran att känna, även fast man kanske inte är bästabästa kompisar. TACK  för att ni alla finns, älskar er alla <3.
 
 

DIY hål i jenasen

 
 
Dätta hörreni, detta, är mina favoritbyxor som jag har sönderanvänt i sommar. Det r jättesköna och det är kul för jag har fått många fina kommentarer när jag har dem så jag tänkte visa hur jag har gjort hålen, (som har blivit alldeles för stora som är jättejobbigt.) Hehe detta kan vara ett lame inlägg men det var lite kul att göra.
 
 
 
 
1. Bärja med att rita upp hur du vill att hålet ska se ut som fyrkanter.
2. Klipp längs de vågräta linjerna tills fyrkanten slutar.
3. Börja dra ut de vita trådarna på en av fyrkanterna på båda sidorna.

4. Det ska typ se ut såhär då.
5. dra ut de blåa kortare trådarna i hela fyrkanten.

6. Och tada! Du har din första fyrkant klar. Gör nu samma på resten.
Om du tycker att det är svårt eller drygt att dra med fingrarna så kan man ta en pinsett också.
8. Nu är det klart! Efter en tvätt så blir den najsare och mer sliten som den under.
 
Hoppas det var tydligt och säg vad ni tyckte om inlägg som dessa. Kram och lyckatill om du ger dig på ett försök!

 


badadubadibbadu

 
Har gjort en ny design men det är vissa saker som inte vill funka. Vet inte om jag ska ha kva det men detta blir bra!! Tre egosar! WEY.

belöning

Hyfsat klar med debattartikeln och en text till skrivandekursen, var tvungen att lyxa till det faktiskt.

mimmi pigg

Introducing Pink-lady och douch-Levi. Försökte rocka bullar på sidorna igår, ser ju glad ut iallafall så det var najs. 

Ta dig i kragen förfan

Jag måste verkligen skärpa mig när det gäller skolan, jag kan inte fotsätta att göra allt i sista sekund. Jag klarar det men jag klarar det verkligen inte. Har ångest.

Kolpenna

Denna dag var vi lediga vilket kändes asskönt, jag tänkte göra läxor och allt men alla tankar på det försvann för ag blev  asasugen på att rita för jag följer en tjej på insta som är helt fantastisk och blev jätte inspererad. Hur som helst så satte jag mig för att rita och detta är resultatet. Det blev ok, men jag vill jättegärna bli bättre på att rita saker och ting och få det riktigt realistiskt. Hon som jag pratade om på insta heter cj_henry och är OTROLIG på sånt. Men träning äre väll som gäller!Nu hörrenini ska jag läsa min engelskabok HEJAHEJA amanda!

Insp.




HIP to the hop

 
Ska beje mig ut för att lämna en röst i kyrkovalet, tänkte inte rösta men sen läste jag något om att sD hade planer på att ta över kyrkan och tänkte mest rösta för att inte rösta på dem. Kändes lite viktigt. Efter det bejer jag mig vidare till dansen, wehehey, taggellitagg!!

metall

 
Hade på mig en tunika idag och jag insåg lika snabbt som jag sa att det var en tunika att jag har fotmat ett starkt ogillande till det ordet. Tunika, ush nä, få bara jobbiga flashbacks till vad man hade på sig i 5 när man säger det. HURSOMHELST så gillar jag denna tunika faktiskt.
JUSTE Mina föräldrar har också varit tillsammans i 26 år nu, GRATTIS! Vill ha ett förhållande som er när jag blir stor <3
 

full rulle

Sitter hemma i sängen och chillar efter far och fläng från 7 imorse till nu. Har varit och jobbat och dansat nu efter skolan och avslutade med ett avsnitt How I met your mother, har kommit till säsong 3 nu och det är ju världen bästa feelgood serie. PLUS den har idyllisk längd, runt 20 min så man hinner ofta klämma in det. Tänkte faktiskt kojsa snart,känner mig trött. Börjar inte föränn kvart i tolv på fredagar vilket känns asnajs så jag kanske drygar lite på att sova. HOPPAS DU SOVER GOTT, puss.
 

5 saker ni troligtvis inte visste

FEM SAKER NI TROLIGTVIS INTE VISSTE OM MIG (its a classic)
 
1. När jag är arg/irriterad/stressad så:
Städar jag mitt rum med en agressiv toutch.
Sjunger riktigt jävla högt (detta alternativ är om jag är ensam hemma)
Sätter mig och ritar och lyssnar på musik.

2. Jag hatar att stava och skriva när någon annan tittar på och när jag läser högt ur en text jag aldrig läst förut så blir långa ord alltid en röra och det är jättesvårt att läsa. Men att läsa tyst och själv går prima snus!
3. Mitt absoluta drömjobb är att vara musikalartist, inte för att jag tänker att jag har någon vida talang för det men det verkar så otroligt kul och bara helt perfekt. 

