Sammanfattning

Eftersom att ingen har gjort en sammanfattning av något slag

 

Firade in det nya året med dessa fina damer ovanför. Åkte till Stockholm med familjen och såg queen på Götalejon. Jag, Agnes och Runa började ha små roliga photoshoots. Vi tre + Hanna gjorde en improviserad ansiktsmask som hade ungefär motsatt effekt än vad vi hade tänkt oss. Jag och Runa tog hål i öronen och hade en långvarig argumentation med våran idrottslärare Anders.

 


 

Var jag allmänt glad, gick och fikade på Göteborg med Agnes vilket jag ångrar nu efter att man fått veta lite bakgrunds fakta från Agnes som praoade där. Hade riktigt trevlig(a) myskvällar med tjejorna. Farmor fyllde 80 år. Jag testade att på att måla.

 


 

Vi åkte till tärnaby och hade det otroligt bra (as usual). Lillebror fyllde tvåsiffrigt och livet rullade på.

 


 

 

Snön töade bort och man packade ner vinterjackan och tog fram vår jackorna. Fyra tjejer blev som ett. Riktigt mysig sleepover. Promenad med en fin tjej på en fin kväll. Valborgsfirande vid universitetet. Tappade sockervadden på marken...

 


 

Sommarkänslan kommer sakta in och jag och Agnes hittar på sommriga saker. Klassen är med i brännbollsyran och vi säger hejdå för sommaren.

Träffade en fantastisk samling på 64 personer som gjorde dessa två veckor till något jag aldrig kommer glömma!

 


 

JULI,JULI,JULI,JULI,JUIL,JUIL,JUIL,JUIL,JULI

Var sjukt taggad på Sundsvalls gatufestival och var otroligt hakuna matata glad hela tiden. Var där med fantastiska vänner och allt var gr8! Åkte till Göteborg med familjen och tittade vad den staden hade att erbjuda. Åkte till säffle på konståkningsläger och lärde känna folk.

Jag och Agnes gjorde en ascool musikvideo, om ni inte har sett den har ni missat något. Jag och mormor (+ hans) åkte till NYC och röjde, vi åkte också till niagara fallen och till världens finaste stad (cooperstown). DET VAR LEGENDARISKT HELA RESAN IGENOM! GÅR INTE ATT FÖRKLARA! Sa ett sista farväl till Runa som jag hänge med in tha city en dag. VAr lite ledsen över att jag inte fick träffa henne på ett halvår.

Fastnade i en fucking orkan så jag fick inte åka hem på en vecka. Irene was the name.

Roligt att vara hemma och träffa kompis(ar). Caféhäng på waynes. Jag fyllde byxis, moppekort mm. Tillbaka på skolan efter sommarlovet, verkar ändå ganska taggad.

 

HSM-maraton med tjejorna. Konstigt beteende på stan. Fint bröllop. OCH ny filla.

 


Jag och Agnes upptäckte dom fantastiska pannkakorna på stan.

Mycket i skolan.

Trevligt julbord med centralen (bla.). För lite snö för att vara juletider. Julfirande i Uppsala. Otroligt mysig avslutning på året med Agnes, CAjsa, Emmy och Ludvig.

 


 

Satan så drygt detta var att göra!

HOPPAS NI ALLA FÅR ETT FANTASTISKT NYTT ÅR SOM NI ALDRIG KOMMER ATT GLÖMMA!


Workout

Idag har jag varit väldigt duktig. Jag har nämnligen varit på iksu och sprungit i en timme. Det var på gränsen att jag inte kom in men jag tror att kassörskan hade lite x-mas feeling så jag fick gå in även fast jag var för ungdomlig.
Det var faktist riktigt kul att springa där och titta på tv samtidigt, blev förvånansvärt lite anfådd faktist. ELLER så blev jag det fast jag inte hörde eftersom att jag tittade/lyssnade på tv, fast alla andra hörde...
Idag ska jag vara med Agnes pagnes och Cajsa bajsa. Men först ska jag duscha! PUSS HEJ!

Jag längtar ändå hem till pannkakor på fredagar.


Jag har inte förstått grejen med handen?

wow kolla in modetjejen, nej men vänta. Its ME! Fast kan någon snälla berätta varför man har uppe handen i någon slags krampaktig position. Eller har man ens så? Jag kanske bara har inbillat mig.
.
Idag har vi ätit kolsoppa hemma hos morfar och jag har fått lite julklappar, blandannat ett par snatterpinnar av morfar. Vet ni inte vad det är? HÄR får ni veta lite facts. Morfar är inte riktigt fulländad utan sina snatterpinnar så nu ska han lära mig. Vi får väll se hur det går. Jag kanske lägger upp ett klipp på när jag spelar? håhåhå

EN UKELELE! HUR COOLT?

söt dubbelhaka.

