Jag rekommenderar!


Starbucks chocolate mocha, för dig som gillar lukten/svag smak av kaffe, men inte kaffe. Så. Underbart. God.
The fault in our stars. Engelsk bok till dig som vill verka smart och läsa på engelska men ändå förstå orden och ha en allmänt bra bok som man längtar efter att läsa. Så. Underbart. Tagande. 
Varsågod!

Finaste kallingarna i världen



 
Idag har det varit en konstig dag, den började dålig och slutade bra. Där i mellan var det en blandning hela tiden, lite av och till, till och från om ni förstår?
Jag har redan sovit i 2 timmar men utan pyjamas och borstade tänder, när jag sen gick upp för att fixa inför nattetid så var det omöjligt att sova. Jag ar druckit te och ätit glass och tittat på en halv film. Nu tänkte jag sova i mina fina m&m kallingar. Är du lite avis? ja det skulle jag också vara  om någon hade ett par OCH dessutom kunde stå i en karatekid position. 2cool4school. GODNATT. 
 
Justja PS. jag har spänt min tandställning och har fått gummisnoddar som ser ut som att jag har slem i min mun där jag gapar/skrattar/pratar. Det ser allt förutom fresh ut och jag hatar det. Men det är bara gummisnoddar så jag ska få världens finaste tänder och inget annat! Inte slem alltså. DS (jag kanske har undrat över detta förut men vad står egentligen DS för????)
 
HERRÅÅÅ

hej bloggen <3333 xDxDxDXd

Smile like you mean it.
Fina ögonbryn xD<33 jag kännde att något citat skulle passa bra in där för det blir lite djupare. xDD<3
xDxDxD<333333
Nu ska jag sova för jag känner mig lite trött ;) här får ni lite bilder på mina fina bästa kompisar xDxD<3333
 


snygging xDxDDDD
 

trendat 2 gånger på en vecka???

wowowowowoowowoow jag har trendat på gifyo 2 gånger på en vecka, vad är detta??

same, same but different.

 
Idag smnkade jag mig och tog kort. Sen tvättade jag bort allt smink. Det var lite onödigt, men det är iallafall vad jag har gjort idag. 

when I grow up.

Hittade en gulli bild på mig som treåring. Jag ville se om jag var lik mig själv och satte mig själv framför webcamen. TusN gånger sötare som liten. Blev lite besviken och det var omöjligt att le som jag gjorde, men jag gjorde iallafall ett tappert försök. 
Man ser ju iallafall likheter! 
 

tänkte plugga men det blev inte så

Tänkte vara duktig och plugga på skolan men jag orkade inte så jag ritade denna värgis istället. Jag blev nöjd även fast jag slavade i slutet. Nu har jag kramp i runpan och ska på stan och äta. NAJS.

Vem behöver en händig man när man själv är en händig kvinna?

Titta vad jag var duktig! 
 
Idag har jag haft en mycket rolig eftermiddag och många roliga saker har hänt. Tänkte berätta allt men jag orkar inte för jag tänkte sova faktiskt. Jag och agnes har iallafall varit med om det ena konstiga efter det andra, roliga människor och roliga ord. Fast jag är ändå nöjdast över bokhyllan som jag fixade ihop helt själv på bara 20 min! APPLÅDER TILL DIG AMANDA!! tack.

Två bilder från idag


Idag var vi lediga och jag köpte en jacka från rödakorset med otroliga axlar, men jag tänkte att jag kunde fixa det när jag kom hem och så testade jag men det kunde jag inte så den är fortfarande ful och jag har  slöat mycket pengar i onödan. Det var lite tråkigt. Något som var lite roligt var att jag köpte ett par nya jeans på SALT och där testade lovisa fina klänningar och hon som jobbade där blev väll lite övervälmigad av lovisas skönhet och var tvungen att ta ett kort och lägga ut på fb! Najs! Shit va långa meningar. Min svenska lärare säger att jag borde träna på det för att det ska bli enklare att läsa och man ska få tid att andas men det tycker jag verkar oödigt.
 
 
 
Justja jag träffade ju visst min polare Harry på väg hem också. Det var ett trevligt möte.
Hatersgonnahate
 
 
 
 
 

4 teckningar ritade i Berlin

 
 
 
.
Bara för att det är lite roligt med kommentarer så kan jag ju fråga: Vilken är din favorit??

Snett i spegeln, det måste se konstigt ut från sidan.

wow här var wi serriösa i spegeln. Hoppas detta jämnar ut det:
Lite så skulle jag kunna göra till er som icket går på midgård eftersom att vi är lediga i morgon!! WIAWO. Känns bra! Nu ska jag återgå till min intesåbissybissy kväll med och göra inget. Kanske rita liiiiteeee. Jag läggar upp det senaste snart... kanske 10 min? bra då säger vi så. 
 
 
 
 

A day in Berlin

 Kära vänner! Under höstlovet vat ni kanske att har jag varit i den ytterst intressanta staden Berlin med min familj. Här kommer en film från en dag där. Ett tips är att byta till HD kvalitet på filmen för annars får man nästan ont i hjärtat av hela alltet för att filmen är inte heller tipptopp.

RSS 2.0