4. Från åldern 1-9 så flyttade jag 6 gånger och bodde bland annat i England, Vallentuna(utanför sth) och uppsala. 

5. Jag tycker att det är jätteintressant att prata och tänka på hur olika folk tänker om tex. relligion eller saker som inte riktigt är tydliga för någon och många har delade uppfattningar om. 
 

Det går segt må jag säga

Sitter och försöker komma på något att skriva om till svenskan där vi ska göra en debattartikel. Min hjärna är torr som en chokladboll utan smör typ. Sitter och gör kawai tecken framför kameran istället. 
Ska göra något roligare inlägg ikväll som faktiskt är lite kul att läsa så WEY för det. Hej så länge.
 

tigrar i jeans

Sommarvärmen är tillbaka i Umeå och jag passade på att vara barbent idag. Det var asskönt men jag och alla andra är nog ganska sugna på hösten nu, att få mysa in sig i höstkläder och börja tända ljus och allt. Inte för att det är något jag brukar komma ihåg att göra men. Jag tänker alltid att det känns som en asbra idé, att tända ljud alltså, men sen blir det som inte av. Jag tror att det är för att jag aldrig vet var jag ska ställa ljusen, eller så är jag bara för lat.
 
Idag är det demonstration mot nasisterna (som hade en otillåten demonstration i lördags i centrum och var allmänt onajsa) och  jag ville hur gärna som helst vara med, men jag ska jobba så jag hinner inte! Typiskt. Men GÅ om du har möjlighet! klockan sex! hehe alltså om en halvtimme, visa stöd och det blir säkert lite intressant också!
Nu ska jag pallra mig iväg, adios amigos.
 
 

b1d

 
 
 

Helt slut och helt nöjd

Ligger nöjd i min säng nu och tänkte slänga ihop ett inlägg innan jag slocknar.
Jag har ju varit faktiskt bra på att uppdatera måste jag säga senaste veckorna, förutom dessa tre sista dagar. Sry kompisar, har ej haft tid, men nu kommer jag igen! 
Natten spenderades i munkvikens lägergård på återsamlingsläger med asabra människor från konfor från hela sommaren. Där lekte vi och umgicks och hade det bra. Nu när jag kom hem så fick vi trevligt matsällskap av familjen Axelssons och jag kände att jag kanske var på gränsen till lite för trött, men trevligt var det ändå! 
Imorgon är det utvärdering för alla ledare som gäller då vi ska snacka och prata om hur lägrena i sommar har varit och gått, sedan är det iväg på träning/jobb och sedan ska jag och några amigos gå och se "this is us" på bio. Det blir en fullpackad dag, men förhoppningsvis najs ändå!
 
Jag måste också passa på att gratulera Runa och Mika på deras födelsedagar, WEHEY GRATTIS!!
 
Okej nu tackar jag för mig. natti. 
 

throwback

Ska fixa en ny design på bloggen så småningom, men jag har inte riktigt bestämt mig för hur jag vill ha det än. Tittade igenom mina första inlägg på bloggen och hittade detta. Tredje inlägget på denna blogg. Läs och njut.
 
 


Hallojjjjjjjj!
Jupp nu sitter ja här vi datorn (kunde ni aldrig gissa va?;D)
De är rätt så klurigt att fixa en blogg, ja har suttit här o försökt göra en header men de går skit ;D
aja xD får väll fråga någon som har en blogg om hjälp sen:)
Nu ska jjag läsa lite biologi... tråkiiittt
Vi har ju prov på Freda.
Så hejs svejs :D Hare gött igelkött ;D


 
 
 

randii

hehe jag var för seriös på första bilden för att jag vill att ni ska ta mig serriöst, gör det inte.
 
Hittade en randig tröja som var jättenajs och skön och ändå hyfsat fin. FÖRUTOM de två peace sakerna som jag inte gillar. Allt som har med märket peace har jag dissat för det påminner för mycket om min kappahl tid i årsklass 4-6 som var, tro mig, inte najs. Meningen med märket är ju såklart najsare, fred, vem vill inte ha det lixom. Jag står nu i ett dilemma.
Ska jag tänka: Nah skiter i att jag har ett helt överanvät märke som jag inte gillar på tröjan och bara njuter av ränderna och skönheten med tröjan.
Eller ska jag tänka:Jag kan ha den hemma och mysa i, nästa år kanske märket är mer tolerant...
 
Thats right jag gjorde just mitt dilemma till ditt, välj åt mig. 

Taizé, Frankrike (del 2)

 
 

Det ärtyp lite töntigt fint överallt där. Ni kan se lite av omgivningen bakom Cajsa med Maud(CC). Vi gick ner till byn några gånger och det var jätte  mysigt och helt klart den lugnaste byn jag varit i. Man blev otroligt lugn av att vara där bland alla fina hus. Det var som en saga nästan, som att man gick runt i en liten dröm by. 
    Vi bodde inte i byn däremot, vi bodde på området med baracker. Man kunde antingen sova i tält eller baracker och vi fick turen(tack my-emma) att bo där. Jag sov som en stock varje natt och jag tror alla sov riktigt bra ändå. Maten var helt OK! Det var helt klart ätbar!! Vi åt alltid på samma plats, ni ser bilden där vi sitter och är ascoola och posear? vi va inte bara coola där utan vi åt där också.
 
