Amanda och den vanliga fredagen! Serie-extra!!

Hade inget rolig idé om vad jag skulle blogga om (ovanligt?) så jag gjorde helt enkelt en serie! Fan va kul grej!, tänkte jag, sedan så blev det lite sämre än vad jag förväntat mig, så jaa jag blev lite besviken. Men ändå! Det är ju något utöver det vanliga! Enjoy!
Skulle önskat att vi hade sovmorgon idag, för satann så gott jag sov. Tyvärr så hade vi ju inte det och det resulterade i att jag iprisip var död under frukosten och framåt. Under dagen så insåg jag att det var Fredag och piggnade upp en aning. Sista lektionen var matte=matteprov= standard slarvfel Amanda Wisselgren alltid lyckas med. Jag fick för mig att 7 gånger 7 blir 59?... Aplåder! typ, not? 
Efter skolan så begav jag med Co. oss ner till stan och letade efter en svart standard T-shirt som tydligen ingen affär i hela Umeå hade. Vi vi lunkade då iväg till Schmäck och hälsade på Emmy som har prao men hon hade fullt upp med disken. När vi var "mätta" och belåtna åkte jag hem till mitt och for iväg på träning. Efter träningen, när jag skulle ta min cykel, så stod jag typ i 10 min och stirra som ett fån på den rosa, sjukt fina, himlen. När jag kände att jag var klar med min iaktagning så cyklade jag hem.
Väl hemma tog jag en dusch, fick efterlängtad mat (tacos <3). Jag var nå sjuuukt hungrig efter träningen. Tänkte ta en banana innan, men det blev som inte av (kbry?). Sedan satte jag på mig min onepiece oh bah aaaaaaaaaah. Kärlek, kärlek, kärlek till fredagskänslan!!

ajajajajs


Rosor är röda, violer är blå. Akta dig tjockis du står på min tå!

En liten rolig fotoshooot från dagen innan idag.
-
Denna aftån har jag spenderat med Agnes och Hanna, som det typ var evighetar sedan jag var med! Riktigt fin kväll. Mycket skratt, prat och gamla minnen. Trevligt, trevligt! Nu ska jag kojsa, puss och godnatt!

CRAZY.


Fatta glädjen när jag stapla in genom dörren och pappa sa att ett paket hade kommit till mig på posten. Lixom överlyckig! Hoppsade över till Agnes och vi drog iväg till busstatinen (där man hämtar paket), vi var däremot 3 timmar för tidiga så vi gick till subway och Agnes skulle bjuda på en liten försenad födelsedags kaka, hon hade däremot inga pengar så jag betalade... tanken som räknas, eller hur var det? Efter tre timmar gick vi och hämta paketet, var ööööverglad hela vägen hem och här ligger jag och myser i min nya älskling!! PUSS PÅ DIG!
Okej, lite osammanhängande men det göringe, om ni inte förstått: JAG HAR FÅTT EN ONEPIECE!

Welcome to Niagara Parks

Bilder från Niagarafallen! Helt sjukt fantastiskt fint! Mer orkara jag inte klämma ut nu.
Har varit i ishallen hela dagen, sjukt trött.

Minimi


Ja må jag leva!

Då var det denna dag på året! Mamma pratar om att hon "inte förstår HUR allt kunnat gå så snabbt, du låg ju nyss på BB!" och man får fina tänk-att-du-blivit-så-stor blickar av Pappa, lillebror är lika taggad på  presenterna som en själv och allt är bara allmänt toppen. Många grattis på Facebook och på skolan, komma hem och bli ta en närmare titt på presenterna.
Har varit en fin och väldigt trevlig dag idag. Haft roliga lektioner, svenska prov som gick helt OK, det-är-tanken-som-räknas fika med Agnes efter skolan som bestod av choklabollar utan havregryn.
-
Fast det bryr ni väll er inte om egentligen. Ni kanske är lite nyfiköt på presenter (vilket jag brukar vara). Jag fick många fina saker ska ni veta! En mörkblå konken väska (<3) för att min var sönder, en fantastiskt fin svart onepiece (!!) som vi beställde för någon timme sedan. Pengar till en longboard (!!!) vilket jag ska köpa så snabbt jag har hittat. Pengar till Itunes och lite mer smått och gott, OJ jag har glömt den finaste av dom alla! Min fantastiskt gulliga lillebror gav mig ett biokort + 50 kronor, när jag sa att han inte behövde ge mig pengar sa han helt självkart att det var ju för popcorn och läsk, daah, så vi ska gå på spy-kids i 4D har vi nu planerat.
-
Pussar och kramar! Nu ska jag förtsätta med spanskaglosor, jag har suttit hel konsentrerad i en timme nu men kan bara typ hälften... deprimerande.

