videoblogg Dag 2 & 3

 

Dag 1: Från Umeå till Florida


Följ med till usa!

 IMORGON ÅKER VI!! DET ÄR SJUKT! vi hade tänkt filma men det är inget roligt att ha förutom om 10 år,om man inte får visa det! Så jajamen, videoblogg är det som gäller.
Det är en lam-stämpel över vloggandet men borste från den så blir detta jättenajs!

glömde

Jag ver ju alltså på life in colour igår!! insåg att det inte var så tydligt alls då ja ginte sa det i förra inlägget. Hahah ja och hur var det? fett jävla najs men också så himla glidigt, då alla var slajmiga av färgen, lite dräggit, och fett kallt när man cyklade hem. MEN askul när man glömde bort allt det som jag ändå lyckades göra när man väl var i allt och dansade. och nu om allt skulle gått som jag tänkt skulle jag kunnat lägga ut hur nasa bilder som helst från då men ja mobilen blev ju som sagt vattenskadad så..
 

dagen efter en bra kväll

Detta var jag i morse när kom på att min mobil fick vattenskada och dög (rip) och ett annat värdefullt föremål försvann.
Kom sen ihåg hur många bra bilder jag tog under gårdagen för alla var så fruktansvärt glada och blöta och ganska fula. och blev lite bitter igen för jag ville ha dem.
Nu sitter jag och hör på hur de vuxna förfestar med bob marley medans jag sitter här uppe och går vidare med livet med en skål som ljuder om vad den innehåller och en dator som googlar på nya mobiler. Ja alltså förutom starten på dagen har det varit en himla najs dag. Jag bestämde mig för att jag fasktiskt hade tänkt köpa en ny mobil ändå så det är vad jag ska göra nu. Jag och lillebror gick på stan och uppdatera hans garderob lite, käka på max, titta på mobiler. Nu ska jag leta efter min te kopp som jag ställde någonstans. vet ej var :S

9 dagar!!!!

9 dagar!!! så många dagar fram och vi är på stranden och skrattar och äter och pratar och chillar, på shoppingcentrat och köper mer än vad vi behöver, på nöjesparker och har det HIMLA BRA.
OMG alltså!! usa om 9 dagar!!!

.

Skål för jag behövde inte ens visa leg även fast jag ser ut som 15 år, skönt att dricka  alkohol  utan att behöva tippa runt på sina tår, 18 år och älskar att göra saker jag får.
 
 
 

RSS 2.0