Status:

Funderade på att skriva exakt samma som jag just skrivit på fb men jag tyckte att det skulle vara lite wb mig själv så jag kopierade helt enkelt. Ni kanske ser min kommentar, om rimmet? JAG SÖG PÅ ATT RIMMA. På tal om rimm så skulle jag vela ta tillfället i akt och citera min lilla kusin:
" titta upp... *tittar upp* DU ÄR EN TUPP!"
" titta ner... *tittar ner*  DU ÄR EN SKED!"
HAahahhaehehehahehoheeha, gullplutt.

Dan före doppardan, tänka sig.


Köttbullar på rullning, paket under granen, föväntansfulla barn, lite trötta föräldrar, allt som det brukar. Just nu ligger jonathan brevid mig och räknar hur många usb hål det finns på min dator, lite oklart om det är 7, 10 eller 14. Nu är det nog snart lunch hoppas jag för att jag är hungrig som en varg. Typ. Har ingen aning om vad jag ska få i julklapp, oftast har man ju någon slags aning, men i år? ingen. Nu ska jag smaka en köttbulle för tydligen blir det ingen lunch idag.. GODJUL

IDAG, IMORGON, FRAMÖVER

IDAG har jag, Agnes och Maja stått på scen och sjungt och spelat framför en fullsmockad aula. Vi har också fått reda på våra betyg som jag är galet stolt över. Efter skolan har jag pysslat lite med presenter och så på kvällen så åt jag på resturang med några av mina fina klasskamrater. Riktigt trevligt!

IMORGON kommer hela familjen wisselgren sitta i en bil på väg ner till uppsala där vi ska fira jul med släkten från pappas sida, kommer bli mysigt det.
FRAMÖVER, alltså under jullovet så kommer vi bila över till örebro och hälsa på alla där och säkert fira jul några gånger till. Sedan åker vi tillbaka till umeå så jag har tänkt att baka, åka pulka, vara konstig med Agnes, drcka mägnder oboy osv. På nyår är det lite osäkra planer på g men hursom hellst så är jag taggad. Sedan så kommer RUNA hem!!

Imorgon:


Uppdatering

Jag har ju inte bloggat på... typ tre dagar? Så jag har inte hunnit gratulera min älskade fantastiska pappa som fyller 44 år.
På tal om födelsedagar så fyller min kära mormor år på tisdag hela 66 år. "sexigare än såhär kommer jag aldrig bli" Sa hon i dag i kyrkan. Mycket fina ord.

Nu ÄR det jul

ÄNTLIGEN börjar  julkänslan komma! Om man bortser ifrån att våran snö håller på att töa bort så är allt väldigt juligt och mysigt. Igår var jag på stan med Anton, Sam och Maja i tre timmar(!!) och jag är nästan helt klar med julklapps handlandet nu. Idag har jag tillbringat dagen åt att slå in presenter, se på tv och sjunga så mycket att jag blev hes som en kråka. På onsdag är det elevkonsert och det är det jag sjunger mig hes för. Två hela låtar blir det, en helt by my self och en med Agnes och Maja.
Imorgon ska jag hålla i en gudstjänst som jag och några andra från LUB har planerat. Sjukt taggad på frukosten som bjuds innan. Kommer bli sjukt mys. MEN nu måste jag lägga mig om jag ska kunna hinna med den.
Nej det finns ingen koppling till självaste inlägget med denna bild.

Svar: Agnes har återvänt!

I min låååånga berättelse om min hemskadag(här,här,här hittar ni den) i går så berättade jag att jag kom fram till att något hemskt hade hänt med Agnes. Tydligen så var Agnes sjuk och hade väll blivit döv på kuppen också. SÅ ingen fara! Jag oroade mig som satan i onödan.

Amanda med röda mulen.

Om ni inte visste det så är det LUCIAS dag idag. Jag har inte riktigt förstått varför hon har fått en dag men jag vet att hon blev avhuggen... innan så spred hon säkert lycka eller något liknande!
HURSOMHELST så tycker jag att lucia är yber-mysig dag. Imorse så tittade jag mamma och Albin på luciatågen på tv och sedan så halkade jag och Agnes (lucian) iväg till skolan där vi lussade och jag var ren. Riktigt fin med pippilotter och allt. Tillome röd näsa! Efter så kom cirkadius 5 lärare fram till mig och sa "åh en sådan söt/fin/gullig ren du var!" eller något liknande, så det var väll lite roligt. Även fast man kanske inte vill bli kallad just söt eller gullig i nian.
Vettefan vad jag gör uppe egentligen så nu ska jag sova! Pusshej!

Jag var sjukt mycket sötare som liten. Värsta charmtrollet! Speciellt med mina konstant matchande outfits.


Hej nu ska ni få höra hur det kan låta när allt har känts skit.