Vilsen i kunskapensland

Bilder från när jag gick vilse i en boklaburint i USA. Galet med böcker.

Sneeky Amanda


Nu sitter jag på lektion utan lärare! Ellinor fick för sig att det skulle fungera ändå, men man måste förstå att man omöjligt kan lämna en klass som inte vet vad man ska göra utan att det blir caos...
Om 75 minuter ska jag åka till tandläkaren och dra ut en till tand. Om 720 minuter är jag 15 hela år. Men jag insåg imorse att jag inte kommer äta tårta eftersom att jag itne kan äta efter tandutdragningen... SÅ jag kommer få tårta på lördas ist! Yes, då vet ni det! Nu ska jag arbeta lite! Puss hej!

Ny design yeeh


Klassfoto imorgon. Förhoppningsvis, om alla är roliga och är med på det, så funkar vårat shorta/kavaj/svart&vitt tema. Skulle vara lite små kul, även fast man knappt kommer märka meen...
Idag ska jag på träning som jag itne har varit på evigheter sen känns det som, pga sjukhet inte bara i skallen utan i halsen. Jag har missat många träningar denna termin och har inte kommit in i själv tränandet än så... ah.
Nu ska jag traggla in engelskaglosorna i huvudet. Glosor som jag fullsänigt suger på. Glosor som jag hatat sedan första klass. Glosor som jag aldig får alla rätt på. Glosor som alla andra klarar galant. Glosor. Jag är taggad. Typ. Neh.

Inte OK

Har kännt mig precis som rubriken idag. Inte OK. En jävulsk värk i magen, nosen rinnande och gamm-gubb hosta. Fresh. Agnes kom förbi och gjorde ett tappert försök att få mig till Majsan pajsan där det skulle tittas film. Men jag frös som en ko på vägen dit och kände mig som skit, så jag vände tillbaka hem och sov resten av dagen. Pinsamt nog så sov jag över solosången och var tvungen att berätta min lilla historia som blev kort. "Öh, förlåt. Jag sov.". Tydligen så ville hon inte ha en sjuk människa hos sig utan tyckte att det var bra att jag missade, så jag antar att det kanske var tur.
Nu funderar jag över om vi har några läxor tills imorgon, vilket jag inte hoppas för att jag har isånnafall inte gjort dom.
-
Om 3 dagarrrsh är jag byxis, trevligt!!

sjukling

Tråkigt väder ute, vilket det har varit i en vecka (om inte mer) konstant nu. Själv har jag dragit på mig en hemsk förkylning och min hals dödar. Det är jobbigt att äta för jag får knappt i mig något för vaje tugga eftersom att jag bara kan äta på en sida. Ligger nu och slösar i sängen framför datorn, funderar på att gå ner och smaka lite på vår B&J som pappa har köppt hem. Men först måste jag på toa, snabbt som attans! Puss hej leverpastej!

Pirat med tandvärk

Jag måste säga att jag är galet stolt över mig själv! Efter skolan begav jag mig till folktandvården för att dra ut en av 4 tänder till tandställningen. Jag var sjuukt nervös.
Jag har inte fina minnen av att dra ut tänder, om man säger så. Förra gången (7 år bak) fick jag total panik och vägrade öppna munnen. Efter ett tag gav tandläkaren "lugnande medel" vilket inte funkade ett dugg på mig, men jaag fick ut tanden iallafall. Den här gången gick det tusen gånger bättre.
Jag gick in rädd men sedan en halvtimme senare kom jag ut, bitandes på en tuss och avdomnad mun, men annars glad! Det gjorde inte ett dugg ont, ärligt, men nu efter värker det som satann. Men jag är solt över mig själv! Good job Amanda!

bu-bu-bu-bu-buttcrack, buttcrack

Här är några bilder från ett museum jag och mormor var på i NY. Dom hade fina statyer, med fasta rumpor. Många nakna männ, dom flästa hade mist sina små snoppisar. Stackarna. Jag tyckte att det blev kuligt att ta kort på rumpos så det blev några fina bilder. Det var mäst statyer i början, vilket blev lite långtråkigt, men sedan kom mordern konst som var riktigt coolt. Fast jag höll på att  riva en sak, det var lite pinsamt. Då sa vakterna åt mig att jag inte fick vara så nära och jag fick plötsligt riktigt brottom till den andra avdelningen.
Nu ska jag gå för vi får snart främmande. Oj! nu kom dom. Folk från Tyskland. Med andra ord dom kan inte Svenska. Med andra ord jag måste prata Engelska. Åh va jobbigt...