 
 
 

Sista kvällen så var det ljus andakt som var A-mazing. Det var magiskt, 4relz. Ja ni ser ju. Alla (as många) människor håller ett ljus och sjunger. Det är svårt att förklara så om ni har möjlighet någon gång att besöka så göre ba. 
   Under bibelstudierna (som också låter total lame) så tar man upp intressanta ämnen som inte bara har med att vara kristen att göra, utan annat också som handlar om vardagslivet. Jag hade oturen och hamna i en ganska jätte-super-asstel grupp men man fick ändå funderare. Man får också träffa munkarna som bor där (ett 100tal). De är typ de bästa jag träffat, iallafall de munkar som vi fick prata med. Jag tänkte att de skulle vara stela med 0% personlighet, men de är typ mina idoler. Ashärliga verkligen.

 

Irriterande orm

Stressen kommer krypande som en irriterande orm och det känns inte alls nå bra så här tidigt under terminen. Det är massor av saker jag känner att jag måste göra och när jag gjort det så är det ändå massor som hänger i luften. Imorgon är det klassfoto och jag har 0 idéer på vad jag ska ha på mig. Najs. Känner mig as irri men det är väll för att jag sitter och pluggar glosor som fan är det sämsta i hela världen för jag lär mig aldrig. Även fast jag sitter och pressar in så fastnar inget. Ska jobba idag iallafall, det livar nog upp mig förhoppningsvis. 
 

Taizé, Frankrike (del 1)

Alla bilder är tagna från Jessica som ni hittar HÄR
 

Samma dag som vi vinkade hejdå till våra konfirmander vinkade jag hejdå till familjen 5 timmar senare. Jag gick från ett äventyr till ett annat. Jag tänkte att jag var pigg när jag väl kom på tåget men ja... som ni ser så slocknade jag ganska på en gång jag la mig ner. 
     Nattåget tog oss till Stockholm där vi tog ett plan som tog oss till Paris där vi tog tunnelbanan till något ställe jag glömt vad det heter(det är där vi  sitter på bilden under) och därifrån kom vi till Macon och därifrån tog vi bussen till Taizé! Det tog totalt ca24h att resa, men det var ändå spännande!  Man kanske var lite trött, men annars!

När vi kom in i Taizé området så möttes vi av dånande klockor som menade att det var aftonbön. Det var as coolt tycker jag att få komma ut och på en gång mötas av något som man inte alls var van vid. I taizé är det alltså bön tre gånger per dag. Det kan låta as lame, men det var as najs. Jag vet inte hur många människor det fanns i kyrkan, men riktigt jäkla mycket folk var det iallafall. När man sjöng låtarna som kom från alla olika världsdelar så var det magiskt. Jag satt bara och lyssnade första bönen och jag lovar det var mäktigt. 


Vi åkte dit 11 stycken och vi alla kände varann hyfsat från innan, det var jättekul att få uppleva det med folk man gillar men också med dem man aldrig förut träffat. Vi stötte bland annat på ett gäng från spanien och vi blev lek-kompisar, vilket lät konstigare än tänkt, men de var ashärliga! Vi träffade såklart massor av annat folk också. Det var ashärligt för att alla hade verkligen inställningen till att träffa nya människor där så det låg i naturen nästan att prata med alla. Det känns lite konstigt att man inte är så öppen här också för alla blev så mycket gladare utav det. 
 Del 2 kommer i morgon.
 

Det är svårt att inte gråta när jag tänker på oss två nu

Har just varit med omen av sveriges bästa film. Jag hade skyhöga förväntningar och det levde upp till dem absolut. Jag är helt tagen, jag har aldrig gråtit så mycket under en bio förut. Jag har inte lätt för att gråta och jag vet inte om det kanske var för att jag varit nere under dagen men jag grät. Om jag grät. Om VI grät, jag och cajsa satt hucklande längst bak i bion och det fortsatte efter. Jättekonstigt. Har aldrig varit med om att man gråter efter, verkligen super knasigt kändes det. Nu ska jag sova gott och jag hoppas att ni gör/ska det med.
 
Johnny, jag var ensam.

#swedishgirlpose

FAKTISKT erkänn att jag klarade posen, blev faktiskt lite förvånad själv. Det var säkert tjockisen som gjorde det(kossan/världensbästagossedjur)
 
Idag ska vi två mysa och försöka få lite saker gjorda, men inte så mycket. Kanske jag och Cajjan ska och se håkans film ikväll. HOPPAS. Jag har taggat den filmen allt för länge för att jag ska skjuta på det mer. Nu ska jag se om vi har lite oboy hemma. HOPPAS på det också.
 
Tack för alla förslag också! Jag ska försöka gjöra alla, men jag har inte något program på min skoldator där jag redigerar filmer tror jag. Vet någon något bra program som man kan ladda ner eller som kanske gömmer sig på datorn??
 

RSS 2.0