Dagen började faktiskt bra, om man bortser från att jag var trött som en banan, vi tittade på julkalendern och allt var fint. Jag gick upp för att göra mig iordning, insåg att mitt hår var helt fett så jag drog till en frisyr som fick mig att likna ett troll. Skyndade mig ner för att jag insåg att jag var sen (as usual).
Jag halkade ut till cykeln och insåg att den var intrasslad i 3 andra cyklar. Det slutade med att jag tog i med våld och sket fullkomligt i hur det gick för dom andra cyklarna. Väl ute med cykeln insåg jag att låset var helt fruset, så jag försökte att tina upp det med mina händer. När jag insåg att om jag stod kvar längre skulle antagligen något finger åka av så gick jag till Agnes.
.
Hemma hos dom så var det helt släckt och ingen kom och öppnade även fast jag gjorde klappramsor mot deras dörr. Jag försökte nå dom på alla möjliga sätt. Jag såg att alla cyklar var kvar så Agnes kan inte ha åkt utan mig. Det slog mig att något MÅSTE vara fel.
Hursomhelst så kunde jag inte göra så mycket mer än vad jag hade gjort så jag gick tillbaka till min cykel och försökte på nytt att tina upp den, vilket inte gick utan jag blev bara kallare. Tillslut så blev jag så sur att jag sparkade till låset och *fjong* så var halva "Upplåsar saken" borta, men cykeln var fortfarande stenlåst. Jag svor tyst rakt ut och svordomarna fortsatte i mitt huvud.
-
På väg till skolan så halkade jag minst 20 gånger, dock ingen gång så att jag föll pladask, jag lyckades nog att pricka in alla isfläckar som fanns. Medans jag halkade runt så tänkte jag på alla saker som kunnat hänt med Agnes. Jag kom fram till hemska saker och blev helt övertygad att det var rätt. Medans jag gick så förfrös typ min höft och jag haltade resten av vägen.
-
Väl i skolan så frågade jag om någon visste var Agnes var, vilket ingen visste. Jag kom mitt i engelskan där vi skriver thrillers, min suger. Jag frågade våran lärare om jag fick låna en penna,vilket jag fick. Den var såhär lång: -------------. Jag blev sur eftersom att allt jag skrev blev fult och innehållet blev sämre. Lektionen slutade med att vi fick se våra engelska prov. Spikade G nivån. Vilket för andra kanske är en lycka men det är ytterst sällan jag får under VG, det har faktiskt bara hänt i engelskan. Min lärare gav mig en menande blick och sa: Jag är besviken, Amanda. Detta betyder att jag antagligen sänks från VG till G.
-
Sedan hade vi Kemi och efter det så skulle jag till tandläkaren. Eftersom att jag inte hade någon cykel och jag inte orkade gå så hade jag checkat busstiderna. Jag gick och ställde mig på löjtnadsgatans busshållplats och väntade... och väntade... väntade lite till... tittade på klockan 10.50. Funderade lite över vilken tid jag skulle vara där. Insåg att jag stod och tittade på exakt den tiden. Ringde pappa som sa att jag skulle ta en taxi. Jag frågade om han var dum och varför inte han kunde skjutsa mig eftersom att han var hemma och hade bilen, då sa han irriterat : Okej. Jag kommer. Hejdå. piiiiiiiiiiiip . Hur bra känns det att bli dissad av sin pappa på telefonen? Han kom och hämta och jag ringde till tandisen och fixade en ny tid. Tandläkarna var snälla iallafall, även fast han var överläkare.
-
När jag var klar så var jag så kall så jag hoppade på en buss och kom på när jag satt i bussen att jag inte visste vars den gick någonstans. Jag kom till vasaplan som tur va och promenerade tillbaka till skolan. På skolan så hade alla redan ätit lunch, men maja var snäll och satt och tittade på när jag tuggade i mig mina korvar i brunsås.
På SO:n han vi inte med det vi tänkt och på matteprovet gick det skit.
-
Sen så hade vi lucia träning vilket gick bara fint, men jag kom försent till min solosång (as usual). Sedan så träffades  vi för att planera gudstjänst med ledarutbildningen och jag insåg att jag ska spela gitarr med galet duktiga människor. När vi satt där och planerade så blev jag sjukt trött och gick in i väggen så jag verkade säkert bara som någon tråkig grej.
-
Oj sateeee så långt jag skrev, creds till dig som orkade läsa! Nu ska jag sova. Hej och tack hockeyback.
Justa glömde en sak:
Tillägnat till den 12/12-10. Ta åt dig.

hårförlängning

Såg nu att man inte såg att min tomteluva på headern såg ut som hen hårförlägning

jul i datorn

TJENARE ALLA GLADA OCH ALLA LEDSNA! Jag tycker att du ska uppdatera denna sida NU och sedan så kan du fortsätta läsa!