TREVLIGT FOLK

Dessa coola människor tillbringade jag denna otroligt trevliga afton med. Vi satt på Waynes och snackade om allt och inget, diggade med händerna, drack varm choklad, snackade lite mer och hade allmänt trevligt du vet.
-
Nu tittar jag på grymma personerpå youtube som dansar locking, vilket jag ska använda en timmes tid åt imorgon på balettakademin. Har varit sjukt tagg på det länge, lite sad att ingen annan var taggad på att börja så jag blev ensamen men jag klarar väll mig! Anton joinar efter jul så jag kan väll stå ut ändå tycker jag.
Nu ska jag sleepa vilket många redan gör antar jag!
Pöss

Vi är coola, med musikvideo och allt!

Skönsång! Passion! Fräsha! Levererande! Idol nästa eller??

(Översärtning från texten ovanför: I.R.O.N.I)

Det ni alla har väntat på!

Några av mina kläder jag drog på mig i NY. Måste säga att jag är riktigt nöjd med alla köp! M&M shortsen/kalsongerna ångrar jag inte en minut att jag köppt. Kärlek vid första öganblicket <3
Vissa kläder har jag ju inte lagt upp men det är ett par jeans, shorts och lite mer i sen stilen. Inget speciellt.
Nu ska jag dra på mig konståkningskläderna och dra iväg till ishallen! PÖSS

COOLAKIDS

Coola tjejer poasar med mina två kepor som jag inhandlade i en cool keps affär i usa. En yankee keps och en Angels keps. Coolt!

Regn och rusk!

(blir galet sur att blogg.se fortfarande sabbar bilderna!)
Första kvällen i NY kom det sjuuuuukt mycket regn. Det är svårt att berätta och var svårt att ta kort på men det kändes verkligen som om att himlen skulle ramla ner! Vi fick som tur va en plats under tak så vi kunde stå och titta på människor med dom konstigaste sätten för att hålla sig "torra". Många afro tjejer sprang runt med påsar på huvet så att håret inte skulle förstöras. Mer än 50 % hade någon slags plastpåse antingen på huvudet eller som ett tält över hela sig. Jag skrattade gott åt det först men sedan när vi faktiskt inte heller hade något val så satte vi också på oss en soppåse och sprang rut där i regnet. Mycke får man vara med om!

I miss U

Idag fyller världens finaste/galnaste/roligaste tjej byxis!! Hatar att jag inte kan ge dig en födelsedagskram men du får tänka dig! I love u! PUSS

Helheten var det bästa

Här kommer en snabb sammanfattning på vad jag har hållit på under dom två senaste veckorna!
Enjoy!
Jag har sett ovanliga saker som man inte förstod sig på.
Jag har tagit en snackis med kakmonstret.
Jag har varit med om grymt mycket regn. (blogg.se försörde heelt skärpan på bilden)
Jag har varit på en äkta farm, med traktor och allt
Jag har ätit onöttigt
Jag har ätit goda frukostar.
Jag har ätit lite till.
Jag har varit i lilla staden Cooperstown som hade typ världens finaste miljö! (blogg.se förstörde denna bild med)
Jag har VARIT VID NIAGARAFALLEN!!!!
Jag har röjt NY city med mormor!
Jag har träffat Runa (!!) och haft det kul på starbucks mm.
Jag har varit med om en orkan, därav en veckas försening. Tydligen den "dyraste" orkanen som någonsin har varit. Jäkla Irene.
Jag har ätlit ännu lite till gött.
Jag har flygit sjuuuukt mycket, inte något min rumpa eller nacke har uppskattat!

Ofc har jag mer bilder men dom kommer någon annan gång kan jag lova!

Wopzii

Glömde berätta att jag är hemma här på bloggen! Kom hem i fredags och snart kommer en sammanfattning av vad jag gjort!

RSS 2.0