tre plus en minus

1. Ramlade med cykeln igår och skrapa upp knäet och idag blåste det fett mycket och jag och Agge har motvind hela vägen, ganska onajs
2. Jag har fått tillbaka min iphone bebi! Åh så skönt, jag lämnade in den för skärm- och toutchbyte och det funkade. Jag hade däremot lärt mig spela låtar på knappsattsen på den förra så det kanske jag saknar lite.
3. Igår hade jag är magisk kväll med bra människor och bästa Oskar Linnros. Hehe hoppas han fattade att det var upskattat för publiken visade det inte så mycket. Otroligt begåvad människa iallafall, är fortfarande glad!
4. Enligt min countdown på mobilen är det 5 timmar 20 timmar 7 minuter kvar tills jag får bort skrotet från tänderna! wihoo.
 

Leonardo Dicaprio

Grattis ni tre som såg vem det va, heja!
Alltså leo som ung, man smälter ju bort.
Ja här ser ni min galna fredags kväll. Nä men det var mysigt, har tittat skins och ritat. Det gick snabbare än vad jag hade tänkt att rita bilden faktiskt, tre ån halv avsnitt, good job amanda. TY, nu ska jag sova. Natti.

när man inte orkar mer

Hade bara en sån dag då allt känns fel. Kände mig ledsen och trött och sjuk. Så här ska ni få höra vad jag gör på sånna dagar som vi alla har någon dag.
 
Byter kläder till stora myskläder, tvättar bort sminket.
Börjar med att sova för att se om det hjälper.
Tar fram papper och penna och börjar rita och lyssna på lagom musik.
Är med min familj och äter nått gott.
 
Tror dock jag dragit på mif en förkylning så det hjälpte inte. Alltså lol till mina inlägg på senaste, vill bara svara "k" på allt jag skriver. 
 
Any who, ser ni vem jag ritar just nu??
Imorgon blir väll bättre hoppas jag. Natti

the odds are never in our favor

Såg andra delen av hungespelen igår, catching fire, och den var  väll helt ok. Skoja, DEN VAR JÄTTEBRA. Jennifer är så jävla begåvad skådespelare och hela fimen var bara en sån rysare, det händer saker konstant. Hade helt glömt hur boken var så jag visste itne vad som skulle hända. OM du har tillfälle att se den fimen så göre, det är så värt!
 
Annars då, idag har jag sovmorgon så jjag ska väll kanske gå upp nu och duscha, äta frulle sen ba chilla. Är sjuk men inte så sjuk att man kan stanna hemma från skolan, vilket är en fett dryg sjuka. 
Hoppas ni har en bra dag kompisar!
 
 

imperfekt

Försöker lära mig ett oförstårligt språk för att få några meritpoäng jag inte ens fattar vad det är till för riktigt. Spanska från sexan i lågstadiet till tvåan på gymnasiet och det mest avanserade jag kan säga är divertido, kul. Jag måste va dum i huvet när det kommer till språk, men svenska kan jag ju iallafall och engelska så det räcker väll bra. Men mamma säger att jag inte är en sån som ger upp så om hon säger det så är jag väll inte det då. Assabrassa mandelmassa vi vill höra spanskaplugget prassla. 
 

omg...

...va jag är dålig på att blogga. Det kommer snart.

hår

 

Tyckerdusomjatyckerdusomja

utvecklingssamtal, pluggat all matte jag behövde, läst ut en bok och sitter nu och seR seriE. En ledig dag är väll oftast en bra dag. 
Ville väll bara blogga fast min dator har inte laddare takås jag har inga bilder, men det kommer kompisar, be hold!

"tänk att materiella saker ända kan ge så mycket lycka"

Nya saker blir man ändå glad av, även om man får skavsår av vissa. Hoppas ni haft en mer än ok helg, lol för det har inte jag.
 

gammal ljus-gumma

Lyxade till med anisktsmask, fick crazy rynkor och hår.
Har gjort rummet mysigt och har köpt ljus och allt. 
Har också världens lock för örat som verkligen inte vill gå bort, har haft det ett dygn nu. Hallå kan någon hjälpa mig med tips.

Fet drygt

Min datorladdare funkar inte så jag kan inte ladda. 5% kvar. Åh fett drygt. Får väll överleva kvällen utan dator eller iphone. Omg är det detta man kallar liv?
 
skulle publicerats 2 dagar sen men sen så dog datorn RIP, den är nu  återuplivad men fortfarande utan sladd RIP

sommar

 
 
Tycker det kännss orättvist att det bara är ljust på sommaren och att jag bara har fräknar då. Vill ha båda året om faktiskt.

snapchat maj bejb var eru

 
Fett ocharmigt men ändå lockande va.
Har haft allvarligt samtal med föräldrarna mina. Bästa bästa föräldrarna. Saknar snapchat och min mobil. Saknar säkerhet i mina beslut. Är nöjd med mycket annars.

Tecknande

Har ägnat dagen åt att rita och chilla. Är på slappt humör, helt ok men orkar inte göra något. Nu ska jag äta, det orkar jag iallafall.

and nothing ever happens and i wonder

 
NI vet sånna dagar så man har på sig sånna kläder som bara känns rätt, de kanske känns helt fel någon annan dag men just då när du lyckar matcha så fukar det? Så är det just nu. Känns bara jättebra i dessa kläder. Ikväll ska jag göra pumpor och jag är astaggad, ska leta insperation på intränätet. Tills det har jag nada att göra. Detta lov har gått FÖR fort. Usha mig, men det har ändå varit chill. Hoppas ni alla har det bra, hej så länge kompisar <3

RSS 2.0