Visst har jag gjort en fin header? Det var meningen att den skulle vara julinspererad men det är väll egentligen bara tomteluvan som gör det juligt. Insåg nu att bloggen blev sjukt deppig. Jag borde lägga till någon färg för nu är det bara... ja deppig. Kanske jag kan göra lite senare. Men ÄVEN fast den blev deppig så tycker jag att den blev ju faktist ganska cool. Nu kommer nog ingen hålla med men JAG tyckte det iallafall.
Nu ska jag göra lite matte som jag inte alls orkar men jag måste tyvärr.
Hejdåå

Med denna bild vill jag säga att imorgon klockan 6 på mogonen (!!) är jag on tha road till Övik på konståkningstävling. Sedan på kvällen ska jag hinna tillbaka på dansföreställning på idun. ojoj bussylady.


Legendariskt snöbollskrig under en gul himmel

Sjukt mycket har det snöat idag. Inte trevlig fluffig snöö utan tung blöt snö som man blir otroligt våt av. Skulle gärna skriva mer men mina ögonlock stängs typ av trötthet nu.
Ps. Jag hade en grym kväll också men grymma personer Ds.
hejdå

Bara två prov kvar, ingen ide att stressa upp dig.

JAG HATAR ALLA FUCKING LÄXOR OCH JAG HATAR ATT JAG ALDRIG KAN PLUGGA. IMORGON ÄR DET SJUKT MYCKET. SVENSKA HAR JAG INTE ENS GJORT. IDROTT HAR JAG INTE GJORT. JAG HAR INTE GJORT MATTE FAST JAG LIGGER 12345 SIDOR EFTER ALLA ANDRA. JAG HAR INTE GJORT HK-UPPGIFT FAST MAN SKULLE LÄMNA IN DEN FÖRRA VECKAN FAST JAG FÖRSTOD INTE DET,.JAG KAN INGET TILL ENGELSKA PROVET. JAG KAN FAN INGET ALLS. JAG. HATAR. LÄXOR.


Förra vintern...


... förvandlades jag till en avatar och besökte avatarvärlden, den var fin.

...var jag riktigt glad på nyårsafton jag fick också för mig att bara man gjorde lite prickar i olika färger så skulle det se ut som att jag befann mig i en storstad, det gjorde det inte.

... var det sjukt mycket snö, nästan lite för mycket.
...var jag jättedålig på photoshop.
... tyckte jag att jag tog värsta fina bilden, det tycker jag faktiskt fortfarande.

...år vi ett lyxigt julbord (eller vi åt ju maten som låg på bordet) och då smakade jag kotunga. Jag vet nu hur det känns att hångla med en ko. Inget jag rekommenderar.

Insåg just...

... att vi bara har två prov kvar på hela terminen! WIHOO!

chilla, livet leker juhuhu.

Även fast jag inte har något speciellt att göra idag är jag stressad, kan jag inte bara få typ ta det lugnt någon gång? Har inte på länge kännt mig helt avslappnad. Inte ens under lovet (som var för ett tag sedan) så kände mig avslappnad. SJukt jobbigt, för jag har ingen anledning att vara stressad.
Skulle göra nästan vad som hellst för att få åka tillbaka till denna dag. Hakunamatata från morgon till kväll.
Bild från Cajsa.

Dyra fynd. But totaly worth it!

Åkte till myrornas idag med Agnes efter skolan (som jag btw överlevde) och fyndade några riktigt finfina grejor. Ett par oversize jeans som jag suktat efter sjukt länge. Egentligen så skulle det ha varit Agnes köp men dom passade inte och hon blev lite ledsen men det var ju bra för min skull! TACK SÖTIS(för att dom inte passade... eller något)! Aj löv them iallafall!
Jag köpte också en riktigt charmö kofta, sjukt nöjd med det köpet också. Den klias och sticks (som lotta skulle ha sagt) men ska man vara fin får man lida pin, eller hur va det?
Justja, tack för att ni kommenterade så mycket igår! Kände mig lite som dom populära barnen för en sekund, trevlig feeling.
Ps. det kommer finare sytemkamera bilder imorgon! Ds. (vad står Ds för egentligen? Har alltid undrat!)

limeted audition.

Har just baka sjukt goda kladdkakemuffins till caféet imorgon. Hoppas jag känner mig frisk nog att gå tills skolan! Hoppas, inte varje dag man saknar skolan...

Bad hairday everyday.

SÅ vad tycker ni?? Passar jag i stora feta, röda läppar? Faste det kanske inte riktigt vad det jag undrade,
TYCKER NI ATT JAG SKA SKAFFA LUGG OCH VILKEN ISF?? Be honest!
Svara ni snälla för att jag känner mig alltid sjukt mobbad när ingen svarar på mina simpla frågor.


RSS 2.0